itsenäisyyspäiväfiilistelyjä

Äitini on oikea jouluvalofriikki ja meiltä löytyy kotikotoa jos jonkinmoista jouluvaloviritystä. Omat joulukoristeet kalpenee kyllä sen rinnalla täysin ;) Kuvailin kotona jälleen hieman äitini sisustusta, joka talven tullen on erittäin vaaleaa. Vain valkoista, mustaa ja maanläheisiä värejä näkyy sisustuksessa. Jouluvaloja en kuvannut läheskään kaikkia!


Itsenäisyyspäivän iltaa vietettiin katsomalla Linnan juhlia ja herkuttelemalla juustoilla. Linnan juhlat olivat asujen suhteen kyllä melkoinen pettymys, sillä vain muutamilla oli kauniita asuja.


Karvakaverit Onni ja Manu viettivät itsenäisyyspäivän isäni kanssa mökillä ja näin niitä vasta eilen hieman ennen takaisin Ouluun lähtöä. Kaverukset ovat kyllä niin ihania ja on mukavaa kun niillä on seuraa toisistaan :) Kultainennoutaja puolitoistavuotias Onni on siis vanhempieni koira ja  labradorinnoutaja kahdeksanvuotias (?) Manu on siskoni koira.


Tänään minulla on ensin töitä ja illalla työpaikan virkistäytymisilta. Menemme katsomaan teatteria ja syömään. Kiva ilta siis tiedossa :) Mukavaa lauantaita teillekin!

-Lindsay6 kommenttia

 1. Onni ja Manu <3 Menen aina ihan sekaisin kun näen söpön kultaisennoutajan tai labbiksen jossain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! :D Tai itse taidan seota oikeastaan jokaisen koiran kohdalla ja alan lässyttämään Japelle niistä... :D

   Poista
 2. Melkoisen söpöt kaverukset :D Onni on kasvanut ihan mahdottomasti tai siltä vaikuttaa. Muistan kun laitoit joskus ekaa(?) kertaa kuvia kun se oli pentuna ja nyt jo noin iso poika :D Vikassa kuvassa muuten ihan kuin Onnikin katsoisi Linnan juhlia ja miettisi sanottavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, odotinkin sinun kommentoivat tähän! ;) Onni on jo iso poika, mutta mieleltään nuori :D Onni muuten on kova katselemaan televisiota, etenkin eläinohjelmia ;)

   Poista
 3. Voi miten ihanat koirat <3 Itselläni on myös 3-vuotias kultainennoutaja joka asustelee vanhempieni luona! Nyt haaveissa olisi labbari-pentu <3 millainen tapaus tämä siskosi koira on? Olisi kiva kuulla kokemuksia omistajilta itseltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Manu oli ensimmäiset neljä-viisi vuotta tosi villi! Manun lempinimi on "Tykinkuulakoissu", joten se varmaan kertoo jotain :D Manu on kauhean voimakas ja oli nuorempana tosi kova innostumaan. Kiltti kuitenkin kuin mikä :) Nykyään Manu on ihanan rauhallinen, etenkin kun vertaa nuoreen Onniin, joka on semmoinen hulmu :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.