BBSUOMI2012

Kuten jo kerroin "8 x tunnustus" postauksessa, seuraan Big Brotheria, enkä häpeä sitä. Ihan ensimmäisinä vuosi en seurannut, mutta viimeiset vuodet olen seurannut, osan kausista tarkemmin ja osan en niin tarkasti. Tänä vuonna en ole seurannut mitenkään fanaattisen aktiivisesti, sillä mielestäni asukkaat ovat olleet tylsiä, eikä ylivoimaista lemppareita toisin kuin muina vuosina ole syntynyt. Niille jotka eivät BB:tä seuraa tiedoksi, että tällä viikolla on BB:n finaali ja uutisointi aiheesta BB:tä vihaavien iloksi päättyy ;)

Finaaliäänestys alkoi heti viime sunnuntaina ja tiistaina ja keskiviikkona on äänestystilannetta näytetty suorassa BB Extra lähetyksessä ja suureksi kauhukseni Tea on ollu johdossa. Halusin hieman puida bloginikin puolella tuntoja tämän vuoden finalisteista.

Jouko, Iida, Markus, Teija ja Tea

Jouko on toinen voittaja suosikkini. Mielestäni Jouko on ollut koko kauden mukava muita kohtaan, mistä kertoo se, ettei hän ollut koskaan asukkaiden nimeämänä häätöäänestyksessä. Jossain välissä alkoi tympimään Joukon ja Jonna I:n muhinointi, mutta Jonnan lähdettyä Jouko on ollut taas mukava ja hauska oma itsensä. Tykkään kepposista!

Iida on jäänyt jotenkin hieman etäiseksi. Monet BB -talossa valittaa Iidan besserwisseröinnistä ja omilla paremmilla tarinoilla kerskumisesta, mutta itse en tätä ole nähnyt tv:stä ollenkaan. Välillä minua harmittaakin se kuinka paljon Iidasta on talossa puhuttu pahaa selän takan. En edes ymmärrä miten jostain ihmisestä voi niin paljoa puhua pahaa, kun mielestäni hän vaikuttaa ihan harmittomalta.

Markus on toinen voittaja suosikkini, tänä vuonna kannatan miehiä. Markus on tosi lepposa, jotenkin nallerkarhumainen. Alussa meni maku sen ennätystempun kanssa, mutta kauden myötä on huomannut kuinka kiltti Markus on.

Teijasta pidän jossain mielessä, jossain taas en. Teijalla on hyvää tilannekomiikkaa ja hauskoja juttuja. En voi kuitenkaan sietää sitä Teijan selän takana haukkumista, jota hän on harrastanut varmasti ylivoimaisesti eniten! Myös seläntakana puukottaminen nimeämisissä näyttää Teijalle olevan helppoa, enkä arvosta sellaista ihmistä yhtään.

Teasta voisin avautua varmasti melko pitkään. En ymmärrä kuka haluaa Tean voittavan, kuka sitä äänestää?! Jos BB voitetaan sillä, että valitetaan kolme kuukautta taukoamatta putkeen, niin saa minun puolestani tämä formaatti aivan hyvin loppuakin :D Varmasti toki lähetykseen leikataan paljon pois, mutta jos Tea valittaa niinkin paljon päivän aikana mitä yhdessä lähetyksessä näytetään, on se mielestäni tosi paljon. Tuntuu ettei hän koskaan tykkää mistään mitä joutuu tekemään ja keksii aina jotain valitettavaa. Esimerksi valitti "Tean päivänä" siitä ettei osannut tehdä sushia ja että karaokelistassa oli huonoja biisejä, vaikka oli itse saanut toivoa päivän ohjelman?! Mikään ei tunnu riittävän. Olisi varmaan kannattanut miettiä etukäteen hieman, että BB -talossa saattaa joutua tekemään jotain muutakin kuin vain kivoja juttuja... Ottaa kaiken niin hirveän raskaasti ja henkilökohtaisesti, eikä osaa ollenkaan nauraa itselleen. 

Tunnustaako kukaan muu seuraavansa BB:tä? Ketä te kannustatte ja kenestä taas ette pidä? :)

-Lindsay

17 kommenttia

 1. Mä oon kyllä niin samaa mieltä kaikista! Ehkä Markus alkanu vähän tympimään niiden jööterijuttujen takia, muuten ihanan symppis! Joo ite meinasin sydärin saada ku näin äänestystilanteen! Tea ei oo missään nimessä ansainnut voittoa! Sen olis pitäny mun mielestä lähtee jo ensimmäisten joukossa.. Kumma kyllä et mullakaan ei oo tällä kaudella ollu yhtään voittajasuosikkia, muutenki kausi häviää kaikille edellisille kausille! Jotenki aika seksipainotteinen kausi ollu, ja semmosta ei jaksa kauaa seurata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se jööterijuttu menee munki mielestä vähä yli :D Olen kyllä samaa mieltä että tää kausi on ollut surkein :/ Ja tosiaan tympeää kun osa porukkaa on koko ajan peittoa heiluttelemassa :D

