te kysyitte, minä vastasin!

Kysymyksiä tuli kysymyspostaukseen kivasti, kiitos kaikille kysymyksiä laittaneille! Kysymyksien joukossa oli aivan ihania kommentteja, jotka lämmittävät mieltäni kovasti, kiitos! :) Tässäpä sitten minun osuus eli vastaukset:


Miten tapasit poikaystäväsi?
- Meidän rakkaustarinan kerroinkin jo eilen täällä.

Koetko, että hän on sinulle "se oikea"?
- Kyllä koen. En minä hänen kanssaan muuten olisikaan :)

Kuinka kauan olette olleet yhdessä?
- Lokakuun 1. tuli kolme vuotta täyteen.

Missä asuisit mieluiten? Paikkakunta ja asumismuoto?
- Hmm vaikea sanoa. En kuitenkaan usko, että Oulussa. Varmaankin pääkaupunkiseudulla tai Tampereella. Asuisin mieluisten omistusasunnossa, ehkä rivitalossa. Vaikka rakastan matkustelua haluan kuitenkin asua Suomessa.

Nukutko mahallaan, kyljellään vai selällään?
- Vaihtelevasti kyljellään tai selällään. Mahallaan ei tule uni.

Haluaisitko lapsia? Jos haluaisit, kuinka monta?
- Tällä hetkellä en halua, enkä vielä osaa sanoa haluanko tulevaisuudessa. Uskon, että kyllä se vauvakuume sieltä varmasti ajan kanssa tulee minullekin! Maksimissaan haluan kuitenkin kaksi lasta.

Kuinka pitkä olet?
- 169cm

Mikä on rohkein tekosi?
- Äh, en keksi mitään rohkeaa :(

Olitko nuorena ns. mahdoton vai äitin tyttö vai jotain siltä väliltä?
- Äidin tyttö ;) Oli minulla teininä ne "villit" ajatkin, mutta esimerkiksi koulun olen aina hoitanut kunnolla.

Kuinka koet kotiutuneesi Ouluun? Mietitkö paljon kotiutumista kun muutit pois Rovaniemeltä?
- Hmm olen kotiutunut ihan hyvin. Pidän kuitenkin Rovaniemeä yhä kotinani ja usein kaipaankin sinne. Mietin kyllä kotiutumista paljon, sillä Rovaniemelle jäi kaikki parhaat ystäväni. Onneksi löysin Japen :)

Onko sinulla paljon sisaruksia, oletteko läheisiä?
- Minulla on kaksi isosiskoa. Kyllä me ollaan läheisiä, muttei mitenkään yltiöläheisiä kuitenkaan, sillä meillä on aika isot ikäerot ja ollaan keskenämme tosi erilaisia!

Mikä on lempivärisi?
- Riippuu mistä asiasta puhutaan. Jos ajattelee vain värejä, niin tykkään vaaleanpunaisesta. Vaatteissa tykkään valkoisesta, beigestä, tummansinisestä ja harmaasta. Sisustuksessa tykkään valkoisesta, mustasta, harmaasta ja beigestä.

Mitä tv-ohjelmia seuraat, mitkä on lemppareita?
- En vakituisesti seuraa nykyään juuri mitään. Maajussille Morsianta olen nyt katsellut ja sen jälkeen tuleva Roba on ollut hyvä! Seurasin Dancea ja BB:tä kun ne tuli. Satunnaisesti katson Salattuja Elämiä ja Emmerdalea :D Odotan innolla tammikuussa jälleen alkavaa Putousta!

Mitkä ovat sinulle kolme asiaa, joita ilman joulu ei yksinkertaisesti tule?
- Jouluruoka, jouluvalot ja lahjojenostorulianssi :D

Aikaisin muistosi?
- Hmm minulla on muistoja tarha-aikaisista koiraleikeistä, me kun ei muuta leikittykään! 

Oletko tehnyt elämässäsi mitään merkittävää päätöstä, jota kadut?
- En. 

Onko sinulla mielestäsi hyvä itsetunto?
- Mielestäni han OK, parempikin voisi olla :)

Jos haluat rentoutua kunnolla, mitä teet?
- Saunon, syön jotain hyvää ruokaa ja istun sohvan nurkassa lukemassa blogeja tai katson televisiota :)

Mitä haluat vielä elämässä saavuttaa?
- Valmistumisen jälkeen haluaisin saada hyvän työpaikan, jossa viihdyn ja jossa koulutuksestani on hyötyä :)

Oletko tyytyväinen elämääsi?
- Olen kyllä :)

Haluaisitko muuttaa pois Oulusta?
- Voin kyllä asua Oulussa, jos löydän täältä valmistumisen jälkeen työpaikan :) Mitään pakkoa minulla ei tänne ole kyllä jäädä!

