SATSilainen

Ensimmäinen kouluviikko on alkanut melkoisella tohinalla, sillä minulla oli tänään jo ensimmäinen tentti. Vaikka empä minä kovin ole tohissut, sillä en millään saanut kerättyä itselleni motivaatiota tenttiin lukuun! Kävin kuitenkin tentin tänään kurkkaamassa, hyyyvin vajaavaisella valmistautumisella, ja enhän minä tietenkään osannut oikein mitään! No annetaan anteeksi tämän kerran, kun olin syksyllä niin ahkera ;) Tentistä on ensi kuussa uusinta, niin sitten päräytän sen läpi!

Tiistaina kävin uudella kuntosalilla allekirjoittamassa sopimukset. Otin nyt vuodeksi kortin SATSille, aikaisemmin kun olen käynyt Hukassa. Hukkaan olin kyllä erittäin tyytyväinen, mutta valitettavasti Hukan hinnat eivät ole mitenkään opiskelijaystävälliset. SATSilta kortti irtosi yli parikymppiä halvemmalla. SATSille on myös vielä lyhyempi matka, vaikka en voi väittää että Hukkaankaan pitkä matka olisi ollut. Onko muita Oululaisia SATSilla käyviä?


Eilen olin sitten ensimmäisessä jumpassa ja rohkeana lähdin tauon jälkeen heti BodyCombattiin... Joo moro... Olin jo 10 minuutin jälkeen pyörtymispisteessä! Osasyy huonolle ololle taisi olla huono syöminen, sillä edellisestä syönnistä oli monta tuntia aikaa. Mutta kylläpä kunto heikkeneekin nopeaa. En voinut vetää tuntia läheskään täysiä, vaan tarvoin tunnin läpi aivan puolitehoilla. Hyvä kun selvisin edes loppuun. Mutta ei se auta kun kasvattaa sitä kuntoa, ens kerta on varmasti jo helpompi! Tänään on suunnitelmissa Sh'bam.

Miten teillä on viikko lähtenyt rullaamaan? Onko muilla opiskelijoilla jo kurssit alkaneet? :)

-Lindsay

PS. Ajattelin tässä loppuviikosta kuvailla Huuto.Nettiin kamoja, joten olkaahan kuulolla, jos esim. DKNY Cozy -neule, Guessin clutch tai UGGin classic tall -saappaat kiinnostaa!

19 kommenttia

 1. Täällä ollaan istuttu tänään ekalla luennolla. (: Pelkäsin reissuun lähtiessä kovaa tenttien uusimisrumbaa tammikuulle koska ajatukset olivat joulukuussa jo "vähän" muualla, mutta onnekseni sainkin kaikki tentit läpi eli nyt voi keskittyä "vaan" luennoilla istumiseen ja töissä käymiseen. (;

  Tsemiä uuden vuoden treenistarttiin! (: Täällä Vaasassa ei yhtään Satsin salia olekaan vaikka monenlaista muuta kuntosalia löytyy. Hirveä hinku olis jo lähteä jumpille mutta flunssa painaa vielä sen verran päälle että en oo toistaiseksi uskaltanut. Ehkä viikonloppuna vois päästä jo spinnaamaan, ja ens viikolla alkaakin taas cheerharkat! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että sait kaikki tentit jouluna läpi! :) Mulla jäi vain yks roikkuun nyt keväälle, ku sitä en voinu päällekkäisyyksien vuoksi suorittaa syksyllä. Syksyltä tuli tuota ennen jo 41op :D Oiii cheekkutreenit mieki niin tahtoisin!!! <3

   Poista
 2. Mä oon myös Satsissa mutta Espoossa :) oon ihan hurahtanu vaikka just vasta alotin :) eilen olin myös Sh'Bam tunnilla ja ai että
  Oli kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti itsekin "hurahdan" pian ;D Minä just tulin Sh'bamista ja huh tuli hiki! :D

   Poista
 3. Mä tajusin vasta eilen kaverin kanssa jutellessa että jollain opiskelijoilla on jo kurssit alkaneet :D Mulla alkaa vasta ensi viikon torstaina graduseminaari, en kyllä vielä ole edes päättänyt alotanko gradun nyt vai syksyllä :D Eka pakollinen kurssi alkaa tammikuun lopussa. Tämä pitkä "lomailu" kyllä kostautuu varmaan keväällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä onnekas, saat lomailla vielä pitkään! :D Mutta mulla on sitten huhtikuu jo tosi tyhjä ja toukokuussa ei ole enää mitään :)

