apua blogilistan kanssa kaivataan!

Minulla on sellainen ongelma, että blogini tiedoissa blogilistalla ei ole päivittynyt "Uusimmat linkit tähän blogiin" -osio sitten toukokuun. Onko jollain muulla ollut joskus samaista ongelmaa? Tuolta kun näppärästi löytyi blogit, joista tänne on linkattu, mutta enää ei päivity uusimmat linkit :( Onkohan vika syötteessä, joka blogilistaan merkitään? Itselläni se on ollut .com päätteinen, mutta blogin osoitehan joskus kesän tienoilla muuttui .fi päätteiseksi. Olisiko ongelma voinut johtua siis tästä? Voisiko joku muu bloggeria käyttävä katsoa oman bloginsa tiedoista, missä muodossa syöte on blogilistalle annettu?

EDIT// Ja siis selvennyksen vuoksi kerrottakoon vielä, että tiedän linkkauksia tulleen, koska esimerkiksi toukokuun jälkeen olen saanut tunnustuksia ja haasteita, joissa linkkauksia on ollut. Ja muun muassa eilen Strictly Style blogissa oli linkkaus. :)


Olisin avusta tosi kiitollinen! :)

-Lindsay


17 kommenttia

 1. Blogilista ei ole ainakaan meidän blogin osalta toiminut kunnolla enää pitkään aikaan. Tosiaan uusimmat linkit ei päivity, eikä myöskään uusimmat postaukset sinne listalle läheskään aina :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh ompa ikävä kuulla :( Kun aikaisemmin oli niin kiva bongailla linkkauksia tuolta sivusta :/

   Poista
 2. Mullakaan ei oo nuo linkit toimineet aikoihin. Harmi juttu. :(

  VastaaPoista
 3. Itse teen niin, että käyn postauksen julkistamisen jälkeen painamassa tarkista heti -nappia. Tuolla tavalla se toimii! Ärsyttävää kyllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla kyllä päivittyy omat postaukset sinne, mutta nuo linkit, jotka muut ovat linkanneet minun blogiini ei :/

   Poista
 4. Mulla jumittaa koko pas**. En saa kirjauduttua sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole päässyt tänään kirjautumaan...

   Poista
  2. Mä en ole päässyt muutamaan päivään kirjautumaan sisälle..ärsyttävää! :(

   Poista
 5. Mulla ei ole kunnolla päivittynyt nuo linkit sinne koskaan. Sillon tällön päivittyy niin kun pitää, joten älä huoli, et ole ainoa ongelman kanssa painija. Veikkaan, että johtuu ihan blogilistasta eikä mistään muusta.. :/

  Muuten mulla kyllä toimii, että omat päivitykset näkyy siellä.

  VastaaPoista
 6. Mun blogissa ois sulle tunnustus: http://cristiinam.blogspot.fi/2012/12/tunnustus-i-love-your-blog.html?m=1

  VastaaPoista
 7. Niin sulla oli tämän kanssa ongelmia. Mutta eihän se oo varmaa onko sua linkattu? Mulla oli blogilistan kans ongelma ettei se enää tuonu esille mun uusia päivityksiä, vaikka koitin päivittää asetuksia ja tuoda blogin uudestaan. Tämä sitten toi lisävahvistuksen siihen että tein uuden blogin. :/ toivottavasti saat kuitenkin homman kuntoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis kyllä minä tiedän että linkkauksia on tehty, koska olen saanut tunnustuksia ja muita toukokuun jälkeen moniakin, joissa on ollut linkkaus :) Ja eilen Strictly Stylessä oli linkkaus LBD voiton yhteydessä :)

   Poista
 8. Onpas meitä paljon saman ongelman kanssa painiskelevia! :( Eli täällä sama ikävä ongelma (yllätys, yllätys).

  VastaaPoista
 9. Sama ongelma täälläkin ollut jo pidemmän aikaa. Laitoin joskus viestiä asiasta Blogilistan ylläpitoon ja korjasivat sieltä jonkun jutun, mutta sen jälkeen ongelma jatkui. Vika siis blogilistassa ilmeisesti yleisemminkin. :/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.