red lips

Heti Tapanin päivän jälkeen hyökkäsimme äitini kanssa koluamaan Rovaniemen alennusmyyntejä. Minulla ei ole oikeastaan mitään tarvetta millekään, enkä vaatepuolelta mitään löytänytkään. Hyvä niin! Kosmetiikkaliike Kick'sin alennusmyynneissä menin sen sijaan sekaisin ja ostin kaikkea pientä kivaa "koska halvalla sai"! :D No onneksi kaikki oli vähintään -50% alessa ja yhteissummaksi tuli vain 20e, että en minä nyt ihan koko rahavarastoani sinne tunkenut ;) Yksi hyvä löytö oli Lumenen hoitava huulilakka, joka oli -70% alennuksessa ja sitä löytyi täydellisessä punaisessa sävyssä. Olen kaivannut punaista huulipunaa, mutta en ole ollut aivan varma, osaisinko sitä käyttää. Tälle jäi alennuksen jälkeen hintaa vain 3,30e, joten tällä on hyvä harjoitella, eikä rahaa mene paljoa hukkaan jos puna ei miellytäkään. Itse tykästyin punaisiin huuliin kyllä kovasti, joten eiköhän tämä käyttöön jää ainakin juhlameikissä! Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta ehkäpä jo uuden vuoden vietoissa saan paremman kuvan punahuulista ;)


Miten on, iskeekö punaiset huulet teihin? :)

-Lindsay

15 kommenttia

 1. Punaiset huulet iskee sinun huulilla kyllä :) itselleni ei oikein sovi noin räväkkä väri :/

  VastaaPoista
 2. Kauniit nuo sinulla ovat! Itselleni ei sovi ihan kirkkaan punainen, paremmin sellainen vadelmanpunaisempi syvän punainen. Punaiset huulet ovat maailman paras tapa kadottaa tummat silmänaluset, kukaan ei kiinnitä niihin huomiota punaisten huulten kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että punaisilla huulilla voi hämätä huomion muualle ;D

   Poista
 3. Ihanat punahuulet, sopii kyl sulle hyvin :) Pitää itsekin uskaltaututa kokeilemaan punahuulia, olen tähän asti uskaltanut kokeilla vain nestemäisissä muodoissa punaa, jolloin se on vähän anteeksiantavampi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin oli nestemäistä, mutta siitä tuli kyllä reilusti väriä! :) Ehkä itsekin uskaltaudun joskus ostamaan kunnon punan ;)

   Poista
 4. Nyt etenkin joulun aikaan oon laittanyt punaa huuliin ja miettinyt miksi sen käyttö pitäisi olla sallittua (omalla listalla) vain jouluna. :D
  Sie olet kaunis. Suosittelen ehdottomasti käyttämään punaa arkenakin :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Heidi :) Pitää kyllä joku päivä uskaltautua arkenakin kokeilmaan :)

   Poista
 5. Sulle sopii tosi kivasti tuo punainen!

  VastaaPoista
 6. Hie,
  kylläpä punainen huulipuna sopii sinulle kivasti. Vielä kysymys joka liittyy aiempaan postaukseesi, nimmmittäin CG:n trillium takki. Osaisitko sanoa onko takissa reilu/normaali/iso koko mielestäsi? Ihan sillä kysyn, kun oma trillium on postimatkalla luokseni s koossa ja nyt jo mietin onkohan se sittenkin liian iso minulle..normaalisti käytössä s tai m koon vaatteet..kiitos vastauksestasi jo etukäteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on takki myös koossa S ja käytän normaalisti S-M kokoisia vaatteita. Takin ei kuitenkaan kuulu olla mikään makkarankuori :) Trillium on paljon kaposempaa mallia kuin esim. Expedition, jossa koko saa olla sitten huomattavasti pienempi.

   Poista
 7. Hyvin sopii punainen! Pirteän näköinen look:) Mutta pysyykö tuo huulilakka sinulla, ostin kesällä saman mutta se tuntui vaan jäävän hampaisiin. Olen kiinteämmän huulipunan ystävä, tuollainen kirkas kyllä piristää nuutuneemmankin ilmeen ( olen hyödyntänyt väsyaamuina hämäyskeinoina statement- kaulakorua ja kirkasta huulipunaa;)
  Baglady:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Baglady! :) Kyllä tuo ainakin kokeiluhetkellä pysyi hyvin eikä levinnyt hampaisiin! Punaa oli hieman kyllä vaikea levittää tasaisesti :D

   Poista
 8. Punainen sopii hyvin, olen itse kans pikkuhiljaa kokeillut punaista punaa ja itse olen löytänyt Lancomelta täydellisen punasävyn, joka ei kuivata huulia.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.