Ouluvinkki - Urheiluravintola Kenttä

Viime viikolla kuulin suuren ilouutisen: Ouluun oli kuulemma vihdoin avattu paikka, josta saa oikeita kanansiipiä ja niiden kylkeen dippailuherkkuja. Tämän wingsimonsterin oli pakko päästä testaamaan paikka mahdollisimman nopeasti, että onkohan niistä siivistä mihinkään. Olen melkoinen siipiexpertti, ainakin töissä minua jo tällä nimellä kutsuttiin... Sunnuntaina sitten Japen kanssa mentiin maistelemaan uuden paikan siipiä.

Urheiluravintola Kenttä sijaitsee Oulun Heinäpäässä osoitteessa Kirkkokatu 55, Kreikkalaisen ravintolan Creacianin vieressä. 


Ja ne siivet... M'mm, kyllähän ne oli hyviä! Siivet oli maustettu juuri sillä oikealla kastikkeella ja siipien mukana sai syvästi rakastamaani aurajuustodippiä. Dippailuherkkuja oli mozzarellatikkuja, sipulirenkaita ja jalopenopopperseja, jotka kaikki ovat suurta herkkuani. Suosittelen siis todella käymään tuolla siivillä, varsinkin jos et koskaan ole syönyt oikeita siipiä, niin tiedät mistä puhutaan! ;) Siipiä saa haettua myös kotipakettiin! I'm doomed.


Urheiluravintola Kenttä on nimensä mukaan täysverinen urheiluravintola. Siellä näkyi kolmelta eri screeniltä urheilua, muun muassa ainakin jalkapalloa, jääkiekkoa ja raveja. Ravintola oli sisustukseltaan todella kolkko, vähän liiankin. Ravintola on vasta avattu, joten voi olla, että sen ulkonäkökin kehittyy vielä. Pienilläkin sisustuelementeillä saisi sinne kyllä kivasti pehmeyttä ja ilmettä, mutta sisustus taitaa olla tuossa ravintolassa sivuseikka ;) Mutta kyllä ne siivet vain sen verran hyviä oli, että kolkko sisustus ei haitannut ja aion ehdottomasti mennä uudestaan! Ja uudestaan, ja uudestaan...

Löytyykö Oululaisia jotka olisi Kentän käyneet jo testaamassa? :)

-Lindsay

18 kommenttia

 1. Huomasinki just viime viikolla että tuohon naapuriin on avattu uus ravintola sen texmexmestan tilalle! Ihan mahtavaa että eivät turhaa kursaile vaan nimenomaan keskittyvät tarjoamaan hyvää ruokaa ja tietty sitä urheilua.

  Tosin meikäläiseen ei iske wingsit eikä penkkiurheilu, joten jäänee tämäkin mesta kokeilematta. Oli kuitenki kiva kuulla, että mimmonen paikka on kyseessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI ISKE WINGSIT?! Miten voi niin edes olla ;D Itse voisin elää pelkillä wingseillä, hih! ;)

   Poista
 2. Ääh, just muutettiin tuosta läheltä pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! No teidän täytyy käydä vanhoilla kotikulmilla ehdottomasti ihan vaan tuon ravintolan takia ;)

   Poista
 3. Mekin käytiin hakemassa sunnuntaina siipiä kotiin ja ai että,rakastan tuon kastikkeen ja aurajuustodipin yhdistelmää! Pakko ehkä hakea taas joku päivä uudestaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin sama! En kestä, voisin syödä noita vaikka joka päivä...

   Poista
 4. Hitsi, kiitos vinkistä! Tosin mies innostui tästä vielä huomattavasti enemmän kuin allekirjoittanut... :D oliko listalla muuta naposteltavaa, ranskalaisia tai vastaavaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! :) Joo toki listalla oli myös ranskalaisia ja ristikkopottuja! :) Jälkimmäisiä otettiin me ja oli niiin herkkuja!

