marraskuun viimeinen

Niin se vain tämäkin kuu tuli loppuunsa ilman, että ehti edes huomata. Tämä syksy on mennyt ohi niin, ettän wiuh vaan! Suurin syy ajan nopeaan kulkuun on ollut varmasti kiireinen tahti koulurintamalla. Meillä on tenttipäivät aina torstaisin ja tenttiviikoilla tuntuu päivät menevän vähän turhankin nopsaa tahtia ;) Täksi syksyksi rohmusin kursseja oikein olan takaa, sillä ensi syksynä olisi tarkoitus olla hieman pidempään reissussa, joten kävin kaikki ensi syksyn ensimmäisen periodin kurssit myös pois. Kaiken kaikkiaan syksyltä pitäisi tulla 46 opintopistettä, joskin ainakin yksi tenteistä siirtyy tammikuulle päällekäisten tenttien vuoksi. Eilen oli myös yksi tentti. Aivan huikeastihan se ei mennyt, sillä motivaatio lukemiseen oli jo aika nollassa. Pidän kovasti peukkuja, että menisi edes läpi! Syksyn muista tenteistä, joista numerot olen jo saanut, on tullut sen verran hyviä numeroita, että pari riman alitusta ei haittane :D Joulukuun 14. on tämän vuoden viimeinen tentti, sitten saan kyllä itseäni selkään taputtaa, että olen tästä syksytä hengissä selvinnyt ;D

Tänään olen pitänyt kunnon lepopäivää, sillä koko viikon on meinannut flunssa painaa päälle. Yönä ennen tenttiä heräsin kolmen aikaan ihan jäätävään kurkkukipuun, mutta tänään sitä ei onneksi ole ollut. Hieman heikko olo kylläkin on ollut. Kuumeen mittasin, mutta lämpöä ei onneksi ole. Huomenna minulla alkaisi neljän päivän työputki, joten sairastelulle ei nyt olisi aikaa.


Jape osti minulle tällä viikolla Kinder joulukalenterin. Olen yhä sen verran lapsi, etten kestä joulukuuta ilman kalenteria, hihi! Olenkin jo valmiiksi katsonut, mistä huomisen luukku löytyy ;) Löytyykö teiltä omat joulukalenterit?

Nyt ajattelin ottaa ehkä pienent nokoset ennen kuin alan valmistaan minulle ja Japelle illallista :) Mukavaa viikonloppua!

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Mulla on suklaajoulukalenteri, sellanen söpö pikkumyy suklaakalenteri :D Lisäksi äiti lähetti perinteisesti Veikkauksen kalenterin, hieman tekis mieli raaputtaa se heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä katsoin myös sitä Myy kalenteria, mutta Kinder suklaa on lemppariani, joten oli pakko ottaa se! :D Ah joulukalenteriarpa meiltä vielä puuttuukin, se täytyy myös hommata! ;)

   Poista
 2. Koitahan sitten työputkenkin keskellä pitää itsestäsi huolta ja lepäillä, ettei äidy pahemmaksi tuo - itselle äityi flunssasta nielutulehdus jokin aika sitten ja ei ollut kiva! Mainio tuo kalenteri, kuka sanoi että joulukalentereista kasvaa yli :DD Olen suunnitellut jos tekisin itse jonkinlaisen joulukalenterin, mutta alkaa tulla jo kiire!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se täytyy ottaa vapaa-aika sitten tosi rennosti. Toivottavasti tämä ei tästä pahenisi. Minullakin oli joku nielutulehdus/äänihuulitulehdus loppukesästä, ei kiva :D Sellainen kalenteri olisi ihana, johon voisi joka aamu laittaa itse jonkin yllärin :D

   Poista
 3. Mulla on veikkauksen joulukalenteri sekä mars suklaakalenteri :D Olisin halunnut tuon kinderin mutta en raaskinut ostaa:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkauksen kalenteri pitää meidänkin vielä hommata! Olihan tuo Kinder ihan sikakallis, mutta onneksi joulukuu on vain kerran vuodessa ;)

   Poista
 4. Itsellä ei ole onneksi tälle syksyä vielä mitään flunssaa tai muita tauteja ollutkaan ja toivottavasti ei tulisikaan.

  Veikkauksen kalenteri löytyypi täältä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä sairastan joka vuodenaika vähintään kerran, ainakin siltä tuntuu :D Veikkauksen kalenteri pitäisi itsekin vielä hommata!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.