asu 23/1/2013 ja Huuto.Net muistutus!

Tänään minulla oli ensimmäinen koulupäivä tälle viikkoa. Tai no olisi minulla ollut maanantaina ja tiistainakin luennot, mutta maanantaina oli muita menoja, jotka meni luennon päälle ja eilen olin töissä. Meinasi tänäänkin vastustaa yliopistolle pääsy. Olin jo bussipysäkillä odottelemassa bussia hyvissä ajoin ennen luentoa, että ehtisin yliopistolle luentoa ennen syömään. No kun näin bussin saapuvan ja aloin kaivaa laukusta bussikorttia, niin huomaan lompakon unohtuneen kotiin. Voi kun tympäsi lähteä kävelemään takaisin kotiin hakemaan sitä lompakkoa! Matka ei toki ole pitkä, mutta tiesin etten kerkeä syömään ennen luentoa. Onneksi täällä oli tänään kaunis aurinkoinen sää, että pienen kävelyreissun sai kuitenkin taapertaa kivassa ilmassa. Tunsin jopa auringon hieman lämmittävän kasvoja! Tässä olisi tämän päivän simppeliä yliopistoasua.

neule Ralph Lauren // paita Zara // farku Levi's // laukku LV // kello MK // koru Juicy Couture

Olen tälle viikolle hamstrannut työvuoroja neljä kappaletta ja nyt loppuviikosta onkin kolmena päivänä töitä. Meinasin napata sille ainoalle vapaapäivällekin töitä, mutta päätin pitää yhden kunnon vapaapäivänkin, etten ole ensi viikolla ihan puhki! Kohta ajattelin lähteä salille jumppailemaan.

Ja vielä muistutuksena Zaran plaited shopperista kiinnostuneille, että laukun huutokauppa sulkeutuu tänään keskiviikkona klo 22:08! Kohteeseen pääset TÄSTÄ tai kuvaa klikkaamalla.


-Lindsay

5 kommenttia

  1. Voi että mä oon niin kauan haaveillu tosta laukusta.. <3

    VastaaPoista
  2. Oot kyllä tosi nätti näissä kuvissa :)

    www.lifeandstylewithriikka.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.