kevätpäivitystä sisustukseen

Nyt kun päivisinkin on jo pitempään valoisaa ja täällä on tänäänkin ollut plusasteita, olen ihan kevät mielellä! Halusin hieman päivittää meidän sisustustakin jo keväisempään suuntaan, mutta mitään radikaalia en  kylläkään tehnyt. Laitoin tv-tasolle kirkkaiden kivituikkujen sekaan pari vaaleanpunaisen sävyistä tuikkua, siirsin Pentikin kynttilänjalat kaappiin ja laitoin niiden tilalle seepra patsaan, jonka äitini on tuonut Tallinnasta. Tykkään jostain syystä tuosta seeprasta tosi kovasti. Olen ostanut tulppaaneitakin jo useampaan kertaan, ne kun on nyt keväällä niin edullisia.


Onko teillä tapana muuttaa sisustusta vuodenaikojen vaihtuessa?

-Lindsay

7 kommenttia

 1. Kevät on kyllä semmoista aikaa että mulla tekee aina mieli laittaa koko huusholli uusiksi! Muistan että tää on toistunu jostain ala-asteelta asti. En oo kuitenkaan mitään hirveen radikaalia tehny, mitä nyt vaihtanu osan kynttilöistä kukkiin.

  Ärsyttää vaan kun ei tiiä millon pitää muuttaa pois niin ei kehtaa mitään suurempia hankintoja tehdä, buu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kyllä päivittää sisustusta aina vähän keväisempään ilmeeseen ja lisätä pikkaisen väriä tähän muuten melko yksitoikkoiseen väritykseen ;D

   Poista
 2. Uusiksi menee monta kertaa vuodessa :-)! Eka vuoden alusta pinkit kuvioissa Valentinen päivän mukaan, kesäksi limeä, syksyllä oranssia ja mustaa Halloweeniksi ja sit jouluksi punaista. Mieskin on tuumannut, että ei koskaan voi tietää miltä näyttää, kun tulee kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä varmasti siellä USA:ssa onkin paljon enemmän sisustamista noille "teemapäiville". Täällä kun ystävänpäivää tuskin huomaa ja Halloweeniä en koskaan edes tiedosta :D

   Poista
 3. Mulla on, mutta nyt mennään vielä vanhalla helmikuun loppuun saakka ja sitten uudessa kodissa laitetaan kevät esille :) Verhotkin menee uusiksi,joten kova urakka edessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin verhojen vaihtamista, mutta voi olla etten jaksa ;D

   Poista
 4. Itse kävin juurikin päivittämässä sohvatyynnyjen päälliset. Vinkki vitonen, Stokkalla -60% Lexingtonin ja Gantin päällisiä. Itse tein hyvät löydöt nimittäin! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.