La Petite Robe Noire

Maanantaina kävin hakemassa postista paketin, josta paljastui Strictly Stylen LBD-kisassa voittamani Guerlainin La Petite Robe Noire hajuvesi. Jos joltain on mennyt minun asukokonaisuus ohi, jolla siis palkintosija räpsähti, löytyy se täältä. Hajuvesi on kauniissa pullossa, jota olinkin tuoksutellut ennen kisaa hajuvesiosastolla sen ulkomuodun lumoamana.

"In its way, a perfume is an invisible dress,
 playing on the tension between 
what is hidden  and what is revealed."
- Thierry Wasser


En ole vielä uskaltanut suihkauttaa hajuvettä ylleni, sillä olen yhä edelleen hieman kipeä ja päätä kivistelee. Olen hajuille aika herkkä ja moni hajuvesi jää ostamatta liian voimakkaan tuoksun takia. Tämä kuitenkin vaikuttaa lupaavalta, joten toivottavasti tämä ei aiheuta päänsärkyjä :)

Sattuuko joku omistamaan tämän hajuveden tai saiko joku kenties tämän joululahjaksi? :)

-Lindsay

5 kommenttia

 1. Sain tuon tuoksun tuliaisena poikaystävältä, ja tykkään kyllä kovasti. :) Käytän sitä useimmiten silloin, kun olen lähdössä humputtelemaan eli iltatuoksu siis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo iltatuoksuksi tuo varmasti sopii paremmin kun ihan arkikäyttöön! :) Itse kokeilin eilen ja päätä ei alkanut särkemään, jee! :)

   Poista
  2. Hyvä juttu! :) Ikävää tuommonen jos tulee päänsärkyä hajuvesistä. :/ Stockmannin hajuvesiosasto taitaa olla sulle aika painajaismainen? :)

   Poista
 2. Täytyykin käydä tuoksuttelemassa tuota seuraavalla kerralla hajuvesiosastolla pyöriessä :) Onnea palkintosijasta! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.