Vinkki : Mango Bow Gloves outletissa!

En varmasti ole ainoa, joka on ihastellut useissa blogeissa Mangon suloisia rusetillisia nahkahanskoja. Kuitenkaan esimerkiksi täällä pohjoisessa ei Mangon liikkeitä ole, joten ihasteluun se on jäänyt ainakin omalla kohdallani. Mangon nettikaupassa hanskoja myydään 29,95e hintaan, mutta niihin tulee postikulut päälle ja hinta nousee lähes neljäänkymppiin. Bongasin kuitenkin Mangon outlet sivuilta lähes samaiset hanskat noin kympin halvemmalla! Toki näihinkin tulee postikulut päälle, mutta hinta on silti edullisempi. Myös nämä hanskat ovat nahkaa, mutta kuvista päätellen ne näyttävät hieman kiiltävämmiltä. Vertailun vuoksi Mangon sivujen hanskat täällä ja outletin täällä.


-Lindsay

9 kommenttia

 1. Mangon rusettikäsineet ovat kyllä ihan lempparit, molemmissa väreissä :) Mäkin olen välillä vieraillut tuolla Outletin puolella, mutten kyllä noita hanskoja ole huomannut! Aika samanlaiset tosiaan kun tämän vuoden malli, nappi vaan eri puolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappi on samalla puolella! Itsekin ensin katsoin että se on eri puolella. Mutta tuossa kuvassa nappi on alemmassa hanskassa ja kuvassa näyttää kuin se olisi ylemmässä ja rusetin alla. Mutta katsoppa outletin sivuilta punaisia tai violetteja hankoja, niistä näkee selvemmin, että nappi on sisäranteessa :)

   Poista
  2. Oho niinpäs onkin :D Jännä, että mulla meni viime vuonna (olettaen että outletissa on viime vuoden malli) kokonaan ohi! Tuolla outletin puolella on vaan aika korkeat postarit, joten halvemmaksi tulee tilata normihinnalla, jos tilaa jotain muuta (yli 50€) nii ei tarvi maksaa postikuluja ollenkaan :)

   Poista
  3. Joo en minäkään noita ole aikaisemmin nähnyt, mutta en kyllä yleensäkään hanska osastoa niin tarkoin kurki, hih ;) Outletin postikulut on 7,95e joten hankoille tulee niidenkin jälkeen vain alle 28e hintaa, eli halvemmat kuin normaalihintaan kaupasta haettuna! :) Toki jos haluaa muutakin ostaa niin sitten voi olla helpompi tilata samasta osoitteesta, mutta jos haluaa vain hanskat niin sitten halvimmaksi tulee outletista :P

   Poista
 2. Nuo mustat on aivan täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kyllä molemmista ja ehkä jopa ruskeista enemmän kun rusetti tulee selvemmin esille :)

   Poista
 3. Mä tilasin nuo just vähän aikaa sit normaalilla hinnalla. Mutta tilasin samalla pari paitaa, niin ei tullut postikuluja ollenkaan. Oon kyllä hanskoihin niin tyytyväinen, että ei haittaa vaikka maksoin normihinnankin :) Tilasin mustat ja ne on ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minuakin niin kutkuttaisi hanskat tilata, mutta saatan saada hanskat muuta kautta, joten en vielä ole laittanut tilaukseen :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.