joululahjojen ostoa alennuksella

Sain sähköpostiini tänään viestin, jossa ilmoitettiin Sokoksen verkkokaupassa olevan keskiviikosta sunnuntaihin (7.-11.11) Asiakasomistajapäivät, joista ajattelin vinkata teillekin! AO-päivinä normaalihintaisista tuotteista (ei uutuudet) saa S-etukortilla ja koodilla AOPAIVAT -15% alennuksen. Tämän lisäksi toimituskulut ovat kyseisellä ajalla 0 euroa. Sokoksen verkkokaupasta on kauneustuotteiden lisäksi melko vasta aloitettu myymään myös kodintuotteita. Kahden kodin tuotteen ostaja saa kaupan päälle klassisen Iittalan Kivituikun, niin kauan kuin niitä riittää!

Sokoksen valikoimiin kuuluvat myös lempisisustusmerkkini Pentik ja Iittala, joiden tuotteita näytti löytyvän melko runsaasti! 


Pentikillä tykkään aivan erityisesti kauniista valaisimista, lasiesineistä, valokuvakehyksistä ja poroaiheisesta Saaga sarjasta. Pentikin hopeoitu poro löytyy varmasti useasta huushollista ja mielestäni se on myös oiva joululahja. Me Japen kanssa ostettiin pari vuotta sitten kyseinen poro Japen vanhemmille ja he kyllä tykkäsivät. Pallolampun jalkoja meiltä löytyy kaiken kaikkiaan neljä kappaletta ja mielestäni lamppu on edelleen todella kaunis ja tyylikäs.


Meillä on kaikki astiat Iittalalta. Vielä pitäisi muutamat viinilasit hankkia ja juomalasejakin voisi olla enemmän. Tällä hetkellä olen todella ihastunut Iittalan Kastehelmi -sarjaan, jonka kirkkaasta ja mattavalkoisista tuikuista haaveilen. Meiltä löytyy Iittalan Satumetsä -sarjaa, mutta toinen kaunis sarja on mielestäni Taika -sarja, etenkin sinisenä. Keittiöön himoitsen myös Jars purkkeja, joissa voisi säilyttää kuivatuotteita kauniisti. Iittalan isomman vitriinin sainkin jo syksyllä vuosipäivälahjaksi, mutta onhan se tuo pienempikin saatava ;)

Itse aion käyttää AO-päivät ja ilmaiset toimituskulut nyt hyödyksi ja tilata parit joululahjat, kun ne näyttivät valikoimista löytyvän! En voi kuitenkaan kertoa, mitä aion ostaa, ettei lahjansaajat satu vahingossakaan saamaan tietoa etukäteen! ;)

Joko te olette ensimmäiset joululahjat jo hankkineet vai onko mielestänne vielä liian aikaista?

-Lindsay


(sisältää mainoslinkkejä!)

9 kommenttia

 1. Noi Iittalan Vitriinit on niin hienoja, oon jos pitkään suunnitellut hankkivani sellaisen korurasiaksi! :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri korurasiana minulla oma vitriini onkin käytössä! :) Todella kätevä!

   Poista
 2. http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/2012/01/bloggaaminen-raha-ja-mainostaminen.html

  miten nopeesti oletkaan syönyt sanasi, joka kolmas postaus on mainos tai kollaasi ja piilolinkkejä.
  On ollut helppo arvostella muita mut on tainnut helpompi hypätä mainostajan kelkkaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, olin aivan varma, että tähän postaukseen tulee joku tälläinen kommentti, en ollut väärässä :D Lueppas blogiani vähän taaksepäin, tämä on ensimmäinen kerta kun viikon sisällä tulee kaksi postausta, jossa on mainoslinkkejä. Eli todellakaan ei voi sanoa, että joka kolmas postaus olisi mainos. Ja piilomainontaa en tietääkseni harrasta, vaan olen kyllä jokaisessa postauksessa ilmoittanut postauksen sisältävän mainoslinkkejä.

