maanantain kuulumisia

Terveisiä vaan Oulusta ja -20°C pakkasista! :D Hyrrr meinasi olla pyörä melko kankea, kun kävin kaupungissa lounaalla ja parissa kaupassa. Onneksi pyörän kanssa ei kuitenkaan tarvitse murehtia käynnistymisongelmien kanssa ;) Uusi takki on kyllä todistanut lämmittävyytensä hyvin ja sen alla pysyi hyvin lämpimänä näinkin kovilla pakkasilla. Harmi ettei takki yllä nilkkoihin asti, hih!

Minulla piti tänään olla töitä, mutta töissä oli niin hiljaista, että soitettiin haluanko jäädä kotiin. No halusinhan minä! Viime viikolla alkanut flunssa vaivaa vieläkin vähän, joten oli ihan mukava pitää välipäivä töistä, kuitenkin huomenna menen sinne taas. 


Keskiviikkona otan suunnaksi Rovaniemen ja lähden viettämään parin päivän lomaa sinne. Perjantaina palaan takaisin Ouluun ja viikonloppuna on luvassa töitä ja työpaikan virkistäytymisiltaa. Jossain lomassa olisi vielä yksi koulujuttukin tälle vuodelle tehtävänä. 

Sellaista luvassa minun alkaneella viikolla. Onko teillä erikoisempia suunnitelmia? :)

-Lindsay

10 kommenttia

 1. "..viikonloppuna on luvassa töitä ja työpaikan virkistäytymisiltaa." JA darra-siivet (eikö oiski hyvä idea!?) Lauran kanssa sunnuntaina!! Sie unohtelet tärkeitä faktoja ;)

  VastaaPoista
 2. Siis mä en kestä näitä pakkasia. Ihan hirveetä kun ei oikeesti riitä vaatteet mitä pukis ylle tonne ulos.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itsellä onneksi on nyt tosi hyvät kamppeet pakkasien varalle! ;)

   Poista
 3. Hei, sinulle olisi haaste blogissani jos jaksat raapustaa :) http://juurillani.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mä luulin, että eilen ei ollu paljoa pakkasta niin lähdin ilman pipoa töihin. Kyllä ketutti hieman yheksän aikaan tarpoa kotiin pakkasessa ja tuulessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyiii voi raukkaa! :D En kestä ilman pipoa pikku plusasteillakaan :D

   Poista
 5. Ihana blogi sulla:) ja tosiaan, ihan liian kylmä on!:S

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.