vuoden 2013 tavoitteet

Kohta on jälleen uusi vuosi ja uudet kujeet. Minulla ei ole koskaan ollut tapana tehdä kunnon uuden vuoden lupauksia, sillä en niitä koskaan kuitenkaan pitäisi. Vuosi sitten kuitenkin kerroin blogissani haaveita ja tavoitteita tulevalle ja niin teen nytkin! Tässä postauksessa ne tavoitteet.

Tavoitteet tulevalle vuodelle ovat osittain hyvin samanlaiset kuin viime vuonnakin. Vuonna 2013 haluan ottaa käyttöön ja oikeasti omaksua terveellisemmät elämäntavat. Viime keväänä minulla oli tosi hyvä rytmi niin liikunnan kuin syömisenkin suhteen, mutta sitten repsahdin totaalisesti ja sillä tiellä ollaan yhä. Nyt siihen on kuitenkin tultava muutos. Haluan, että urheilu ja liikunta kuuluu tärkeänä osana arkeeni ja että urheilusta tulisi nautinto eikä vain se pakollinen paha. Aionkin vuoden alusta hankkia uuden salikortin ja pyrkiä käymään vähintään kolme kertaa viikossa liikkumassa, mieluiten neljä-viisi kertaa. En halua miksikään luikkulaihaksi eikä puntarin viisarin tarvitse edes värähtää, mutta kaipaisin vartalooni urheilullisia muotoja ja lihasta, sillä kehoni koostuu aivan liian suurelta osalta rasvasta. Urheilun rinnalle täytyy siis ottaa myös terveellisempi ruokavalio ja jättää oikeasti se herkuttelu vain yhteen päivään viikossa. Jos onnistuin tässä viime keväänäkin, niin miksen nytkin! Nyt kuitenkin tavoitteena on, että terveellinen elämäntapa jäisi pysyväksi.


Tuleva vuosi tulee olemaan tärkeä koulun kannalta, sillä valmistuminen alkaa häämöttää edessä jo puolentoista vuoden päässä. Ensi keväänä olisi tarkoitus suorittaa suurin osa lopuista kursseista niin, että syksylle jäisi enää vain pari kirjatenttiä ja gradu. Syksyn tavoitteena onkin saada gradu hyvälle alulle, jotta valmistuminen olisi mahdollista suunnitellussa aikataulussa. 


Näiden kahden päätavoitteen lisäksi haluan kehittyä työelämässä ja mahdollisesti ensi kesänä työskennellä saman yrityksen sisässä mutta uusissa työtehtävissä. Ensi kesä tulee olemaan viimeinen kesä ennen valmistumistani. Aion kuitenkin myös ensi vuonna jatkaa opiskelujen ohessa kaupan kassalla.

Lisäksi haluan:
 • myös ensi vuonna pitää tätä suurta innostusta bloggaamista kohtaan yllä.
 • opetella olemaan vielä säästäväisempi ja harkita ostoksia vieläkin tarkemmin ja panostaa laatuun
 • olla ahkerampi kotitöissä
 • olla aina kilttinä Japelle ja kiukutella vähemmän (hih!)

Minkälaisia tavoitteita teillä on ensi vuodelle? :)

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Kiva postaus! Hauska lukea, mitä muilla on tavotteina, itse kun aina teen myös kunnon listat joka vuosi. :D Liikunnassa onkin just se, että siitä pitää tosiaan aidosti nauttiia, että jaksaa treenata monta kertaa viikossa. Onneksi valinnanvaraa treenimuodoissa on nykyään niin paljon, jos sattuu kyllästymään johonkin.

  Mullakin on säästäväisyystavoite ja lisäksi yritän mm. löytää motivaatiota opiskeluun. Hauskaa joulun jatkoa sinne:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että liikunnasta pitää oikeasti tykätä! Kyllä minäkin tykkään, aina sitten kun pääsen siihen vauhtiin :D Se lähteminen tuntuu aina ensimmäisinä päivinä tauon jälkeen niin vaikealta! Onnea tavoitteiden tavoitteluun, kyllä me onnistutaan! ;)

   Poista
 2. kivoja juttuja! :) Aika lailla samanlaisia tavoitteita löytyy minunkin toiveista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla monen listalla ainakin tämä terveellisempi elämäntapa :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.