aleherkkuja

Olen vasta tämän viikonlopun aikana silmäillyt nettikauppojen aleja, sillä en aikaisemmin ole ehtinyt. Alennusmyynneistä etsin yleensä klassisia perusvaatteita ja laadukkaita asusteita. En panisi kyllä pahakseni, jos löytäisin tänä vuonna myös jotain ihanaa paljettista ;) Jos rahakukkaroni olisi paksu, löytyisi netin syövereistä vaikka mitä ostettavaa! Täytyy kuitenkin pysytellä järkevänä ja tehdä vain harkittuja ostoja, sillä tässä pitäisi vielä syksyllä tulevaa reissua varten varailla hotelleja ja lentoja.

Zalandon alennusmyynnit ovat ihan älyttömät. Pelkästään naisten alennuspuolella on yli 30000 tuotetta myynnissä! Kaikkien tuotteiden läpikäymiseen menisi tovi jos toinenkin ja sain itsekin tuhlauttua kaupassa aikaa monta tuntia ;D Tälläisiä herkkuja kuolasin itse:


Etenkin molemmat laukut aiheuttuvat kiivaita sydämen tykytyksiä! Myös nilkkureita olen kuolannut jo  monesti aikaisemminkin, mutta niistä oli oma kokoni jo loppu :/ Kaikki mustat mekot ovat klassisen kauniita ja voisin myös niistä ottaa vaikka jokaisen vaatekaappiani täydentämään!

Joko te olette aleshoppailleet? Oletteko tehneet hyviä löytöjä?

-Lindsay


(sisältää mainoslinkkejä!)

2 kommenttia

  1. Minä olen aleshoppaillut oikeastaan vaan juuri verkkokaupoissa ja löytänyt kahdet ihan mahtavat kengät! Kesää odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen yhä saanu saalikseni vain kosmetiikkaa :( Kävin eilen kaupoilla pyörähtämässä, mutten löytänyt mitään!

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.