lämmintä ylle

Nyt ilmojen viilennyttyä laitan yliopistolle mennessäni lähes poikkeuksessa ylleni neuleen. Yliopiston luentosaleissa ja kirjastossa on omasta mielestäni aina kylmä (ois kiva jos ne patterit vois olla päällä...), ja kylmyys on yksi asia jota en voi sietää. Onneksi siihen kylmyyteen voi itse vaikuttaa pukeutumisella! Koska neule on siis useimmimpina päiviä päällä, on kaapista hyvä löytyä muutamia vaihtoehtoja, ettei tarvitse aina pitää samoja neuleita päällä. Alan kuitenkin jo hieman kaivata vaihtelua neuleisiin sillä tuntuu, että olen pitänyt kaikkia jo niin paljon. Selailin Zalandon valikoimaa ja sieltä löytyi useampikin kivalta vaikuttava yksilö!College-puserot eivät varsinaisesti ole neuleita, mutta lämpimiä nekin. Etenkin tenttiin mennessä kaipaa päälle jotain tosi rentoa ja nämä soveltuvat siihen tarkoitukseen paremmin kuin hyvin. Tuo Adidaksen college on värinsä puolesta ihan täydellinen ja näyttää muutenkin kivalta.

Neulepuseroista lemppareimpiani ovat tuskin kenenkään yllätykseksi palmikkoneuleet. Olen reilu vuosi sitten USA:sta ostamiani palmikkoneuleita pitänyt yllä hyvin paljon, mutta nyt alan kaivata jotai vaihtelua. Kollaasin neuleista minun silmää miellyttävät erityisesti mint&berryn viininpunainen sekä vaaleanpunainen neule, jotka olivat -20% alennuksessakin. Ainoa mikä näissä neuleissa mietityttää on se, että ne sisältävät 10% villaa, ja ihoni on tosi herkkä villalle, cashmerelle ja angoralle. Mutta sehän ei auta kuin kokeilla!

Zalandosta saa 7.12 asti koodilla zalandolindsaysdiaries11 10% alennuksen 50 euron ylittävästä kertaostoksesta, joka kannattaa käyttää hyväksi esimerkiksi joululahjoja tilatessa!

-Lindsay

Christmas 468x60
Christmas home 468x60

(sisältää mainoslinkkejä!)

1 kommentti

  1. Lämpöiset neuleet ovat niin parhaita syksyllä ja talvella :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.