details 26/12/2012

Täällä meillä Oulun kodissa on tällä hetkellä kovat maalauspuuhat meneillään, joten ajankohtaisia postauksia ei tällä hetkellä ole saatavilla! Maalauksen tulosta tulee varmasti lähipäivinä esille! ;)

Tässä kuitenkin näytillä hieman Tapanin tanssien asua, jossa kävin pyörähtämässä Rovaniemen yö elämässä ihanien ystävieni kanssa. Rovaniemellä Tapanin päivän tanssit ovat perinteiset bileet, joissa näkee paljon tuttuja, jotka ovat tulleet viettämään joulua kotikonnuille. Rovaniemellä niinkään juhlita joulupäivänä, kuten ilmeisesti monessa muussa paikkaa tehdään? 

Päälläni oli Mangosta aiemmin alkutalvesta tilaamani pusero. Pusero on tosi kivan mallinen, mutta sen kanssa on pakko pitää toppia alla, sillä kaula-aukko on vähän turhan antava. Kaulassa uusi ihana H&M:n statement koru ja muina koruina Cubuksen helmirannekoru ja Michael Korsin kello.


Kävittekö te juhlimassa Tapanin päivänä tai joulupäivänä? Kumpi teidän kotipaikkakunnalla on perinne? :)

-Lindsay

6 kommenttia

 1. Bongasin sut Tivolis eli arvaa vaan kumpi perinne mun kotipaikkakunnalla ;p

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana kaulakoru!:) Sopii todella hyvin tuon paidan kanssa!

  http://marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marsq, olen samaa mieltä kanssasi! ;)

   Poista
 3. Tuo paita näyttää tosi kivalta :) Me oltiin joulupäivänä juhlimassa,mutta en oikein ole varma kumpana päivänä täällä on tapana juhlia :D Me ollaan nyt muutama vuosi menty joulupäivänä, kun monet mee sit jo tapanin jälkeisenä päivänä töihin:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hjenn :) Niin se on kyllä totta, että 25. päivä olisi järkevämpi, mutta sitten joulu tuntuisi kyllä tosi lyhyeltä :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.