new years eve

Uuden vuoden aatto sujui meillä rennoissa merkeissä. Flunssanpoikanen iski minuun viikonloppuna, joten sekin rauhoitti ainakin minun osaltani vuoden vaihtumisen juhlintaa. Meille tuli ystäväpariskunta vierailulle ja valmistettiin yhdessä sushia. Sushin teko alkaa olla jo todella näppärää ja sushi maistui jostain syystä aivan erityisen hyvälle. Täytyisi tehdä useamminkin. 


Ruokailun jälkeen alettiin pelaamaan sekä Kuva Rappakaljaa ja Aliasta. Rappakaljassa olin aivan surkea, mutta Aliaksessa me Japen kanssa päihitettiin toinen pariskunta. Meinasi kyllä tunteet kuumentua kerran jos toisenkin pelin aikana, kun ei millään meinannut saada jotain sanaa selitettyä toiselle ymmärrettävästi :D


Meillä oli vain pieni paketti paukkuja, jotka oli jotain Lady versioita. Lähistöllä ampui kuitenkin moni muu raketteja, joten saatiin sitten ihastella niitä. Ja kauhistella! Osalla nimittäin ei tuntunut rakettien ampuminen sujua sitten millään. Pari rakettia sinkosi ihan minne sattuu ja yksi meni vain muutaman metrin päästä meidän ohi hankeen. Minä kiljuin kauhusta ja lähdin äkkiä takaisin sisälle. Parvekkeelta jatkettiin vielä rakettien katsomista ja nähtiin vielä ainakin kolmen raketin räjähtävän maassa ihan lähellä ampujaa. 

Ainiin! Rakettien kuvaaminen on mielestäni tosi haastavaa! En vain osaa! Osaisiko joku vinkata, millä säädöillä raketteja tulisi kuvata? ;D


Oli oikein kiva rauhallinen uusi vuosi. Jotenkin nuorempana sitä oli pakko päästä jonnekin tunturiin rellestämään, muuten uusi vuosi ei tuntunut miltään. Näin vanhemmiten sitä ilmeisesti kelpaa vähempikin rellestys :D

-Lindsay

17 kommenttia

 1. Mää oon kuvannu raketteja niin että oon nykässy isot täysille ja melko lyhyellä valotusajalla. Ei niistä munkaan otoksista mitään täydellisiä rakettikuvia oo tullu, mutta suunta lienee oikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ens kerralla yritän muistaa nää vinkit! :D

   Poista
 2. Mukava huomata, miten hyvin kivituikut ja kastehelmet sopivat yhteen. On tehnyt mieli ostaa kastehelmeä mutta olen miettinyt, että miltä mahtaisivat näyttää yhdessä. Nyt se on selvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mielestä ne sopivat tosi kivasti yhteen!! :)

   Poista
 3. Hih, Alias on kyl parisuhteelle vaarallista, kun meinaa aina ruveta huutamaan toiselle jos ei ymmärrä heti :D Mun huono tapa on myös avuliaasti selittää poikaystävälleni vuoromme jälkeen että kuinka hänen olisi pitänyt selittää sanat niin et mä oisin ymmärtänyt :D Valitsee välillä niin outoja selitystapoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo sama! Selitin kans Japelle aina sen selitysvuoron jälkeen, että mikset selittäny näin ja näin :D

   Poista
 4. Noi sushit näyttää niin hyvältä! Mun on tehnyt varmaan kuukauden mieli sushia, onneksi tänään on sushitreffit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo maistuiki aivan tosi hyville! :) Jee vihdoin saat sushia, kauan olet himoja kestänytkin! ;)

   Poista
 5. Mistäs nuo ihanat kirkkaat kynttilänjalat mahdollisesti ovat? :) Nätiltä näyttävät.

  -Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Pentikin! :) Verdi taitaa olla muistaakseni mallin nimi.

   Poista
 6. Hei huomasin aiemmassa postauksessa että olette lähdössä Amerikkaan. Niin mistä bongasitte lentoliput? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liput ovat Finnairin, mutta lippuja bongasin osoitteesta www.halvatlennot.com ja www.skyscanner.com :)

   Poista
 7. Muistan itsekin aina nuorempana, että oli pakko rällästää uutena vuotena enemmän. Viime vuosina uudet vuodet ovat sujuneet rauhallisemmissa merkeissä. :) Ja kiva niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sitä nuorempana tuli rellestettyä näidenkin vuosien edestä ;) Tosiaan: hyvä niin! :D

   Poista
 8. Sushi on kyllä aivan ihanaa - mun tekeleeni ei vaan näytä aina ihan noin kauniilta :D nigireitä en ole tehnyt vielä koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no ei meidänkään mitään kaunokaisia ;D Nigirit on tosi helppoja :)

   Poista
 9. Itse kun kuvasin reilu vuos sitten ilotulistusta, niin käytin jalustaa ja miun kamerassa oli sit erikseen ilotulistus-säätö. Ja ihan kivoja kuvia sain. :D Tuo puunmallinen kynttilänripustin on ihana! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.