makuuhuoneen uusi ilme

Viime viikonloppuna otimme Japen kanssa pensselit ja maalitelat kätösiimme ja kävimme makuuhuoneemme seinien kimppuun. Makuuhuoneen seinät oli alunperin siniset ja mielestäni ihan kamalat. Huone oli tosi synkkä, sillä seinät imi kaiken valon. Jouduimme maalaamaan seinät kolmesti, jotta aikaisempi maali peittyi kunnolla. Maalauksen tulos on mielestäni tosi hyvä tälläisille amatööreille ;)

Nyt makuuhuone on mielestäni aivan ihana, eikä todellakaan enää se asuntomme heikoin lenkki. Nyt olen oikeastaan asuntoomme kokonaisuutena todella tyytyväinen. Ainahan toki huonekaluja voisi uusia, mutta näillä mennään ainakin opiskelujen loppuun saakka. Tälläinen makuuhuoneesta sitten tuli:


Ikkuna on mielestäni hassulla kohtaa, kun sitä ei ole rakennettu keskelle seinää. Verhoja olen makuuhuoneeseen miettinyt, mutta ei niitä taida tarvita. Pitsiset tyynyt sängyn päällä ovat uudet ja ne on tilannu H&M:ltä, kuten pienen ikkunan edessä olevat kynttilätkin.

Kyllä täällä kelpaa nyt nukkua! ;)

-Lindsay

26 kommenttia

 1. Maalilla saa kyllä ihmeitä aikaiseksi! Makuuhuoneenne näyttää nyt oikein kivalta. :)

  Vanhemmillani oli muutamia vuosia sitten vielä puun väriset seinät. He usein puhuivat, että haluaisivat valkoiset, mutta eivät ehtineet maalailla. Niinpä sitten käytin 3 viikkoa omasta lomastani ja maalasin heidän kaikki sisäseinänsä. ;) Aivan erilainen ilme tuli koko taloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa! Huone on aivan erinnäköinen nyt! :) Voi sinäpä olet ollut reipas! :D Meillä meni maalaamiseen vain yksi päivä ja sekin tuntui pitkältä, hih :D

   Poista
 2. Ihanat nuo tyynyt, tilasin samanlaiset! Ja todella hyvin sopii nuo kynttilät tuohon ikkunalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä tosi kivat ja tuo mielestäni kivasti kontrastia lampaantaljojen rinnalle! :) Tuo pieni ikkuna on ainoa ikkuna, jossa on edes vähän ikkunalautaa, joten piti heti saada siihen jotain kivaa koristetta! Olisipa ihana jos uusissakin taloissa olisi ne leveät ikkunalaudat :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen lopputulos :) Meillä varsinkin kun on niin pieni makkari niin pitäisi saada valkoiseksi se yksi järkyttävän värinen seinä niin tulisi heti paljon valoisampi ja avarampi tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tummat seinät syövät hirveästi valoa ja valkoiset seinät luo avaruuden tunnetta :) Makuuhuoneessa vihtyy aivan erilailla ja päiväpeiton päällä onkin tullut makoiltua kone sylissä useammin ;)

   Poista
 4. Harmonisen näköistä:) Verhoilla voisitte muuten huijata tuon ikkunan sijaintia, esim laittaa vaaleita valoverhoja ja jatkaa tankoa sängyn puolelle tyhjään kohtaan. Meillä on myös edellisen asukkaan maalaama vaaleansininen makkari, mutta olemme suunnitelleen isompaa remonttia ensi kesälle, joten saa odottaa siihen. Baglady

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhotangot ovat kyllä jo valmiiksi koko huoneenlevyiset! Jotain tehty järkevästi sentään ;D Verhoja pitää harkita :)

   Poista
 5. Ihanan rauhoittavan näköistä! Monesti verhottomat huoneet saattavat näyttää hieman "kovilta", mutta teidän makkarin sisustus on niin pehmeää ja mukavaa kaikkine pitsityynyineen ja lampaantaljoineen, että tuskinpa ovat tarpeellisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin tuntuu siltä, että verhot eivät ole pakolliset tuonne ellei niitä välttämättä halua laittaa :) Ehkä sitten kun alkaa kyllästyttää niin piristää vaikka verhoilla! :)

   Poista
 6. Omaakin silmää kyllä miellyttää, ihanan vaaleaa :) Meillä on kanssa tarkoituksena saada makkarin kokonaisilme vaaleammaksi, kunhan vain muutaman jutun sinne saisi hommattua. Nuo pitsityynyt on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oma mottoni sisustuksessa voisi varmaan ollakin, että mitä vaaleampi, sen parempi! :D

   Poista
 7. Hei, palaisin kysymään, että saitko miten korjattua silloisen ongelman blogilistan puolella, kuinka "linkit tähän blogiin" palautui? Huomasin omalla kohdalla ettei siellä näy mitään, vaikka kyseisiä linkkejä on kyllä tullut. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ikävä kyllä saanut :/ Laitoin blogilistalle sähköpostiakin, mutten koskaan saanut vastausta...

   Poista
 8. Näyttääpä todella hyvälle, kannati vaivautua :)

  VastaaPoista
 9. Ihanalta näyttää lopputulos! :) Meillä makuuhuone on myös hieman kesken, mutta hiljaa hyvä tulee vai miten se menikään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin makasi maalipurkki 8kk keittiön nurkassa, että kyllä: hiljaa hyvä tulee :D

   Poista
 10. teillä on tosi kaunis sisustus olohuoneessa ja muissa huoneissa. mutta täytyy sanoa, että makuhuoneen ilme on liian pliisu ja vaalea :) kaipaisi jotain väriä esimerkiksi noiden tyynynpäällisten muodossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sehän on ihan mielipiteestä kiinni! :) Itse tykkään kovasti vaaleasta, joten makuuhuonekin on mieleeni! :) Ainoa väri mitä makuuhuoneeseen voisin kuvitella lisääväni on harmaa tai beige, sillä mitään kovin värikästä ei meidän kotoa kyllä löydy. Ainakaan talvisin :)

   Poista
 11. Hyvältä näyttää :) Meillä on samanlaiset yöpöydät ja lamput niiden päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä maku sulla ;) Nuo yöpöydät on tosi kivat! :)

   Poista
 12. Mistä nuo yöpöydät on hankittu?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.