Oletko onnellinen?
- Olen :)

Suurin haaveesi?
- Lottovoitto, heh! Saada hyvä työpaikka, jossa todella viihdyn ja joka mahdollistaa elämän, jossa ei tarvitse miettiä jokaista kuluttamaansa pennosta.


Mikä on toiveammattisi, mille alalle ja millaisiin tehtäviin tähtäät valmistuttuasi?
- Haluaisin pitkällä tähtäimellä toimia jossain henkilöstohallinnon tehtävissä! Niihin tosiaan pääsee vasta pitemmän työuran jälkeen, joten ne tosiaan on niitä pitkän tähtäimen unelmia :) Olen avoinna aika lailla kaikille työtehtäville, mutta unelma olisi toimia ehkä jossain muotiin liittyvässä yrityksessä. Toivoisin saavani olla työnparissa ihmisten kanssa tekemisissä, sillä sosiaaliselle luonteelleni yksin toimistossa istuminen ei taida sopia. Työtarjouksia otetaan vastaan, hih! ;D

Mikä oli keskiarvosi peruskoulun päättötodistuksessa?
- 9,1

Kuinka kauan olet nyt opiskellut ja oletko alusta asti tehnyt myös töitä samaan aikaan?
- Minulla on nyt neljäs vuosi menossa. Ensimmäisenä vuonna en ollut näin säännöllisesti töissä, vaan minulla oli muutamia lyhyempiä työsopimuksia vuoden aikana. Kaksi viimeistä vuotta olen työskennellyt aika lailla koko ajan, paitsi viime vuoden syys- ja lokakuita en ollut töissä.

Tunnetko opiskelevasi oikeaa alaa?
- Kyllä ala on tähän mennessä tuntunut omalta ja KTM tutkintohan on tosi yleishyödyllinen.

Mitä mieltä TaTkilaisena olet muiden tiedekunnan opiskelijoista? (TaTkilaisista kun puhutaan välillä negatiivisessa sävyssä muiden opiskelijoiden kesken)
- Eipä minulla ole mitään erityistä mielipidettä. Mielestäni ihmistä ei määritä se, missä tiedekunnassa hän opiskelee :) Onpa kyllä harmi, että TaTKilaisista puhutaan negatiivisessä sävyssä. TaTKilaisia on kuitenkin tosi paljon, joten yleistyksien teko on mahdotonta.

Ootko viihtynyt opiskelupaikassasi? 
- Olen kyllä. Välillä opiskelu tympii kun on paljon hommaa ja motivaatio hukassa, mutta yleensä ottaen kurssit ovat mielenkiintoisia :)

Onko kauppakorkeassa helppo tutustua uusiin ihmisiin?
- On! Fukseille järjestetään todella paljon opiskelijatapahtumia alussa, jolloin pakostakin tutustuu uusiin ihmisiin jos vain ottaa niihin osaa :) Ja suosittelen kyllä ottamaan!

Missä kaikkialla olet ollut töissä?
- Kaupan kassalla, taloushallinnossa, pankissa, safarifirmoissa, baarissa plokkarina ja tarjoilijana. Kaiken näköistä on siis tullut tehtyä rahan eteen :)
Millaista työtä teet? 
- Olen töissä kaupan kassalla.

Teetkö paljonkin koulun ohella? 
- Keskimäärin 1-2 vuoroa viikossa. Nyt joulunaikaan enemmän :)

Teetkö kuinka paljon töitä opintojen ohella, eli tuleeko extra-raha todellakin tarpeeseen, vai pärjäisitkö ilman työntekoa? 
- Kyllä varmaan pärjäisin toki ilmankin, mutta sitten pitäisi tosiaan elää niillä nuudeleilla ja makaroonilla! Eli jos yhtään tahdon pitää "parempaa elintasoa" yllä ja joskus shoppailla ja matkustella, niin töissä on kyllä käytävä. Mielestäni opiskelijan on hyvä kartuttaa työkokemusta myös opiskelun aikana, ja kaiken laisesta kokemuksesta on varmasti tulevaisuudessa hyötyä :)

Miten ihmeessä pidät taloutesi kantimissa kun sinulla on niin kallis maku kaiken suhteen?
- Ei minulla kaiken suhteen ole kallis maku. Ruokakaupassa valitsen aina sen edullisimman vaihtoehdon ja suurin osa vaatteistani on ketjuvaateliikkeistä. Kalliimpia ostoksiani varten joudun säästämään pitkään. Koska elän yhdessä poikaystäväni kanssa, menevät talouden kulut puoliksi, jolloin rahaa humputteluun ja säästämiseen jää enemmän.