   Poista
 4. Täällä yksi Oulun satsilla kävijä :) hinnat ovat kyllä paljon opiskelijaystävällisemmät siellä kuin hukassa...toivottavasti tykkäät uudesta salistasi, itse ainakin viihdyn :) hyviä treenejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Hukassa on kyllä tyhmää kun opiskelijoille ei ole minkäänlaista alennusta :/ Ainakin tähän mennessä tuntuu hyvältä! :D

   Poista
 5. Itsekin olen Satsilla (Oulussa) käynyt nyt kohta 2 vuotta ja tykännyt olen :).
  Vuoden ehdin olla opiskelija-hinnalla ja nyt viime toukokuussa (kun en ollut enää opiskelija) uusin sopimuksen 2 vuodeksi ja sain sillä sitten kk-hintaa hieman alemmas.
  Tykännyt olen paljon!
  Nyt oon tällä viikolla käynyt parissa uudessakin jumpassa (ABSolutionissa ja 30-20-10-spinningissä) ja mun kroppa on aivan jumissa tuon ABSolutionin jälkeen... Sen piti olla keskivartalo-treeni, mutta kyllä mulla oli kädet ja jalat maitohapoilla myös :D. On tosin täytynyt nauramistakin varoa pari päivää...
  Voin lämpimästi suositella, jos haluat lyhyen, mutta erittäin tehokkaan treenin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kun pitkästä aikaa taas kommentoit Anzu-Anssu! :) Noita molempia aion kyllä minäkin ehdottomasti kokeilla!! :)

   Poista
  2. Mahtavaa, että vielä muistat minut :D.
   On kyllä viime aikoina ollut niin kiirettä, ettei meinaa blogeja enää ehtiä lukemaan rauhassa, hyvä jos oman blogin ehtii silloin tällöin päivittää :D.

   Poista
  3. Totta kai muistan! Kävi kuule ihan mielessä tässä vähän aikaa sitten, että etpä ole kommentoinut vähään aikaan :) Kävin kurkkaamassa blogiisikin ja piti jättää kommentti, mutta minulle tulikin kiire :D Välillä itsellänikin on kausia, etten kerkeä lukea toisten blogeja kunnolla saatikka kommentoida!

   Poista
 6. Combat ei oo kyllä lempein tapa hypätä takaisin jumppailee :D Onneksi nopeesti se kunto sieltä nousee kun vaan jaksaa hetken tahkoa menemään vähän vähemmällä teholla.
  Itseäni alkoi ihmetyttää et keskuksien välillä voi olla noin isoja hintaeroja. Kakskymppiä kuussa on jo opiskelijalle iso raha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan ollu ;D Mutta pitää tosiaan tehdä aluksi vähän kevyemmin ja kasvatella sitä kuntoa :) Ja oot ihan oikeestta, 20e kuussa on tosi iso raha!

   Poista
 7. Tsemppiä urheiluun, nopeasti se kunto sieltä taas kasvaa! :) Sunhan on vain ihanaa sitten parin viikon päästä huomata, kuinka combatti menee jo paljon helpommin!

  Ite en kyllä innostunu tuosta Shbamista, tartten jotain lihaskuntoa tai kunnon rääkkiä. (eli jumpassa ärsyttää välillä olla, mutta lopussa on huippu fiilis!) :D

  Joo, mullakin on koulu jo alkanut maanantaina, ja nyt jo tuntuu, että olisin loman tarpeessa! Ei kiinnosta yhtään! Mutta eikai se muu auta... Tosin eipä tässä tartte enää kuin reilu kolme kuukautta jaksaa opiskella, sitten on jo kesäloma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti! Tuo Sh'bam ei minusta ole tylsä vaan tosi hauska! :D Tän päivänen oli tosi kovatempoinen, paljo pahempi mitä Hukassa koskaan! :D

   Joo lomaa odotellaan täälläkin :D Mullaki on toukokuu jo kokonaan tyhjää, että sitten alkais "loma" eli todennäköisesti kesätyöt... :D

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Hei miekin käyn satsilla taas saikkuilun jälkeen, joten varmaan törmätään joskus! :) Hukkaan olen korttia miettinyt ja haaveillut, mutta nyt rahavarat ei itselläkään anna periksi plus molemmat satsit on niin lähellä kotia, että molempiin keskuksiin on näppärä kulkea :)

  VastaaPoista
 10. Hukka on kyllä törkeän kallis ja mielestäni siinä maksaa aivan turhasta, jos ei esim. pelaa sählyä tai sulkista. Itse sain tutustumiskäynnillä myös tosi huonoa palvelua siellä, joten no thanks! Oma salini on Easyfit ja oon kyllä tykänny ja kuukausimaksukin on edullinen :)

  Toivoisin Ouluun enemmän ketjusaleja esim, Fressi tai Elixia.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.