Sokokselta tilattua

Eilen huomasin Sokoksen verkkokauppaa selaillessani Pentikin kauniin Loiste kynttelikön olevan siellä aika kivassa alennuksessa! Normaalisti 75 euroa maksava kynttelikkö oli nyt vain noin 55 euroa, eli hinnasta lähti 20 euroa pois. Olen tuota kynttelikköä Pentikillä ja kotikotona ihastellut, mutta Jape on joskus sanonut ettei pidä siitä. Nyt kun kysyin mielipidettä, niin ei hänellä ollutkaan enää mitään sitä vastaan! Miehet... Eli ei kun tilausta siis menemään ja nyt on kaunis katseenvangitsija tulossa meille :) Sokoksen verkkokaupassa oli lisäksi myös muun muassa kaikki Taika -astiat ja Aalto -maljakot alennuksessa S-Etukortilla. Loiste kynttelikön alennukseen sen sijaan ei S-Etukorttiakaan vaadittu!


Sokoksen verkkokaupassa on lisäksi kaikki joulukoristevalot -15% 31.12 saakka. Sokokselta löytyy myös meiltä löytyvää tämän postauksen tähtiverhoa, jonka ostopaikkaa joku kyselikin. Kaikki joulukoristevalot löydät täältä.

Löytyykö muita Loiste kynttelikköön ihastuneita? :)

-Lindsay


(sisältää mainoslinkkejä)

6 kommenttia

 1. Kukkuluuruu, käyppää kurkkaa mun blogia! :)

  http://lisamarias.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mahtava ale tuossa kynttelikössä :) Haha, miehet on just tuollasia. Meillä on tapahtnut ihan samaa! Mä haluaisin meille yöpöydälle ne Pentikin pallolampunjalat, niin miehen mielestä ne ei ole kuulemma hienot.. Voi olla että kun kysyn jossain vaiheessa uudelleen, niin ne on kivat.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, nyt kyllä kannatti tilata kun edullisesti sai :) Japella on niille Pentikin pallolampunjaloille ihan oma nimityksensä, jota en viitsi edes täällä sanoa! :D Mulla oli noita lamppuja valmiina jo 2 kun muutettiin yhteen, joten siinä vaiheessa oli herran vaikea sanoa lampuille ei, hihi!

   Poista
  2. Haha, ihan mahtavaa! Hitsit, kun mulla ei vielä 7 vuotta sitten ollut niitä lamppuja ;)

   Poista
  3. Ootteko te niin kauan asuneet jo yhdessä!! :D

   Poista
 3. Ostettiin viime jouluna äidille tuo Loiste kynttelikkö, ihana!

  Ja mä oon ite oppinu äidiltä aika hyvin, että jos kotiin tekee mieli ostaa jotain uutta sisustustavaraa, niin ostaa vaan eikä kysy mieheltä mitään. :) Ne oppii pitämään siitä kuitenkin. Muistan, kun viime vuonna ostin extempore uuden hyllyn kylppäriin Ikeasta, eikä tuo mies siitä tykännyt yhtään! Siinä minä itkua tuherrellen kasasin sen kuitenkin ja laitoin kaikki purnukat ja pyyhkeet siihen oikeen nätisti. Muutaman viikon päästä mies totes, että tuo uusi hylly on paljon parempi.

  :D Että sellasta.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.