Oletko ollut kauan nykyisen työnantajan palveluksessa ja oletko ollut muissa tomipisteissä?
- Hmm olen ollut saman työnantajan palveluksessa yhteensä reilut kaksi vuotta. Olin myös Rovaniemellä yhden kesän saman työnantajan palveluksessa.

Ymmärsin, että kesällä olit ilmeisesti tekemässä "konttorihommia", luuletko vastaaville hommille löytyvän jatkoa myöhemminkin ja mitä ajattelet yleisesti tulevaisuudesta työrintamalla, millaiseksi koet nykyisen työantajasi ja mahdollisuudet etenemiseen "firman" sisällä?
- Kyllä, kesän olin konttorihommissa ja viihdyin siellä hyvin. Työ jota kesällä tein, ei vastaa koulutustasoani enää valmistuessani, joten ainakaan samassa tehtävässä en todennäköisesti tule jatkamaan. Toivoisin kyllä, että minulla olisi mahdollisuuksia jatkaa firman sisällä myös valmistuttuani, jos vain sopivia työpaikkoja sattuu silloin olemaan tarjolla! :) 


Kuka on lempibloggaajasi?
- Tiedän vain harvoja bloggaajia tosi elämässä, enkä voi nimetä lempibloggaajaa vain blogin perusteella :)

Lempiblogisi, top 5?
- Ensimmäisenä katson päivitykset Jonnan, Lilin, Annen, Annastiinan ja Jennan blogeista :) Seuraan monia monia blogeja, joten tässä vain hyvin pieni osa niistä!

Mikä on ärsyttävin ilmiö blogeissa?
- Hmm... Nelly kollaasit?! :D

Osaisitko luetella muita suosittuja oululaisia blogeja? :) Mitä niistä itse seuraat?
-Ensimmäisenä mieleen tulee All I Ever Wanted Is Here, Starry Eyes, NAAG ja Laura-Sisko! Ääk, huikatkaa Oululaiset bloggaajat kommenttiboksissa itsestänne, mulla ei jotenkin ajatus nyt kulje!

Lukevatko ystäväsi/perheenjäsenesi blogia?
- Osa kavereista lukee ja siskoni kai silloin tällöin. En kauheasti ole mainostanut kenellekään tutuillenikaan blogiani. Isäni ei blogistani edes tiedä, eikä varmasti edes tajuaisi mikä se on. Äitini tietää kyllä blogista, mutta en ole tätä hänellekään virallisesti näyttänyt, sillä en tiedä tajuaisiko hänkään blogien ideaa :D

Minkälaista palautetta heiltä on tullut blogin pitämisestä?
- Kavereilta kyllä vain hyvää :) Toivon kyllä, että sanottaisiin suoraan jos joku täällä tuntuu typerältä! :D 

Ärsyttävätkö jotkut blogit sinua? Miksi?
- Hmm no välillä minua hieman kummastuttaa joissain blogeissa se kulutuksen ja shoppailun määrä. Siis toki jokainen saa tunkea omat rahansa ihan mihin haluaa, mutta rajansa minun mielestäni kaikella :) Jos joka viikko tai kuukausi ostaa jotain todella kallista, oli se sitten huivi, laukku, kengät you name it, niin osaako niiden saamisesta enää edes nauttia? :)


Paras asuste?
-Hymy kasvoilla :)

Mikä on luottovaatteesi?
- Tommy Hilfigerin palmikkoneuleet

Mikä olisi unelmalaukkusi?
- Jos saa sanoa ihan minkä tahansa, niin Chanel 2.55 mustana tai beigenä kaviaarinahkaisena. Jos mietitään jotain realistisempaa, niin Prada Saffiano Tote.

Mikä on rohkein hiuskokeilusi?
- Hiuksien blondaaminen itse? :D Hiukset kärsi kovasti, mutta päässä ovat yhä ja onneksi paranemana päin!

