joulupuu on rakennettu...

Eilinen päivä meni läpi sumussa. Sain nukuttua perjantain ja lauantain välisenä yötä maksimissaan 4 tuntia, sillä en meinannut millään saada unta. Katsoin kelloa vielä klo 01:30, enkä senkään jälkeen ole nukahtanut ainakaan tuntiin. Loppuyökin meni koko ajan heräillen ja huonosti nukkuen. Aamulla seistämältä kellon soidessa en voinut sanoa itseä levänneeksi! Töissä muutama muukin sanoi nukkuneensa huonosti ja mietittiinkin onkohan kyseessä ollut täysikuu!

Lauantai-ilta menikin sitten päiväunien, ruoan ja television merkeissä. Ihailin myös meidän joulukuusta, jonka koristelin jo perjantaina, hih! Haimme kellarivarastosta loput talvikengät ylös ja otettiin joulukoristeet samalla mukaan. Kuusi olisi vain tönöttänyt jossain nurkassa, joten päätin koristella sen jo nyt. Johan se on marraskuu ;D Jape ei ollut aivan yhtä innoissaan asiasta kuin minä...


Tänään tuli nukuttuakin sitten tosi pitkään, enkä edes kehtaa sanoa monelta vasta ollaan herätty! Kohta olisi tarkoitus lähteä syömään ja käymään Japen vanhemmilla isänpäivävierailulla, kun he palaavat mökkireissulta.

Ensi viikon tulen viettämään taas nenä kiinni tenttikirjassa, sillä torstaina on luvassa tentti. Yritän kuitenkin ehtiä täälläkin piipahtamaan :)

-Lindsay

PS. Huuto.netissä myynnissä olevaan Michael Korsin untuvatakkiin ei vielä ole tullut huutoja! Huuto sulkeutuu maanantaina klo 17:59, huuda nyt itsellesi edullisesti laadukas ja lämpöinen talvitakki TÄÄLLÄ!

2 kommenttia

  1. Oi sielläki on laitettu joulua! Niin, ja oon vaan enemmän ja enemmän alkanu tykkäämään sun blogista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saapa nauttia nyt pitempään joulusta! ;) Voi kiitos Heidi mukavista sanoista! Tuollaiset sanat kyllä ilostuttaa minua kovasti! :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.