materiahaaveet 2013

Ennen vuoden vaihdetta kerroinkin jo uuden vuoden tavoitteistani täällä. Tässä postauksessa unelmoidaankin sitten niistä tämän vuoden materiahaaveista. En todellakaan usko kaikkia unelmoimiani juttuja saavani tänä vuonna, mutta nämä keikkuvat ainakin tällä hetkellä "haluan"-listani kärkipäässä. Syyskuista reissua varten on kovasti säästettävä, joten vuoden alkupuoliskon ostot jäävät varmaankin vähiksi, jotta voin sitten reissulla räjäyttää pankin, hih!1. Mulberry Lily mustana. Tämä kaunokainen on ollut mietinnän alla jo pidempään, mutta syksyllä tapahtunut hintojen korotus nosti valitettavasti tämän ihanuuden hintaa roimasti. Lily vaikuttaa koonsa puolesta juuri passelilta, johon saisi mahdutettua kameran ja tärkeimmät jutut ja hihnan muunneltavuus houkuttelee myös! Lilyn ostoa olen kaavaillut Helsinki-Vantaa lentokentän Mulberry liikkeeseen ensi syksyksi, sillä sieltä saisi mukavasta alennusta. En tietenkään voi olla varma löytyykö kyseistä laukkua myymälästä silloin. Tietääköhän joku, onko tuonne lentokentän myymälään mahdollista tilata ja varata haluamiaan tuotteita etukäteen?
2. LV Neverfull GM monogramm. Kun puolitoista vuotta sitten ostin ensimmäisen neverfullin oli tämä vaihtoehtona MM kokoiselle azurille. Halusin kuitenkin ehdottomasti ensin ostaa vaaleampikuosisen, joten tämä jäi silloin odottamaan vuoroaan. Olisi ihana saada tämä syksyn reissuksi käsimatkatavaralaukuksi, mutta se onko minulla silloin rahaa ostaa kahta tyyristä laukkua, onkin ihan eri juttu. Neverfull on varmasti ollut käytetyin laukkuni, joten voisin hyvin ostaa myös toisen samanlaisen. Onhan tämä sentään erikokoinen ja kuosinen ;)
3. LV Pochette Accessoires NM tai Pochette Milla MM. Olen ollut supertyytyväinen syksyllä ostamaani LV:n clutchiin ja haluaisin LV:ltä clutchin myös azur kuosissa. Olen ollut varma, että ostokseni tulee olemaan Milla, mutta laukku on kooltaan vähän turhan pieni. Syksyllä kun olin clutchiani ostamassa esiteltiin minulle myös tätä uutta Accessoires NM mallia, joka eroaa vanhemmasta Accessoires clutchista kokonsa ja hihnan pituutensa puolesta. Tämä uusi syksyllä tullut malli on hieman entistä isompi ja mukana tuleva hihna pidempi! Tämän laukun haluaisin jo kesäksi, mutta saapa nähdä raaskinko.
4. Michael Kors Rose Gold Watch. Ruusukultainen kello on ollut mielessäni jo kohta kaksi vuotta, mutta viimeksi USA:n reissultani ostin kultaisen, sillä se oli ensimmäisenä listalla. Kollaasin vasemmanpuoleinen on unelmani, mutta se alkaa olla vanhempaa mallistoa, eikä sitä taida oikein löytyä mistään. Haluaisin kellon sinisellä kellotaululla, jotta se eroaisi enemmän kahdesta aiemmasta kellostani. Tätä hankintaa säästelen myös USA:an, sillä siellähän nämä kellot ovat mukavasti edullisempia.
5. LV Monogram Shawl Lurex. Tämä huivi on mielestäni todella kaunis ja haluaisin sen juurikin jossain luonnonläheisessä sävyssä. Haluan huivista tämän lurex version, sillä olen lukenut siitä hieman edullisemmasta versiosta niin paljon huonoa. Edullisemmassa versiossa on vaan paljon enemmän värivaihtoehtoja. Huivi on kuitenkin ostoslistani häntäpäässä, joten ellen jostain syystä rikastu oikein kovasti, on todennäköistä että tämä huivi jää ostamatta.
6. Mulberry Summer Tree Jacquard Scarf. Tämä huivi ihastutti minut coming soon osiossa muhkeudellaan ja mallillaan. Huivi on väritykseltään todella kaunis ja huivi on toiselta puolelta tasaisen viininpunainen puukuvioilla. Huivia löytyi myös kauniissa sinisessä sävyssä.

