hey there!

En ole taas vähään aikaan kertonut kuulumisia. Kuvaaminen on yhä haastavaa, sillä valoisa aika on yhä hyvin lyhyt, enkä monestikaan ole siihen aikaan kotosalla, joten asuja ei tullut kuvattua. Tällä viikolla olen käynyt yliopistolla luennoilla, eilen olin töissä ja olen myös urheillut ahkerasti! SATSille on tullut tällä viikolla kipaistua jo neljä kertaa, mikä on minulle aivan loistosuoritus. Ihanaa kun vihdoin liikunta alkaa tuntua taas kivalta. Maanantaina kävin pumpissa ja sai kyllä huomata, että lihakset ovat tipotiessään! Tiistaina ja keskiviikkona olinkin sellaisessa jumissa, että hyvä kun jalkaa sai nostettua! Olenkin yritännyt nyt venytellä ahkerasti, sillä normaalisti luistan venyttelystä lähes aina.


Huomenna minulla on synttärit ja saan päivittää sivupalkkiin iäkseni 24 vuotta. Huih! Itseltä itselleni ostama syntymäpäivälahja saapui tänään sopivasti postissa, ja instragammissa (@lindakaup) minua seuraavat näkivätkin jo paketin ;) Huomiseksi ei ole mitään erityisiä juhlasuunnitelmia, vaan päivä menee varmaan aikalailla normaalilla lauantai-kaavalla: herkutellaan hyvällä ruoalla ja hieman namuillakin. Leffaanmenoa ollaan mietitty, mutta en osaa valita leffaa! Oletteko käyneet katsomassa Hobittia, Juoppohullun päiväkirjaa tai Rakkauden rasvaprosenttia? Osaisitteko suositella leffaa? Pystyykö Hobitin katsomaan, vaikkei olisi katsonut TSH leffoja? Jape nimitäin ei ole vaan kapinoi rajusti niitä vastaan :D

Nyt minun täytyy alkaa hipsiä töihin päin! Viikonloppu onkin sitten vapaa! Oikein mukavaa viikonlopun alkua kaikille! :)

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Voi mikä kaunotar! Ihan tuli hymy huulille noin pirtsakasta näystä :) Odotan jo innolla, mitä Instagramissa vilahtaneesta ruskeasta paketista paljastuu. Rutkasti onnea jo etukäteen, jos huomenna satun unohtamaan <3 Hyvää työpäivää ja leppoisaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Hobittia voin ehdottomasti suositella sen nähneenä! Sen voi mun mielestä hyvin katsoa, vaikka TSH:ta ei olisi nähnytkään, kun kuitenkin sijoittuu aikaan ennen TSH:n tapahtumia. Toki silloin jää parit triviaalit viittaukset niihin leffoihin huomaamatta, mutta tarinan puolesta ei mitään ongelmaa. Mä pakotin meillä J:n katsomaan TSH:t ennen Hobittia, mutta J tykkäsi enemmän Hobitista.

  Juoppohullun päiväkirjaa en itse ole nähnyt, mutta suurin osa tutuistani on kertonut sen olleen pettymys. Rakkauden rasvaprosenttia taas mun ois tarkoitus mennä katsomaan myöhemmin kaverin kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Pikkusisko oli käynyt kattomassa tuon Juoppohullun päiväkirjan ja sanoi että ekan vartin jälkeen teki mieli lähtiä kotia.. yhelle sammuneelle ne tyypit oli työntäny peräaukon kautta jonku putken, jolla se toinen pysty sen vattalaukusta juomaan kaljaa.. se oli kuulemma ällöä. :D

  Mutta Hobittia suosittelen todellakin!
  ps. siihen katseluun riittää passelisti Kavericombo ;)
  Ite oon nähny kaikki TSH- pätkät ja musta tuntu että tuo Hobitti -leffa loi juuri noille leffoille pohjustan! Eli voitte todellakin mennä katsomaan sen. Tosta Hobitista tulee tuon leffan jälkeen vielä 2 osaa ;)Paikatkaan ei puutunu,vaikka elokuva olikin tosi pitkä. :) 3D:nä se oli hyvä.

  VastaaPoista
 4. Rakkauden rasvaprosentti oli itseasiassa yllättävän hyvä! :) Käytiin katsomassa se kun kaikki muut elokuvat sattuivat olemaan loppuumyytyjä mutta ei kyllä petytty ollenkaan vaan nimenomaan postiviinen yllätys kun ei ollut sellainen elokuva mikä oltais haluttu nähdä ja olikin hyvä. :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä pystyy Hobitin katsomaan vaikkei olisi trilogiaa nähnyt, sehän sijoittuukin aikaan ennen itse tarua :) Noita muita en itse ole nähnyt, joten suosittelisin Hobittia!

  VastaaPoista
 6. Ihanan nätti ja pirtsakka kuva susta!

  Onneksi olkoon jo valmiiksi! Etten vaan unohda huomenna... :D

  Hobitti oli huippu! Vaikka TSH-leffoja ei olisikaan nähnyt (tsot tsot), niin kyllä leffan silti ymmärtää. Se ei kuitenkaan ole varmasti niin hyvä kuin muille fani-katsojille, kun ei ymmärrä leffojen yhteneväisyyksiä jne. Joten en osaa sanoa sitten kuitenkaan... Rakkauden rasvaprosentti oli kaverin mielestä paskin leffa vähään aikaan :) Mutta leffassa olikin ollut paljon Anna Puun musiikkia, mitä kaveri ei voi sietää! Jaaa Juoppohullu on vissiin niille hyvä, jotka ymmärtää sen huumorin :) Hobitti on ainoa, jonka oon itse nähnyt. (joten ehkä mun vinkkejä ei kannata kuunnella niin paljoa ;D)

  VastaaPoista
 7. Kävin katsomassa rakkauden rasvaprosentin poikakaverini kanssa. Oli aika makea elokuva, kovin romanttinen nimittäin. Mutta itse,tykkäsin ja poikakaveri myös sanoi että oli ihan ok. Juoppohullua on haukuttu ja hobitista en tiedä :) satu

  VastaaPoista
 8. Hobitti oli yks parhaimmista leffoista, mitä oon ikinä nähnyt! Kerrassaan upea niin visuaalisesti kuin juonenkin kannalta...leffan loputtua ei todellakaan tuntunut, että on istunut lähes 3 tuntia sitä katsomassa, niin jännittävää sitä oli seurata.:) Elokuvassa oli myös sopivasti huumoria!;)

  Kävin kattoo myös juoppohullun päiväkirjan. Pieni pettymys oli, mutta kyllä sitä katsoi ja välillä sai nauraa maha kippurassa.:D Tietysti riippuu henkilöstä, että minkälaisesta huumorista diggaa...:D

  VastaaPoista
 9. Älkää ainakaan menkö katsomaan juoppohullun päiväkirjaa. Se oli _huono_.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.