valoa pirttiin

Viime viikolla kirjoitin täällä tilanneeni Pentikin Loiste kynnelikön alennuksesta Sokokselta. Sain heti seuraavana päivänä tilauksen tekemisestä ilmoituksen, että tuote on postitettu ja paketti tulossa Oulua kohti. Torstaina paketti olikin jo haettavissa lähipostista. Täytyy kyllä kehua, että nopeaa touhua, kun tilaus oli tapahtunut siis vasta tiistai-iltana!

Sunnuntai-iltana ehdin paketin vasta purkaa ja voi kuinka kaunis kynttelikkö on! Oksia piti itse taivutella, sillä ne oli paketissa kovin sumpussa. Tähän pienimpään kokoon kuului neljä tuikkukippoa, mutta itse en saanut neljättä kippoa aseteltua mitenkään kivasti, joten kolme sai riittää. Myös talon miespuolinen asukki tuumasi kynttelikön olevan kaunis. Great success! ;)


Näköjään sain heti ensi kokeilulla läiskytettyä steariinia pitkin yhtä tuikkukippoa, kun yksi tuikku ei meinannut ottaa syttyäkseen. Tuossa lipastojen päällä se nyt tönöttää ja sopii mielestäni siihen oikein hyvin :)

Mitäs tykkäätte? :)

-Lindsay

20 kommenttia

 1. Ihan älyttömän kaunis! Oon haaveillut tosta itsekin :)

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi ihana! Niin kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä niin kaunis!
  Harmi kun en tilannut silloin ku se oli alennuksessa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkasinkin eilen Sokoksen sivuilta, että alennus oli poistunut! Onneksi itse ehdin ajoissa! Ehkä tämä tulee uudestaan joulun jälkeen alennukseen :)

   Poista
 4. Todella kaunis. Itselläni samanlainen ja en kyllä kyllästy siihen koskaan! sitä voi pitää ympärivuodenkin siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi kaunis! :) Itsekin ajattelin pitää sitä vuoden ympäri, mutta saahan sen halutessaan piiloon ;)

   Poista
 5. Ihastuttava :) teillä on niin kaunis sisustus!:)

  VastaaPoista
 6. Ite tilasin samaisen kynttelikön Sokokselta aiemmin keväällä, ja oli kyllä huippu nopea toimitus!! :) Mulla on samankokoinen kynttelikkö ja tappelin saman ongelman kans: miten saisin kaikki 4 tuikkukippoa siihen sommiteltua.. Sain kuitenkin, yks sinne ylemmäs! Vaati eka pientä järestelyä niiden oksien kans, mutta hyvin se siihen sitten mahtu :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä kiva kun paketti tuli niin nopsaa eikä tarvinut odotella! :) Minä kokeilin vielä äsken tunkea sitä yhtä tuikkukippoa jokaiseen vapaana olevaan oksaan, mutta en saanut sitä mihinkään hyvin :D Jokaisessa oksassa tuikkukippo jää ikävästi kallelleen :/ Mutta kyllä nuo kolmekin riittää :)

   Poista
 7. Onpas se nätti! :)
  Mistä mahtaa olla tuo teidän lipasto?

  VastaaPoista
 8. Minulta myös löytyy loiste keskikoossa, satsasin viime jouluna siihen ja se on ollut vuoden verran paikallaan tuossa lipaston päällä. Jouluna se on mun joulupuu ja juhannuksena juhannuskoivu ;-D Kaveri kertoi, että kesällä oli nähnyt jonkun laittavan nuihin kippoihin kukkasia kynttilän alle. Tuotahan voi tuunata vuodenajan mukaan :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.