Mistä ostoksesta te haaveilette vai oletteko onnellisessa tilanteessa, ettette kaipaa mitään? :)

-Lindsay

64 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! :) Varsinkin kaikki laukut olisi tervetulleita tähänkin suuntaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikös! ;) Olisi kyllä mukava jos kaikki kolme saisi laukkukokoelmaa lisäämään!

   Poista
 2. Lily on täälläkin ykköshaaveena. :) Olen lähdössä kuun lopulla Lontooseen ja jos saan pidettyä shoppailut siellä kurissa voisin kotiuttaa Lilyn Heathrown kentältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä onnekas! Yritähän pitää kurissa! ;)

   Poista
 3. Mistä bongasit juuri tuon sävyn monogram huivin? Eikö se olekin grey/pearl grey?

  :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo löytyi ihan Googlettamalla! Tarkistin asian ja kuva on Polyvoresta, johon se on nappastu LV:n sivuilta. Mutta kun yritti päästä kuvan kautta LV:n sivuille, tuli tekstiksi sold out... Mutta PS. I Love Fashionin Lintuhan taisi tuon sävyn juuri ostaa, niin kait sitä pitäisi vielä sitten löytyä!

   Poista
  2. Niinpä! Itse asiassa olen tuota väriä metsästänyt ja Helsingin Vuiskalla tuota ei ole, tummanharmaa kylläkin :/

   Poista
  3. Oletko Lintulta kysässyt mistä hän hankki omansa?

   Poista
  4. Kuulemma Helsingin Vuiskalta ja kun kysyin hinnasta hän sanoi että siinä 360 puolella.. Ja tuo Shine maksaa Helsingin Vuiskalla 445e..Sen tekia mua nyt ärsyttääkin, kun olen soittanut Helsingin liikeeseen niin siellä ei Pearl greytä ole ja hinta on enemmän kuin 360^^e... Shine huivin hinta on 445e.

   Poista
  5. Soitin nyt vielä kerran hetki sitten Vuiskalla ja nyt myyjä sanoi kun etsi värikoodilla Pearl grey huivia, niin sen tuotanto on lopetettu, eikä kuulemma saa enää mistään. Varmisti asian kahdesti..

   Poista
  6. Hmm aijaa no onkohan Lintu ostanut sen sitten jo joskus paljon aikaisemmin talteen... Harmi ettei sitä enää valmisteta, on minustakin kaunis sävy :/

   Poista
 4. Tuo Mulberryn Summer Tree on ihana, mutta itse tykkään siitä sinisestä versiosta :) toivotaan että Mulberryltä tulisi muitakin kesähuiveja! aika roimasti on niidenkin hinnat nousseet, kun miettii esim. Tamaran hintaa, joka tais olla aikasemmin 125e. Summer Treellä hintaa jo 250e, joka mun mielestä vähän liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ovat aivan ihania, mutta tuo punasävyinen puhuttelee minua jotenkin! :) Pitäisi toki nähdä luonnossa. Tuo on kyllä Tamaraa kalliimpi, mutta materiaali vaikuttaisi paksummalta. Tiedä sitten! :D

   Poista
 5. Olen ainakin ymmärtänyt, että lentokentän myymälään saa tilattua tuotteen, jotta se on varmasti siellä odottamassa. Itse en ole tosin niin toiminut, joten ehkä joku viisaampi osaa vastata :)

  Ihania haaveita, lienee paikallaan tarkistaa Mulberryn tulevat kohta... mitäpä se tällainen huiviholisti sieltä etsisi ellei lisää huiveja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee kiitos! Toivottavasti asia olisi näin! Pitää ottaa hyvissä ajoin yhteyttä sinne myymäläänja tiedustella onko asia varmasti näin! :) Mulberryllä on kyllä joka sesongille aina aivan ihania huiveja! ;)

   Poista
  2. Onnistuu tuo etukäteen varaaminen! Itse soitin ja varasin laukun kesällä ennen lähtöpäivää. :)

