Linnan juhlien kauneimmat 2012

Tänä vuonna ei ollut ollenkaan vaikea valita omia lemppareita Linnan juhlien pukuloistosta. Tai voiko sitä nyt pukuloistoksi edes sanoa, sillä erityisen kauniita pukuja oli mielestäni todella vähän. Puvun kauneuteen vaikuttaa toki myös muu kokonaisuus, meikki, hiukset ja asusteet, joilla voi tehdä tylsemmästäkin puvusta näyttävän.

Omat lempparini tuskin yllättävät ketään, sillä näitä on taidettu hehkuttaa jo kaikkien lehtien palstoilla.

Maria Ylipää // Vivianne Raudsepp // Jaana Pelkonen // Satu Taiveaho

Maria Ylipään puku todellaki oli hänen omien sanojensakin mukaan Hollywood glamouria. Tuolla puvulla kehtaisi astella hyvinkin punaista mattoa myös LA:ssa! Itse olisin kyllä helisemässä tuollaisen kaula-aukon kanssa, mutta Maria kantoi itsensä todella näyttävästi. Hiukset ja asusteet oli mietitty myös todella viimeisen päälle.

Samu Haberin avec Vivianne Raudsepp oli upea ilmestys kultaa kimaltavassa puvussaan. Mallikaunotar esiintyi kyllä todella edukseen ja mielestäni kokonaisuus oli todella onnistunut. Kampauksen kanssa olen vähän kahden vaiheilla, onko se kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan vai liian arkinen. 

Jaana Pelkonen oli myös jälleen kerran onnistunut asuvalinnassaan, ja koska peplumhelma on tällä hetkellä omakin lempparini, tykkäsin asusta kovasti! Mielestäni mekko olisi voinut kuitenkin olla yläosasta vielä hieman tyköistuvampi, sillä monissa kuvissa se oli mahan kohdalta rytyssä.

Satu Taiveaho on varmasti joka vuosi yksi seuratuimmista linnaan saapuvista naisista, eikä hän tuottanut tänäkään vuonna pettymystä. Asu oli erittäin onnistunut ja imarteli Sadun vartaloa kauniisti. Sadulla on yleensä aina juhlissa hiukset auki ja näkisin ne mielelläni joskus ylös kiinnitettyinä.

Miehissä sydämeni sulatti ehdottomasti ihana Cheek, joka myös on noussut suosiooni Vain Elämää -sarjan myötä! Myös Samu Haberin tyyli kengistä lähtien oli loistava.

Oliko teillä samoja lemppareita vai nostaisitteko mukaan vielä jonkun? :)

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Laura Birn yllätti positiivisesti, kun odotin jotain lempeän isänmaallista ja klassista :D Todella pidin siitä puvusta. Sofi Oksanen taas tyylilleen uskollisena oli oma persoonallinen itsensä, joka viehättää aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura Birnin tyyli oli kyllä kaunis ja tykkäsin erityisesti hiuksista ja meikistä :)

   Poista
 2. Samat lempparit oli mullakin ja lisäksi Tuuli Petäjä-Siren oli mielestäni myös tyylikkäänä! Ihan lempparein on kyllä Jaana Pelkonen :) Maria Ylipään puku on aika täydellinen, mut tosiaan tuo kaula-aukko on aika rohkea. Mut hyvin suunniteltu, koska ei sieltä nyt vilahdellut mitään kuitenkaan :D

  Niin ja Cheek oli kyllä niin tyylikäs! Ei kyllä heti räppäriksi olisi uskonut ;) Cheek on ollut muutenkin jo pitkään mun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli oli kyllä myös todella kauniina! :) Ja Cheek <3

   Poista
 3. Mun suosikki oli kyllä ehdottomasti Laura Birn ja Satu Taiveaho. Toisaalta, musta tuntuu, et aika monesti noiden parhaiten asujen valintaan liittyy myös kyseisen henkilön ulkonäkö. Tuskimpas Cheekin tai Pelkosen Jaanan puku olisi saanut niin paljon huomiota jonkun muun päällä, vaikka hienoja olivatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa! Asuun vaikuttaa koko kokonaisuus :)

   Poista
 4. Olen samaa mieltä Jaana Pelkosesta. Puku ja kokonaisuus oli todella kaunis, mutta puku olisi yläosasta voinut istua hieman paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, peplum mallisten mekkojen tulisi mielestäni olla hyvin istuvia :)

   Poista
 5. Oma suosikkini oli Silja Lehtinen keltaisessa mekossaan. :)
  Itse en pidä Maria Ylipään mekosta. Yai oikeammin sanottuna mekko oln kaunis, mutta olisi kyllä sopinut paremmin sinne Hollywoodiin esim. ensi-iltaan. Ei ehkä kaikista paras asu Linnan juhliin minun mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siljan mekko oli kaunis mutta helma jotenkin "tönkkö"! Olet oikeassa Marian puvusta. Kaula-aukko oli ehkä vähän liian antava, mutta onneksi mitää ei vilkkunut :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.