   Periaatteeni on, että postaan maksimissaan kerran viikossa postauksen jossa on mainoksia, mutta tällöinkin postauksessa tulee olla idea. Koska nämä AO-päivät tuli yllätyksenä, en halunnut jättää niistä vinkkaamatta, sillä mielestäni tämä on oikeasti hyvä tilaisuus juurikin joululahjojen ostoon. Itse aion ainakin käyttää tilaisuuden hyväksi. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ole täyttää blogia mainoksilla.

   Linkkausta tuohon tammikuun postaukseen en ymmärrä. Miten niin olen syönyt sanani? :) Tuossakin tekstissä olen maininnut, että olen harkinnut mainosbannerien lisäämistä, mutta en ollut sillon jaksanut vaivautua. Eli eikös tekstistä saa kuvan, että olen harkinnut mainostamista jo silloin? Tuo teksti oli kritiikkiä sitä vastaan, että mainostamista ja rahan kiiltoa silmissä pidetään vain uusien bloggaajien heikkoutena. Omasta mielestäni postaan mainoksia kuitenkin vielä suhteellisen harvoin verrattuna joihinkin mainostykkeihin ja jokaisessa mainospostauksessa on myös ideaa taustalla, eikä vain lätkitä "kivoja uutuuksia" joita ei ole aikomustakaan tilata.

   Poista
  2. Olen anonyymin kanssa samaa mieltä. Vaikka asia näin olisikin miten vastasit, silti tuntuu blogisi perusteella että olet aina ollut jyrkästi mainostamista vastaan. Nyt sivut täynnä mainoksia.

   Poista
  3. Tietyn tyylistä mainostamista vastaan olen aina ollut ja olen yhä edelleen. Tällä mainostamisella tarkoitan niitä mainoksia, joissa postaukseen lätkäistään vaan jokin iso mainosbanneri tai jos kerätään jonkin verkkokaupan uutuuksista pari kollaasia. Kuten jo aikaisemmassa vastauksessanikin sanoin, niin omissa mainospostauksissa on taustalla joku muu idea kuin se pelkkä mainostaminen ja käytän oikeasti vaivaa ja aikaa tuotteiden etsimiseen, enkä nappaa vaan ensimmäisiä vastaan tulevia. En tee mitään postauksia vaan mainostamisen ilosta. Aikaisemmin kun linkkejä tuotteisiin ei ollut, niitä pyydettiin lisättäväksi. Onko sillä sitten niin suuri merkitys, että nämä linkit ovat tradedoublerin kautta laitettu? Mielestäni ei.

   Ja bannerit ovat nyt olleet selkeyden vuoksi kaikki vasemmassa sivupalkissa. Siirsin ne sinne, koska itse pidän blogia visuaalisesti kivempana, kun molemmissa sivupalkeissa on jotain ja sivu on täten "tasapainossa". Tämä on tietenkin makukysymys.

   http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/2012/10/mainostaminen-blogissani.html tästä postauksesta voi lukea paremmin periaatteeni

   Poista
  4. Ja lisäisin vielä, että kaikki postaukset, joissa mainoslinkkejä esiintyy, olisin tehnyt joka tapauksessa ilmankin linkkejä. Linkit olen ottanut käyttöön kuitenkin siksi, että niitä on pyydetty. Ja jos teitä yhtään lohduttaa, niin en ole mainoslinkeillä lyöny leivilsi, mikä ei koskaan tarkoitukseni ole ollutkaan :) Jos pieneen taskurahaan on mahdollisuus, en näe siinä mitään pahaa.

   Poista
 3. Oli kyllä tosi kauniita esineitä tuossa kollaasissa. Suomalainen design on itsellä tosi lähellä sydäntä. Mut on jo niin kasvatettukin siihen :D

  Mä oon ostanut jo yhden joululahjan ja juuri edellisyönä en saanut unta, kun olin niin intona joulusta ja herättelin poikaystävää vähän väliä, kun sain loistavia lahjaideoita. Hullu mikä hullu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! :D Rakkaus suomalaiseen designiin tulee kotoa asti! Itse en ole ostanut vielä yhtään, mutta pari on tiedossa kun tuota Sokoksen kauppaa selasin ;) Ei ku ostinhan mie Japelle alusvaatteita viime viikonloppuna, se oli kyllä mukana, että ehkä sitä ei lasketa :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.