   Poista
 6. Lyly on todella ihana ja sitten LV:n huivi myös. Minulle kelpaisi myös monta noista.
  Olen lähdössä muutamien viikkojen kuluttua NYCiin ja sanoit, että lentokentältä voisi saada Mulberryä edullisemmin. Onko siellä edullisemmat hinnat ja kannattaako säästellä ostoja sinne? Muistan käyneeni jonkun maan Mulberryn liikkeessä kentällä ja samat hinnat olivat kuin "maissakin" :/

  Muistatko miten paljon edullisempia Korsin kellot oli Amerikassa. Sellaisenkin osto kultaisena kiinnostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinä onnekas, olen kade! :) Helsinki-Vantaan lentokentällä 2 terminaalissa on pieni Mulberryn myymälä, josta saa tuotteista lentolipulla alvit (23%) pois JOS lentää schengen alueen ulkopuolelle. Eli juurikin jos lennätte suoraan NYCiin niin varmasti pääsette tuolle puolelle! :)

   Korsin kellojen hintoja näkee Korsin omilta sivuilta. Dollarin kurssi on vahvistunut ja yksi on noin 0,8e, joten esim. 250dollarin kello maksaa 200e...

   Poista
  2. Ja siis tuoa 23% et saa suoraan pois vaan saat tuotteet verottomalla hinnalla. Verottoman hinnan saa vähentämällä verollisesta hinnasta n. 18% :) Eli siis n. 18% saa alennusta HKI-Vantaalla Mulberryltä jos lentää kaukomatkoja :D

   Poista
  3. Me ollaan lentämässä pariisin kautta (koneen vaihto), joten nähtävästi en saa tuota alennusta :( voi kurjuus!

   Poista
  4. Joo sitten ette kyllä alea saa :/

   Poista
  5. Pakko kommentoida tähän: Saat jokatapauksessa 10% alen "lohdutukseksi" :) Ainakin näin oli viime keväänä, ellei käytäntö ole muuttunut..

   Poista
  6. No niin eli jos laukkuostoksia on tekemässä niin nissä tuokin jo tuntuu mukavasti! :)

   Poista
  7. Ai jaa eli pientä aletta kuitenkin olisi tiedessa. 10% on myös ihan mukava osa. Vähän ilahduttaa. Pitää katsella :)

   Poista
  8. Tuo 10% pitää munkin mielestä paikkaansa. Ainakin omasta Lilystäni sain tuon verran pois Helsinki-Vantaan myymälässä, kun kentällä töissä ollut kaverini haki laukun minulle:)

   Poista
  9. Mä en oo nyt ihan varma mutta kyllä mun mielestä sen alvin saa pois jos on esittää lippu jossa on määränpää euroopan ulkopuolella, vaikka olisikin jatkolento jostain muusta euroopan paikasta. Kunhan se final destination on euroopan ulkopuolella ja saman päivän aikana. Kantsii soittaa Mulberrylle ja tarkistaa vielä!

   Poista
  10. Aijaa tuo onkin aivan uutta tietoa minulle! Ehdottomasti siis kannattaa kysyä ja soittaa asiasta! :)

   Poista
  11. Kiitos tiedoista. Pitääkin soittaa ja selvittää asiaa :)

   Poista
  12. Alvi on sitten 24%. Veroton hinta lasketaan helpoiten ja tarkimmin jakamalla verollinen hinta 1,24:llä.

   Takaisin tullessa sitten voikin käydä niin, että jää tullissa kiinni ja joutuu maksamaan sen alvin uudestaan. Verottoman tuonnin yläraja on kaikille ostoksille yhteensä 430 euroa. Sen ylittävien ulkomaanshoppailujen kanssa pitäisi aina mennä oma-aloitteisesti kaistaa "tullattavaa", esittää ostokset ja maksaa tullit ja verot. Jos valitsee kaistan "ei tullattavaa" ja jääkin kiinni, saa vielä sakot päälle.

