Bottna -verhot

Meillä ei täällä uudessa asunnossa ole ollut kesällä ollenkaan verhoja ikkunoissa. Nyt kuitenkin kaipasin ikkunaan jotain "pehmennystä", kun ulkona on niin pimeää. Äitini hamstraa Marimekolta erilaisia kankaita ja ompelee niistä verhoja, ja vaihtelee verhoja usein. Välillä minulla käy tuuri ja saan sieltä kokoelmista jonkun verhokankaan myös itselleni, ja niin kävi nytkin syyslomareissulla. Äiti oli ostanut Marimekon Bottna kangasta, mutta ei sitten ollut halunnutkaan sitä itselleen. Minä kankaasta jo pitempään haaveilleena otin verhon kilkuen vastaan ;) Ja voi kuinka hyvin se tänne meille sopiikaan! En luopuisi verhosta enää millään, sillä olohuoneen ilme muuttui verhon myötä vieläkin kivemmaksi. Äitikin kun näki kuvan sanoi haluavansa verhon takaisin, kun se niin hyvältä näyttää. Vitsillä tietenkin ;)


Verhosta tulikin mieleeni, että yksi kotityö josta en erityisemmin pidä (ihan kuin jostain kotityöstä tykkäisin...), on silittäminen! Verhonkin silitin sekä nurjalta että oikealta puolelta, mutta siltikään se ei ole täysin suora. Onneksi en ole niin pikkutarkka, että se häiritsisi! ;D

Mitä tykkäätte verhosta? Löytyykö muita Marimekon kankaista tykkääviä? :)

-Lindsay

9 kommenttia

 1. Marimekon kankaat on ihania. :) Itellä kans makkarissa punainen Unikko laskosverho. Äitipä myös tehnyt. Tykkään myös Vallilan kankaista. Meillä on olkkarissa Vallilan Kelohonka -verhot ja matto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valillan kankaat ovat myös kyllä kauniita! :)

   Poista
 2. Oi, Bottna on yksi mun suosikkikuoseistani Marimekolta, ihanan yksinkertaisen graafinen, olen fanittanut sitä jo monta monta vuotta. Meillä on myös tällä hetkellä tv-huoneessa Bottna-verhot, tosin lyhyempänä koska ikkuna on normi-kokoinen. Marimekon verhot on mun suosikkejani muutenkin, vaihtelen erivärisiä Lumimarja-verhoja vuodenaikojen mukaan ja lapsen huoneessa on Kulkue- ja autokuosia tekstiileissä, makuuhuoneessa Satula- ja Unikko-lakanoita (tosin Unikkoon olen niin totaalisen kyllästynyt, kuten varmaan moni muukin;), sohvatyynyt päällystetty Tuuli-kankaalla yms...Olen käsilaukkujen lisäksi siis ihan höpsähtänyt Marikankaisiin. Terkuin Baglady:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi Botnasta! :) Sinä oletkin kunnon Marimekko fani, kuten minäkin ;)

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon tuosta verhosta ja hyvin passaa tuonne teille :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään kans tosi paljon Marimekon kankaista. Tällä hetkeillä haaveilen uuteen kotiin Ruusupuu-kankaasta verhoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sekin on kyllä kaunis kangas! :) Kauniita kankaita Marimekolla kyllä riittää!

   Poista
 5. Tuo Botna kangas on kyllä tosi kaunis ja ihanasti sopii teidän kotiin verhoksi :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.