   Poista
 2. Minä aloin tällä kaudella katsomaan BB:tä, koska talossa oli parikin tuttua naamaa (Jouko&Jonna I) pari jaksoa taisin katsoa ja minulle riitti :D Toisalta olen onnellinen, että loppuu, vaikkei kyseinen sarja mitenkään häiritsekkään :D Eikä siinä mun mielestä ole mitään noloa, jos sitä tykkää katsoa, itsekkin katsoin ensimmäisiä kausia :) Ja olikohan se 2007, kun siellä oli parhaan ystäväni äitikin :D Jotenkin vaan koko ohjelma on vuosien aikana mennyt kovaa tahtia alaspäin... saa nähdä tuleeko enää ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa hauska jos itelläkin olisi joskus tuttuja tuolla :D Itse en ole ihan ekoja kausia tosiaan katsonut, mutta kaikki sanoo että ne oli parhaimpia ja ohjelma koko ajan vaan huonontunut :(

   Poista
 3. pakko myöntää että vuosien tauon jälkeen oon tänä vuonna taas kattonu BB:tä :D Mun voittajasuosikit on Markus ja Teija, mutta ei mua haittais Joukonkaan voitto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BB on mun mielestä ihan harmitonta viihdettä ;D

   Poista
 4. Mie oon tänä vuonna seurannu BB:tä aiempia vuosia enemmän koska musta tuntu et tänä vuonna siellä on ollu ihan kiinnostavia tyyppejä. Tosin aluks en jaksanu kattoo kauheesti mut pikkuhiljaa oon lämmenny tälle kaudelle.

  Mie oon nyt sun kans ihan eri mieltä näistä asukkaista. En voi sietää Iidaa mut en osaa sanoa miks. Se on kyl aika harmiton mut joku siinä silti ärsyttää. En voi sietää myöskään Markusta sen jööterijuttujen takia, kauheeta nylkyttämistä vaan koko ajan :D Jouko on mun mielestä jotenki tylsä. Teijalla on ihan huikee tilannekomiikka ja niille sen jutuille saa aina repeillä. Se selkäänpuukottaminen on tietysti ikävää mut peliähän tuo on, ja kyllähän tuolla talossa saattaa mieli muuttua joistain asioista. Tea taas on mun mielestä niin hauska ko se aina valittaa. Ja mun sympatiat on ollu Tean puolella sen koiraviikkotehtävän jälkeen ku se raukka joutu antaan ne sen hiukset Tomin harjattavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se mielipide on eri toisilla! :D Ehkä jos itsekin olisi seurannut tiiviimmin niin tykkäisi enemmän :) Itse taas en voi sietää Tean valitusta ja se hiushommakin oli ihan naurattava :D Jos elämässä on kamalin asia se, että joku harjaa sun hiukset ja siitä pitää nostaa kaamea meteli, niin jo on helpolla päässy :D

   Poista
  2. Mie vaan jotenki ymmärsin sen hiusasian ko en voi itekään sietää jos joku rähmäkäpälä "tuhoais" mun hiuksia :D

   Poista
 5. Jonna A oli selkeesti mun voittajasuosikki, nyt se BB:n kattominen onkin jäänyt vähemmälle sen tiputtua :( Ärsyttää! Jouko on sitten tällä hetkellä suosikki voittajaksi, mutta jos Teija tai Iida voittaa, niin voin elää senkin kanssa :) Markuksesta en oo oikeestaan missään vaiheessa tykännyt, ärsyttävä huumorintaju. Niin ja se ennätysjuttu, c'moon!! Idiootti. Ja se Tea... Sen voin ymmärtää, että joidenkin mielestä on hauskaa katsella sen huutoa ja valitusta, mutta ei se kyllä voittoa ansaitse!! Hyvä asukas tekee tehtävät kunnolla eikä valita, niinkuin Jonna A.

  PS. Joo se Joukon ja Jonna I:n juttu oli ihan peestä. Jouko menetti aika paljon pisteitä sen takia, mutta onneksi se Jonna tippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en tykännyt Jonna A:stakaan yhtään! :D Sillä oli niin kova ääni ja se oli koko ajan äänessä :D Ja se miten se lausui "kiitos paljon" nosti karvani pystyyn, hih :D

   Poista
 6. Minä seuraan ja sainpa tuon ukonkin koukutettua salakavalasti :D
  Samaa mieltä olen Teasta kuin sinäkin, ja minun suosikkini on Iida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BB koukuttaa kyllä yllättävän helposti myös niitä, jotka vannovat ettei sitä aio katsoa! ;D

   Poista
 7. Iida tai Markus voittoon. Eivät ole kumpikaan olleet ilkeitä muille tai puhuneet selän takana kakkaa, toisin kuin nuo loput, Joukokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut kyllä! Jouko tosiaan on myös puhunut selän takana, mutta ei ihan niin paljoa kuin Teija tai Tea.

   Poista
 8. Jompikumpi miehistä voittoon! Ehkä piste enemmän menee Markukselle :) Naisissa ei ole ketään, joka mielestäni ansaitsisi voiton.. Tea on hauska, koska se valittaa kokoajan (en voi olla huvittumatta), mutta en mä sille voittoa antaisi. Teija on hyvä esimerkki jotenkin katkeroituneesta ihmisestä, ei tuolla tyylillä ja haukkumisella saisi koko kilpailua voittaa. Iida on mun mielestä epäaito ja aivan liian ylipirteä, rasittava suorastaan välillä, kun kaikki on aina aivan mahtavaa :D En oo juurikaan seurannut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat suosikit siis täälläkin! :) Ja samaa mieltä olen naisista! Tuon Iidan epäaitouden huomasin tosi selvästi vasta eilisessä jaksossa, se oli kyllä tosi yliampuvaa :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.