   Poista
  13. Aijaa en ollut huomannutkaan, että alv on TAAS vuoden alusta noussut :D Ja kyllä, osaan laskutoimituksen ;) Joo tuo tulliraja on kyllä tiedossa, mutta enpä ole koskaan kuullut kenenkään jäävän shoppailujen kanssa tulliin... Olisi muuten muutama muukin bloggaaja ollut ostoksiensa kanssa helisemässä :D Eiköhän ne tullissakin etsi lähinnä vähän vaarallisempia juttuja, kuten huumausaineita, alkoholia ja tupakkaa :)

   Poista
 7. Ihana lista! Minäkin olen pidemmän aikaa haaveilut uudesta kellosta, itse haluaisin "kultaisen" t.sinisellä taustalla, mutta kyllä nuo ruusukultaisetkin hyvältä näyttävät :) Laukut ovat meneet kuitenkin aina kellohankinnan ohi ja taitavat mennä tänä vuonnakin ;D

  Minä varasin ainakin Tamara-huivini lentokentän liikkeestä ennenkuin huivi oli myyntiin tullutkaan, joten uskoisin, että voit laukun varata/tilata myymälään etukäteen :) Eikä minusta ole yhtään hassua, jos ostat kaksi laukkua samalta reissulta ;D Itseni tuntien minäkin melko varmasti ostan kevään reissulta sekä Evan että Neverfull GM:n, saahan ne melkein samalla hinnalla kuin pelkän Palermon, hehe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin viimeksikin USA:n reissulle lähtiessä LV:n ja USA:sta sitten Michael Korsin, ettei olisi uutta täälläkään ostaa kahta laukkua samalta reissulta ;) Kors on toki huomattavasti halvempi kuin Lily... Toivottavasti saan rahat kerättyä, hih ;D Ja voi veljet sinähän tulet kans melkoisen laukkuarsenaalin kanssa sitten kotiin ;)

   Poista
  2. Muistelinkin, että taisit ostaa kaksi laukkua silloin :) Mulla kyllä menee vähän yli välillä laukkujen kanssa ja saan siitä kyllä kotona kuulla aivan tarpeeksi :D Rajansa kaikella kuitenkin, mutta haaveissa olisi hankkia molemmat :) Minunkin pitäisi alkaa kunnolla säästämään pikkuhiljaa, harmi vaan autokoulu vie tilini tällä hetkellä :D
   Hitsi en malta odottaa teidän reissua, otat sitten paljon kuvia, jooko? :)

   Poista
  3. Mun laukkukokoelma on vielä sen verran pienempi kuin sinun, että Jape ei vielä oo alkanu naputtaan, ainakaan kovasti ;D Otan varmasti miljoonia kuvia, hih ;D

   Poista
  4. Pitää itsekin ottaa osaa tähän mutta eikö niin että pitää lentää kaikolento että edes pääsee Mulberryn myymälään Hkivantaan kentällä?

   Poista
  5. Joo kyllä! Siinä Terminaali 1 ja 2 välissä on lipun ja passintarkastus, josta ei käsittääkseni pääse ohi, ellei ole lippua esittää, jonka lähtöportti siellä päässä.

   Poista
  6. Minä hankin vasta syyskuussa oman Mulberryni Helsinki-Vantaalta joten tuoretta kokemusta löytyy! Mulberryn myymälä sijaitsee terminaalissa 2, joka on jaettu passintarkastuksella schengen ja non-schengen alueisiin. Mulberryn myymälä sijaitsee non-schengen puolella josta lähtee kaikki non-schengen lennot eli kaukolentojen lisäksi myös Turkki,Kypros,Lontoo ym. :)

   Poista
  7. Mulberryltä voidaan tulla vastaan, jos ei liikkeeseen pääse :)

   Poista
  8. Ainija itse ainakin kun Lontooseen lensin pääsin myymälään :)

   Poista
  9. Aijaa oliko teillä lento sieltä päästä vai pääsitö muuten vaan sen passin tarkastuksen läpi? :o

   Poista
  10. Oli lento sieltä päästä :) mutta tosiaan vaikkei liikkeeseen itse pääsisikään ja jotain tiettyä haluaa, myyjät tulevat kyllä vastaan :)

   Poista
 8. Sillon kun Helsinki-Vantaalta hankin oman Bayswaterin niin sillon soitin aika paljon etukäteen ja varasin sen. Isälläni joka sitten laukun noukki mukaan oli myös niin kiire jatkolennolle, että sovin, että Mulberryn myyjä veisi iskän portille laukun valmiiksi pakattuna ja hän sitten maksoi käteisenä kirjekuoressa laukun. Eli aika hyvää palvelua sanoisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho no jopas! Kuulostaa kyllä todella hyvältä palvelulta! Kuinka paljoa aikaisemmin laukun varasit? Jes alkaa kuulostaa hyvältä Lilyn hankkimisen kannalta! ;)

