Dear Santa...

Hih, minä rakastan lahjoja! Sekä niiden saamista että antamista. Tänä jouluna minun tulee kuitenkin keskittyä lähinnä tuohon antamiseen, sillä olen suurimman osan lahjoistani saanut jo etukäteen. Äitini siis osti minulle sen Kartellin Bourgie -valaisimen ja Jape maksoi osan Canada Goosesta. Mitään erityistä en siis enää odota, mutta ainahan saa toivoa, eikös? ;)

1. Kastehelmi tuikku // 2. Iittala Vitriini // 3. Disney Klassikot // 4. Lauren Conrad Beauty -kirja // 

Ensimmäiset neljä toivetta on niitä realistisia toiveita ja loput kolme realistisia vain silloin jos joulupukki voittaa lotossa ;) Olen ihastunut Iittalan Kastehelmi -sarjan tuikkuihin ja haluaisin sellaisen sekä kirkkaana että mattavalkoisena. Sain syksyllä Japelta lahjaksi Iittalan isomman vitriinin, jossa säilytän kellojani ja muutamaa koruani. Haluaisin nyt myös pienemmän vitriinin, jossa voisin säilyttää korvakorujani, ne kun tuppaa lojumaa missä sattuu. Disneyn klassikot oli lapsena lemppareitani (heti Hopeanuolen jälkeen ;) ) ja haluaisinkin kerätä muutaman niistä itselleni. Ylivoimainen lempparini oli Leijonakuningas, mutta haluaisin myös Bambin ja Tuhkimon. Lauren Conradin Style kirjan ostin muutama vuosi sitten ja tykkäsin siitä kovasti. Nyt haluaisinkin myös Beauty kirjan, sillä uskon sen olevan täynnä kivoja vinkkejä ja etenkin kauniita kuvia. Ja niitä ei-realistisia lahjoja, joita tuskin sen kummemmin tarvii edes selitellä, ovat LV:n Lurex Monogram Shawl, uudet UGGit ja Mulberryn Lily. 


Keräsin vielä omasta mielestäni kivoja lahjavinkkejä muille. Tyttöystävä tai sisko varmasti arvostaisi jos paketista paljastuisi esimerkiksi laadukas nahkalaukku tai lompakko. Korujen säilytys on ainakin itsellä suuri ongelma ja tuollainen korutelinen voisi olla erittäin hyvä lahjaidea koruista tykkäävälle. Itse sain viimeksi syntymäpäivä lahjaksi lämpöisen jumpsuitin, josta olen tykännyt kovasti. Tämä lahja sopisi varmasti kenelle tahansa! 

Vanhemmille on aina vaikea ostaa lahjoja. Itse olen useimmiten äitini kohdalla luottanut Pentikin valikomiin, mutta nyt alkaa olla nekin käyty jo läpi. Valokuvakehys johon olisi laitettu valmiiksi jokin kiva kuva on mielestäni todella kiva ja henkilökohtainen lahja. Nykyään kuvat jäävät yleensä tietokoneiden kätköihin ja vain harvat oikeasti teetättävät digikuvista paperivalokuvia. Pentikin poroaiheiset tuotteet ovat mielestäni tosi kivoja, ja itse olen antanut hopeoituja poroja niin siskoilleni kuin äidillenikin lahjaksi. 

Tykkään kovasti ostaa lahjoja Japelle, mutta nyt alkaa olla jo vaikeuksia kun tuntuu, että kaikki ideat on jo käytetty! Miespuoliset harvoin shoppailee itselleen asusteita, koska ne ei ole niitä välttämättömiä juttuja, joten nämä voisi esimerkiksi olla hyviä lahjaideoita. Yleensä tykkään ostaa jotain tarpeellista ja haluan lahjan olevan sellainen, että se oikeasti miellyttää saajaa ja lahjaa tulee käytettyä. Kirjalahjat ovat yleensä hyviä lahjoja, jos vain sattuu tietämään oikean kirjan mitä ostaa. Tänä syksynä ilmestyneet Juha Vuorisen ja Antti Tuurin uusimmat, voisi olla monen miespuolisen kirjatoivelistalla iästä riippumatta. Ainakin meidän talouden miespuolisen henkilön lempparikirjailijoita ovat juuri nämä kaksi ;)

Minä laitoin viikonloppuna muutaman joululahjan tilaukseen ja pari olen käynyt jo ostamassa kaupoista. Joko sinä olet aloittanut joululahjojen oston? :)

-Lindsay
(sisältää mainoslinkkejä)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.