sneak peek pikkujouluasuun

Tänään juhlitaan työpaikkani pikkujouluja. Minulla on ensin työpäivä ja pikkujoulut alkavat jo ennen kuin työvuoroni ehtii edes päättyä. Samassa tilanteessa on kuitenkin moni muu, ja menemme yhdessä porukalla töistä pikkujouluihin. Ruokailu alkaa vasta myöhemmin ja sinne ehdimme hyvin. Kokeilin eilen eri asuja juhlia varten, mutta mikään ei tuntunut hyvältä. Päädyin kyllä jo yhteen asuun, kunnes löysin kaupungilta paremman. Olin Lindexillä jo aikaisemmin kuolannut sekä kaupassa että nettikaupassa kaunista klassisen mallista mekkoa. Mekko kuitenkin loppui nettikaupasta ennen kuin ehdin ässää sanoa. Myöskin Oulun liikkeestä koot loppui heti ja jäljellä oli vain yksi mekko liian isoa kokoa. Vain mallinukeilla oli mekot päällä ja nekin oli varattu. Menetin siis toivoni mekon suhteen jo ajat sitten. Eilen kuitenkin silmääni osui, että mekkoja oli jäljellä kaksi, kun aikaisemmin niitä oli ollut vain yksi. Ja niin sinne rekkiin oli ilmestynyt mekko juuri minun kokoani. Menin innoissani sitä sovittamaan ja hetken tuumailujen jälkeen kiikutin mekon kassalle. Olen varma, että jos en niin olisi tehnyt, olisi minua alkanut harmittaa!

Koska en ehdi asuani huomenna kunnolla kuvaamaan, kun menen suoraan töistä pikkujouluihin niin tässä teille kuitenkin asua esitteille.


Mekossa on kimaltavia lankoja, jotka ovat hopeisia. Aion siltikin laittaa kultaiset asusteet, sillä testaillessani niitä se ei näyttänyt ollenkaan pahalta tai ristiriitaiselta. Joulunahan kuuluukin kimaltaa ;) Toivottavasti saan ees jonkinlaiset asukuvat otettua tännekin esille.

Mitä tykkäätte mekosta? Onko teistä "väärin" sekoittaa kultaa ja hopeaa keskenään?

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Ihana mekko! Pisti vain silmään tuo otsikko, se on sneak peek. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olinpa mennyt sanoissa sekaisin! :D Vaihdoin otsikon oikeaksi! :) Aikaisemmin luulin, että se on sneak peak :D

   Poista
 2. Mukavan klassisen oloinen pikkujouluasu, eikä ollenkaan mauton kuten usein näkee! :)

  Täällä toinen oululaisopiskelija, jäin innolla seurailemaan blogiasi. Jotenkin mukavaa löytää samalta paikkakunnalta olevien blogeja, ihanaa tunnistaa kuvista paikkoja ja muutenkin. Mukavaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos merreyhey :) Olet oikeassa, että samassa kaupungissa asuvan blogeja on kiva lukea! :) Käyn tutustumassa myös sinun blogiisi :)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja klassinen tuo mekko. :) Ja kokonaisuus vaikuttaa jo näin sneak peakina tosi kivalta ja harmooniselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kertu! :) Harmikseni sain asusta vain surkeat kännykkäkuvat, joten voin esitellä asun päällä sitten vain niiden avulla :/

   Poista
 4. Toi on tosi nätti mekko!:) Mä sovittelin samaa Lindexillä, mutta täälläkään ei valitettavasti ollut enää mun kokoa jäljellä, joten jäin ilman:/ Olisin myös pukenut sen tuollaisen näyttävän statementin kanssa hihhi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä minustakin tosi nätti! Harmi että sinäkään et löytänyt kokoasi, minulla kävi tuuri :)

   Poista
 5. Kauniilta näyttää!:) Toivottavasti nähdään kuva myös sinusta asu ylläsi. Minkälaiset kengät siihen yhdistit? Meillä on pikkujoulu töissä vasta joulukuun puolivälissä, mutta paljettitoppi ja bleiseri viininpunaisen MbMJ iltalaukun ja mustien Missoni Lindex housujen kanssa odottavat jo kaapissa. Olen aika miehisessä työpaikassa, joten mekon ja hameen kanssa en oikein tunne oloani kotoisaksi siinä joukossa. Toivottavasti oli oikein mukava juhlailta, mitä teillä oli ohjelmassa? Terkuin Baglady

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain otettua vain surkeat kännykkäkuvat asusta, mutta ehkä laitan edes ne esille :) Minulla oli mustat peruskorkkarit mekon kanssa :) Hyvä kun sinulla on selvät sävelet jo pikkujouluja varten niin ei tule viimeisen päivän paniikkia niin kuin minulla ;) Meillä oli jouluruokaa, musiikka ja seurustelua erään ravintolan kabinetissa :) Oli oikein mukavaa.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.