köyhät ritarit

Viikon alussa luin Ticklerin blogista heidän syöneen sunnuntaina isänpäivän kunniaksi köyhiä ritareita. Meillä kotona syötiin noita joskus, todella harvoin kylläkin, ollessani ala-asteikäinen. Muista tykänneeni noista pullaherkuista kovasti ja monesti toivoneenikin niitä. Eilen päätin sitten ostaa pullapitkon kaupasta ja paistaa meille herkkuaamupalaa tänään yhteisen vapaapäivän kunniaksi. Ideaalitilanteessa pullapitko olisi jo hieman kuivahtanutta, mutta meidän pitko oli tuoretta tavaraa ja hyvin onnistui siitäkin.

Pullaviipaleita kastelin muna-maito-vaniljasokeriseoksessa ja paistoin pannulla voissa, ja sillä välin Jape vatkasi kermavaahtoa. Köyhät ritarit syötiin sitten kermavaahdon, hillon ja minä teen ja Jape maidon kera. Nam!


Eilen illalla kävimme katsomassa uusimman Twilightin parin kaverin kanssa ja sitä ennen Olimpoksessa syömässä Japen vanhempien ja siskon kanssa. Alku Olimpoksessa ei vaikuttanut lupaavalta, sillä vaikka meille oli varattu pöytä, emme saaneet sitä heti ravintolaan tultua vaan jouduimme odottaa noin 15 minuuttia. Odottelun harmitus meni kuitenkin ohi kun saimme ruoat eteemme, sillä ruoka oli kyllä todella herkullista ja kaikkien annokset onnistuneita. Yritin ottaa eilen asukuvia, mutta eihän siitä tässä pimeydessä tule yhtään mitään. Taitavat jäädä siis tästä eteenpäin vähemmälle.

Tänään minun tulisi pakertaa makrotaloustieteen parissa, sillä huomenna olisi taas tentti, enkä ole lukenut siihen vielä yhtään! Jaiks... Toivottavasti teidän sunnuntainne on leppoisampi!

-Lindsay

10 kommenttia

 1. Kyllä täälläkin pitäisi saada kouluhommia aikaiseksi, mutta eilinen ilta venähti pitkäksi, joten hiukan on vetelähkö olo ;-D Herkullisen näköisiä nuo teidän köyhät ritarit! Ne on kyllä helppotekoisia, mutta liian harvakseltaan tulee tehtyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt minäkin ensimmäistä kertaa tein noita itse ja aivan varmasti tulen tästä edespäin tekemään useammin ;)

   Poista
 2. Voi mitä herkkua, nyt tuli hirveä himo!;)

  VastaaPoista
 3. oioi, eipä oo pitkään aikaan tullut syötyä köyhiä ritareita! nyt on pakko alkaa väsäämään :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä tosi herkullisia ja niiiin helppoja! :)

   Poista
 4. Nam! Ihan kauheeta kun julkaiset tällaisia postauksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelläkin nyt kauhea nälkä ja vesi tuli kielelle kun katsoin kuvaa ;D

   Poista
 5. Ne ovat niin hyviä :)! Meillä jäi vielä pitkosta puolet pakkaseen. Täytyy joku ilta herkutella. Ja kokeilla ranskanleivällä vastaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin olisi puolet pitkosta pöydällä ja mietin pitäisikö tekasta se jo tänään, heh.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.