Mikä on kipuraja täydellisen laukun hinnasta?
- Omien tulojen puitteissa ihan mikä tahansa. Tällä hetkellä kun tulot ovat pienet, niin kipuraja on siinä 1000e kohdalla ja silloin ollaan jo tooosi rajoilla! Tulevaisuudessa jos mahdollisesti tienaan hyvin, niin kipuraja voi olla korkeampikin :)

Mitä mieltä olet feikkilaukuista? 
- En tykkää. En yhtään. 

Mikä on seuraava laukkuostoksesi?
- Mulberry Lily tai LV Neverfull GM. Ehkä.

Miten arki- ja työpukeutumisesi eroavat toisistaan?
- Kesällä kun olin konttorilla töissä ne eivät eronneet, mutta kaupan kassalla käytän tietenkin työvaatteita :) 

Tykkäätkö tekoripsistä, hiustenpidennyksistä jne..?
- Hmm vähän ristiriitaiset fiilikset. Erikseen tykkään kyllä kaikista ja ripset haluaisin itselleni takaisin :D Mutta jos samassa paketissa on ripsenpidennykset, hiustenpidennykset, geelikynnet, hampaiden valkasut ja kaikki muut lisäkkeet ja härpäkkeet, niin tuntuu jotenkin yliampuvalta. Siinä vaiheessa kun löytyy koko kavalkaadi ei mielestäni voi sanoa olevansa enää luonnollinen, vaikka kuinka meikkaisi vähän :)

Meikkaatko paljon?
- Omasta mielestäni en ihan hirveän paljon. Meikkaamiseen menee noin 5 min, joten tuossa ajassa ei pakkelia ihan kauheasti naamaan ehdi saadakaan :D

Tykkäätkö merkkivaatteista?
- Tykkään laadukkaista merkkivaatteista, jotka näyttävät hyviltä. 

LV vai Mulberry?
- Ei pysty vertaamaan, ihan erilaisia merkkejä :) LV:n laukkujen kanvaasimateriaali on tälläiselle sottapytylle nahkaa parempi.

Mikä on seuraava suurempi hankintasi?
- Varmaankin lentoliput Jenkkeihin.

Missä menee kipuraja, jonka voit sijoittaa esim. laukkuun, kenkiin, huiviin ?
- Kengissä kipurajani on alhaisin, varmaankin noin 200e. Laukuissa kipuraja menee 1000 eurossa ja huiveissa varmaan sitten 450 eurossa jos LV:n monogram shawlia miettii ;D Mitään noin kallista en kylläkään omista!

Lempilaukkusi omista laukuistasi?
- Hih, ei tälläiseen pysty vastaamaan! Kaikki ovat ihania.

Mitä laukkua et voisi koskaan harkita ostavasi?
-En ainakaan mitään, missä olisi jotain karvoja tai turkista. Never say never :D


Mitä ruokia et söisi mistään hinnasta?
- Koiraa, ötököitä, matoja, sammakoita...

Paras ravintola Oulussa?
- Riippuu mitä haluaa syödä :D Hampurilaisissa Kauppuri5, siivissä Urheiluravintola Kenttä (postaus tulossa!), pizzassa Höyhtyän Göreme, salaateissa Stockmannin Vintti, paremmissa ravintoloissa Torero, Amarillo ja Olimpos...

Kuinka paljon liikut yleensä viikossa?
- Vaihtelee tosi paljon, mutta viime aikoina tooodella vähän. Motivaatio ihan hukassa :(

Jos käyt ryhmäliikuntatunneilla, niin mikä on lemmparisi?
- BodyCombat tai Sh'bam

Poltatko tupakkaa? Mitä mieltä olet siitä?
- En polta. En pysty nykyään olemaan edes tupakan savussa ilman että tulee huono olo. En tuomitse tupakan polttajia, sillä jokainen päättää omista tekemisistään, mutta toivon tupakoitsijoiden ymmärtävän tupakoimisen terveysriskit.

Miten nautit teen; missä, maidolla/sokerilla/hunajalla, mitä teetä..?
- Teen nautin maidolla ja makeutusaineella! Joskus käytän hunajaa ja sokeria silloin kun makeutusainetta ei ole saatavilla. Tällä hetkellä tykkään eniten ihan perus Earl Grey teestä tai Russian Earl Grey teestä, sillä makuteet alkavat jo kyllästyttää.

Tykkäätkö herkutella?
- Heh, ai tykkäänkö! Aivan liikaa.

Urheiletko paljon?
- Valitettavasti en.

Syötkö terveellisesti?
- En tosiaakaan. Tykkään ihan liikaa herkuista. Jos Vintin ja Puistolan salaatit olisi yhtään halvempia olisi terveellisesti syöminen helppoa, sillä ne ovat niin hyviä!


