naked truth

Kukaan blogeja vähänkään lukeva on tuskin välttynyt Veeran liikkeelle saattamasta naked truth ilmiöstä, joka ylittänyt jo uutiskynnyksenkin. Alan olla jo matti myöhästen joukossa tämän postaukseni kanssa, mutta olen käynyt kovaa painia itseni kanssa viime päivät miettien aionko todella postata itsestäni meikittömän kuvan. Haasteen on ottanut vastaan muun muassa Suomen blogilistojen kärjessä pomppivat Nelliina, Iina ja Linda, joten jos he uskaltavat näyttää meikittömän pärstänsä monia kertoja isommille lukijakunnille, niin miksen minäkin paljon pienemmälle lukijakunnalleni?

Ilmiön takana on ajatus siitä, että jokainen on kaunis myös meikittä ja muokkaamattomana. Minulla ei koskaan ole ollut vaikea käydä esimerkiksi salilla tai kaupassa ilman meikkiä. En kuitenkaan voi väittää mitenkään ihastelevani omaa peilikuvaa, mutta olen kuitenkin sinut sen kanssa. Ihoni on aina ollut kohtuu hyvässä kunnossa, muutamia hormooninäppyiskuja ja silloin tällöin ilmestyviä epäpuhtauksia lukuunottamatta. Silmänaluseni ovat aina mustat ja ihoni punoittaa silloin tällöin. Toivoisin kulmakarvojeni ja ripsieni olevan tummemmat. Kaipaan usein ripsipidennyksiä, sillä ne päällä näytti joka aamu freshiltä ja saatoin olla olla meikkaamatta pitempiäkin aikoja.

"Ilahtuisin kovasti, jos muutkin bloggaajat innostuisivat postaamaan itsestään kuvan juuri sellaisena kuin ovat meikin alla, photoshoppaamattomana. Näytettäisiin, että jokaisen blogin takana on ihan oikea ihminen pienine virheineen."


En normaalistikaan lähes koskaan muokkaa kuviani. Joskus lisään kuviin valoisuutta, jos ne ovat niin pimeitä ettei meinaa selvää saada. Muuta en edes osaa tehdä. Tälläinen minä olen - meikittä ja muokkaamattomana.

-Lindsay

14 kommenttia

 1. Oi, söpö! :) Siulla on kauniit, säikyvän siniset silmät ja toi hiusten väri on upea, itsekin haluisin tuon väriset. :)Minäkin olen pitkään miettinyt, osallistuako tähän kampanjaan... hmmm. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vivi Vinna kauniista sanoistasi! :) Kerran se kirpasee kun osallistuu ;)

   Poista
 2. Sinäkin olet niin nätti luonnollisena! Sulla on tosi nätin malliset silmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta :) Empä ole koskaan tuuminut silmieni muotoa, piti nyt ihan kuvasta tutkailla! :D

   Poista
 3. Rohkea veto, vaikka itsekin olen töissä lähes päivittäin meikittä, valokuvan julkaiseminen tuntuu silti todella vieraalta. Hassua sinänsä ja aika surullistakin.. Nätti olet molemmin tavoin, meikillä ja ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä piti kerran jos toisenkin harkita uskaltaako kuvaa laittaa. Jotenkin sitä on niin tottunut siihen meikin antamaan "suojaan", että sen riisuminen tuntui kyllä oudolta. Kiitos Anna :)

   Poista
 4. Oot kyllä tosi paljon samannäkönen meikittä ku meikilläki ja vähän yllätyinki ku luin ton tekstin eka ja sit katoin vasta kuvan! :) Jos näyttäisin tuolta ilman meikkiä en meikkais koskaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi :) Itse en kyllä ole tietenkään samaa mieltä, vaan mielestäni näytän kuvassa ihan eriltä mitä meikeissä! Mutta niin me ihmiset nähdään itsemme eri lailla kuin toiset! :)

   Poista
 5. Mulla menee vähän toisin päin... Kun en laiskana jaksa oikeastaan koskaan meikata, säikähdän itseäni peilistä meikin kera. Olen paljon itsevarmempi ilman meikkiä, silloin ei tarvi murehtia variseeko ripsarit, onko huulipunaa hampaissa tai jäikö meikkivoiteesta leukapieleen raja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee meikkaamiseen aamuisin noin 5 minuuttia, joten isoa vaivaa en onneksi itsekään joudu sen eteen näkemään :) Toivoisin kyllä, etten koskaan olisi alkanut meikkaamaan, niin eipä tarvitsisi nykyäänkään ;D

   Poista
 6. Nätti olet! :) Ei liity postaukseen, mutta mikä kamera sinulla on tässä käytössä? Itse olen harkinnut Olympuksen minijärkkärin ostoa ja sinulla näyttäisi olevan Olympuksen kamera tässä? Minkälaisia kokemuksia kamerasta on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo olinkin aikeissani postata aiheesta ja postaus onkin nyt julkaistu! Kamera on ihan uusi ja olen käyttänyt sitä vasta tämän viikon, mutta olen kyllä ollut tosi tyytyväinen! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.