10 days Detox

Kerroinkin jo joulukuussa ohi mennen tilanneeni Yves Rocherilta 10 päivän Detox kuurin. Olin tästä kuurista lukenut parista blogista, ja myönteisten kokemuksien perusteella päätin tilata kokeille, koska tuotteet ei olleet mitenkään kalliita. Tilasin Detox juoman ja kiinteyttävän tehogeelin. Aloitin kuurin viikko sitten maanantaina tehostartiksi tässä elämäntaparemontissani ja nyt kuuri olisi siten ohi.

Tuota Detox juomaa juodaan 1 litra päivässä. Nestettä sekoitetaan 45ml 1 litraan vettä ja tuo määrä tulisi hörppiä päivän aikana. Tuo sekoitus maistuu ihan hyvälle, suunnilleen persikkajääteelle, joten mitään vaikeuksia juoman juonnissa ei ollut. Lisäksi suositellaan muutenkin juomaan runsaasti vettä ja liikkumaan kuurin aikana. Itselleni on aina ollut ongelma juoda paljoa vettä tai yleensä mitään nesteitä, ja monesti juonkin vain litran päivässä. Tämähän ei ole mikään hyvä asia, vaan kuona-aineet eivät pääse kehosta liikkeelle ilman vettä vaan pakkautuvat elimistöön. Yksi tämän kuurin tarkoitus itselläni olikin oppia juomaan enemmän nestettä päivän aikana ja ainakin siinä tavoitteessa olen onnistunut! Nyt pitää muistaa vain kantaa sitä vesipulloa yliopistollakin mukana ja hörppiä sitä vettä usein. Juoman lisäksi levittelin kiinteyttävää tehogeeliä ongelma-alueille (selluliitti-iholle) iltaisin. Tehogeeliä onkin vielä jäljellä ja aion jatkaa sen levittelyä yhä.

Detox juoma TÄÄLTÄ // kiinteyttävä tehogeeli TÄÄLTÄ

No mitenkäs ne tulokset... En sitten tiedä johtuuko tämä vain enemmän pelkän veden juomisen lisääntymisestä vai tästä Detox kuurista, mutta huomaan kyllä ihon sileytyneen ongelmakohdista. Selluliittia on vähentynyt ja iho tuntuu oikeasti kimmoisammalta. Lisäksi olo on ollut jotenkin muutenkin parempi ja virkeämpi, mutta siihen on varmasti vaikuttanut suuresti lisääntynyt liikunta ja ruokalutapojen muuttuminenkin. Voin kyllä siis suositella kokeilemaan tätä, jos kaipaa esimerksi pientä boostia elämäntaparemontin alkuun niin kuin minä!

Kaikki Yver Rocherin Detox tuotteet ovat tällä hetkellä alennuksessa. Paketti joka sisältää Detox juoman, tehogeelin ja kuorintavoiteen on -50% alennuksessa! Löydät kaikki Detox tuotteet TÄÄLTÄ.

Muita tätä Detox kuuria kokeilleita? Onko teillä suositella muita saman tapaisia kuureja? :)

-Lindsay


(linkit mainoslinkkejä)

2 kommenttia

  1. Kiitos tästä, en ole tuollaisesta ennen kuullutkaan! Minulla menee taas vettä liiankin paljon päivässä, varisinkin illalla mulla on jatkuvasti joko vesipullo tai lasi kädessä, jostain luin ettei liiallinenkaan juominen ole hyväksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun oli hyötyä! :) Joo ei vettä liikaakaan saa juoda :D Mutta itsellä on veden juonti ollut todella vähäistä, mutta nyt petraan! :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.