Olet ilmeisesti ensi syksynä lähdössä johonki reissuun, niin onko kohde jo valittu?
- Kyllä on! Olemme taas lähdössä USA:an ja matkareittimme on todennäköisesti NYC - Las Vegas - Miami!

Unelmien matkakohde? 
- Joku paratiisisaari, kuten Bora Bora tai Seychellit.

Missä maissa olet käynyt?
- Viro, Ruotsi, Espanja (Kanariansaaret), Egypti, Arabiemiraatit, USA, Bulgaria, Saksa ja Kreikka.

Mihin haluaisit seuraavaksi matkustaa?
- USA:an ja sinne lähdemmekin :)


-Lindsay

13 kommenttia

 1. Kiitos, näitä oli kiva lukea! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva oli saada tietää nämä asiat sinusta. Kiitos kun toteutit tämän! Vaikutat mukavan maanläheiseltä tyypiltä:) Henkilöstöhallinnon tehtäviin voit tietysti hakea jo opiskelujen loppumetreilläkin, esim henkilöstöassistentti, palkkahallintoa/työvuoro koordinointia, rekrytointiassistentti, useat johdon assistentit tekevät myös henkilöstöhallinnon tehtäviä, siitä sitten ura urkenee ylöspäin :) PS. Mulberry Lily on myös mulla haavelistalla, mutta nyt siintää mielessä kuitenkin arkilaukuksi hiukan isompi.

  Terkuin Baglady:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Baglady :) Ja kiitos myös vinkeistä! Täytyykin tuumailla noita vaihtoehtoja valmistumisen lähestyessä ja kuulostella olisiko missään vapaita työpaikkoja noissa hommissa! :)

   Poista
 3. Ihana postaus :) Odotan innolla teidän matkaa jenkkilään, jos saataisiin miehen kans hyviä vinkkejä ja voitais vaikka matkia teitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minäkin odotan innolla ;D Täytyy vielä malttaa mieli ja olla innostumatta liikaa, kun lippujakaan ei ole vielä hankittuna :D

   Poista
 4. Kiva postaus!:) Ja tohon eiliseen postaukseen mun pitikin jo kommentoida, että aivan ihanasti kirjoitettu tuo teidän rakkaustarina ♥ Ihanaa kun uskalsit kirjoittaa noin henkilökohtaisesta jutusta. Hih ja jotkut asiat kuulosti niin tutuilta, mäkin taidan olla meidän parisuhteessa se joka yrittää aina riidellä ja tuo toinen on vaan täydellinen viilipytty;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lili! <3 Piti kyllä hetki miettiä voinko julkaista noin henkilökohtaista, mutta tarina on kuitenkin vain ihana ja positiivinen juttu, joten miksi ei :) Taitaa olla monissa suhteissa niin, että naiset kiukkuilee ja miehet ei korvaansa lotkauta! :D

   Poista
 5. Harvemmin jaksan lueskella näitä kysymyspostauksia, mutta tämä oli niin näppärästi toteutettu ja hyviä vastauksia, että luin ihan loppuun asti :) Tosi kiva, kun olit jaotellut kysymykset noin selkeästi. Jos joskus teen itse tällaisen postauksen, niin sopiiko ottaa vähän mallia? ;)

  Ja kiitokset kunniamaininnasta, hih! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mukava kuulla, että jaksoit lukea loppuun! :) Ajattelin että on lukoijoiden kannalta helpompaa, jos kysymykset on jotenkin lajiteltu, ettei aiheet ole aivan sekaisin! Ja ota ihmeessä mallia! ;)

   Poista
 6. Voi, miten ihana postaus! Oli kiva "oppia tuntemaan" sinua vähän enemmän näiden kysymysten kautta! :) Ja täälläkin ollaan Jonnan tapaan hurjan iloisia kunniamaininnasta, kiitos!! ♥ Sinun blogisi kuuluu ehdottomasti minunkin suosikkeihin, ja päivitykset pitää lukea aina ensimmäisten joukossa! :)

  VastaaPoista
 7. Oululainen bloggari ilmoittautuu! :)

  Sulle olis haaste blogissani:

  http://tiina-steps.blogspot.fi/2012/12/voimabiisit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä ku huikkasit, siis multa jäi kyllä tosta luettelosta vaikka kuin moni pois, mutta en muistanu sillä hetkellä yhtään :D Kävin kurkkaan haasteenki, kiitos! ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.