   Poista
 5. Onkohan tuo samojen pitämä paikka, joilla oli nykyisen Otto K:n paikalla jonkinmoinen sporttibaari, jossa oli älyn hyvät wingsit? Kärppätaustaa taisi heillä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hajua! Ja en tiennytkään että sieltä sai silloin wingsejä :D Mutta ainakin tuolla oli älyhyvät wingsit ;D

   Poista
 6. Kiitos Lindsay tekstistäsi. Sisustus on tosiaan vielä vähän mallia "vain mitä äijä tarttee", mutta vakaa aikomus on parantaa silläkin saralla. Vinkkejä otetaan vastaan, ollos hyvä vaan! ;-) t. Kari / Kenttä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan teille, että vihdoinkin saa Oulustakin oikeita siipiä! ;) Ei voi muutakun suositella!

   Poista
 7. Oon käyny jo pariki kertaa! Aina yhtä hyvvää :P namnam

  -oululaine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minäkin jo kahdesti ja poikaystävä kolmesti... :D

   Poista
 8. Hei Lindsay ja kiitos mukavasta artikkelista. Uuden tulokkaan todella aggressiivinen markkinointi herätti mielenkiintoni ja olen nyt käynyt kahteen otteeseen Kentässä ruokailemassa. Kaiken hehkutuksen jälkeen on sanottava, että odotin hitusen enemmän. Kentän hinnoissa on sijaintiin nähden liikaa ilmaa, mutta ilmeisesti tällä pyritään pitämään Heinäpään "ammattilaiset" omissa nurkissaan ja palvelemaan nimenomaan urheilukansaa. Olen vuosien ajan käynyt Stockmannin vastapäätä sijaitsevassa Wingerissä. Ranskalaiset maksavat tuolla 3 euroa ja annos on edullisemmasta hinnasta huolimatta yli tuplasti suurempi kuin Kentässä. Wingerin siivet - valkosipulidipillä höystettynä - ovat mielestäni telluspallon parhaat, ja siellä tuleekin tasaiseen tahtiin ruokailtua noin 3-4 viikon välein. Mielestäni on kuitenkin hienoa, että siipien kaltaista pikkupurtavaa tarjoillaan useissa eri paikoissa, sillä kilpailutilanne toivottavasti kehittää oululaista ravintolakulttuuria entisestään. Mukavaa joulun odotusta kaikille!

  - Truncus Sympathicus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltäni on kyllä mennyt Kentän mainostaminen täysin ohi ja itsekin kuulin paikasta vain puskaradion kautta!? :o Ja siis tämä postaus ei ainakaan ole mikään oikea mainos, vaan ihan itse olen tämän kokemuksieni pohjalta kirjoittanut! :) Blogissani kun olen jo pitkään kertonut rakastavani siipiä ja harmitellut kun kunnon siipipaikkaa ei Oulussa ole ;)

   Itse en henkilökohtaisesti tykkää Wingerin siivistä ollenkaan, mutta mieltymyksensä toki kullakin! :) Wingerin aurajuustodippi on kyllä vertaansa vailla! Itse kuitenkin rakastan juurikin näitä siipiä, joissa käytetää tätä "oranssia" buffalo wings (texas pete?) kastiketta ja että siivet ovat "kuivempia" eikä löllöjä :) Ja myös Kentän tarjoamat kylkiäisiet, eli ristikkopotut, mozzarellatikut, jalopeno poppersit ja sipulirenkaat, ovat lemppareitani, eikä niitäkään tunnu Oulusta juuri mistään saavan :) Hinta ei minusta ole paha, sillä samaa hintaa saa maksaa muissakin siipiravintoloissa muualla Suomessa.

   Toivon todella, että Kenttä on tullut jäädäkseen, sillä en kestä jos jään taas ilman siipiravintolaa ;D Mukavaa joulun odotusta sinullekin! :)

   Poista
 9. Kiitos vinkistä! Täällä eräs oululainen siipien fani, pakkohan tämä on käydä testaamassa hehkutuksesi jälkeen :)

  VastaaPoista
 10. Toi pitää lähteä testaan! Se olis sitten 3 paikka Oulussa, jossa saa wingsejä. Kuvan perusteella vaikuttaa jees setiltä!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.