   Poista
  2. Hmm oisinkohan jopa kuukautta aikasemmin soittanut ekan kerran. Ja viikkoa aikasemmin varmaan varasin, en muista mutta kannattaa soittaa sinne ja tiedustella! :)

   Poista
  3. Joo minä tässä mietin, että soittelisinko jo paria kk aikaisemmin! ;D Putiikki on niin pieni, että vaikka Lily onkin klassikko, ettei sitä sieltä paikalta löydy :P Pitää olla varma että omani saan, hihi!

   Poista
 9. Nuo kaikki kyllä kelpaisivat niin minullekin :P

  VastaaPoista
 10. Voi,olisinkin niin onnekas ettei olisi laukkuhaaveita;) Itselläni on tällä hetkellä suurimpana haaveena Totally MM, jonka varmaan kesällä hankin. Minunkin täytyisi nyt vaan malttaa säästää kovasti,jos maaliskuun reissu toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla, että laukkuhaaveita on aina! ;D

   Poista
 11. Ihania haaveita, moni löytyy myös omalta listaltani ;)

  Olisitko muuten kiinnostunut Pochette Evasta damier azur -kuosissa? Ostin laukun keväällä 2011, ja todella vähäisen käytön vuoksi harkitsen sen myymistä. Kuitti ja dustbag löytyy :)

  Olivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eva on sen verran kalliimpi että se on siksi omalta clutch listaltani pois, kun pitempi hihnakin oikeassa värissä löytyy jo Favoriten mukana :/

   Poista
  2. Anonyymi annatko spostisi? :)
   Olisin kiinnostuntut evasta

   Poista
  3. Viestiä voi lähettää osoitteeseen zeilidh@hotmail.com. :)

   Poista
 12. Ihania haaveita, muutama sama löytyy omaltakin listalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei taida olla ihan harvinaisia nämä mun haaveet ;)

   Poista
 13. Täällä haaveillaan myös monista samoista jutuista ;) neverfull ollut jo pitkään ykkösenä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neverfull on tosi kätevä laukku!! Se on kyllä ehdottomasti saatava myös isommassa koossa ;)

   Poista
 14. Voi että mitä ihanuuksia!! Mä kotiutin just Marc Jacobsin ballerinat helmikuun etelänlomaa ja ensi kesää odottamaan ja parin viikon päästä saan Evan Azur-kuosissa, joka on kyllä yksi maailman kauneimmista laukuista. Miten sulla on Neverfull toiminut talvikäytössä, tuntuuko yhtään avonaiselta, sataako sinne sisälle? Baglady

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! :) Azur kuosinen clutch on kyllä kesäksi ihan must! ;) Oon kyllä käyttäny Neverfullia myös talvisin, eikä ole ollut mitään ongelmaa! :) Ei sada sisälle :P

   Poista
  2. Olen aiemmin mieltänyt sen ihan turhaan kesälaukuksi. Joutunen lisäämään jossain vaiheessa Neverfullin haavelistalleni, aikaisemmin en ollut yhtään Luikka-tyttö, nyt oon ihan totaalisen rakastunut tuohon azur-kuosiin....se on menoa se... Baglady:)

   Poista
  3. Minä olen käyttänyt laukkua kyllä ympäri vuoden ilman minkäänlaista ongelmaa! :) En minäkään muutamia vuosia sitten tykännyt Vuittoneista, koska feikkivuittoneita näkyi niin paljon katukuvassa. Nyt ne tuntuu vähentyneen.

   Poista
 15. Kaikilla bloggaajilla samat haaveet. Kuka keksisi jotain omaperäistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no itse en ainakaan viitsi keksimällä keksiä haaveita :) Kyllä varmasti on monia bloggaajia, joilla on ihan eri haaveita. Itse en näe siinä mitään outoa että haaveillaan samoista tuotteista, ja itsellä nämä ainakin ovat muhineet mielessä jo pidempään Mulberryn huivia lukuunottamatta :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.