8 x tunnustus

Sain Jennalta vähän aikaa sitten haasteen, jossa tulee paljastaa kahdeksan tunnustusta. Olen tainnut tunnustuksia tehdä aikaisemminkin, mutta otetaanpas taas yksi pompsi lisää! Ei nämä mitään ihmeellisiä ole, mutta sellaisia joita en välttämättä täällä tule kertoneeksi.

1. Pomppaan aamulla sängystä ylös heti kun herätyskello soi. En todellakaan ole mikään aamuvirkku, mutta jos jäisin sänkyyn makoilemaan ja torkuttamaan, en pääsisi sieltä koko päivänä ylös!

2. Olen koukussa hapollisiin juomiin. Meiltä löytyy lähes aina Pepsi Maxia tai jotain muuta light colaa jääkaapista. Tiedän, että nämä juomat vahingoittaa hampaita, mutten yksinkertaisesti pääse niistä eroon!


3. Seuraan Big Brotheria, enkä ymmärrä miksi sitä pitäisi hävetä. Tänä vuonna en ole seurannut mitenkään erityisen aktiivisesti, mutta jos satun iltalähetyksen aikana olemaan kotona, niin vaihdan kanavan Subille jos vain muistan. Minun mielestä on ehkä naurettavinta kaikki kommentit "en voi ymmärtää ihmisiä, jotka seuraa BB:tä" tai jopa pahimmillaan "en halua tutustua keneenkään BB:tä seuraavaan". Kyllähän tuolta televisiosta myös muita jopa aivottomampiakin ohjelmia tulee ja minun mielestä sillä ei ole mitään väliä, mitä tv-ohjelmia kukanenkin seuraa.

4. Kun tulen kotiin esimerkiksi yliopistolta, lähes poikkeuksetta kävelen suoraan makuuhuoneeseen ja vaihdan heti mukavemman asun päälle. En yksinkertaisesti pysty istumaan sohvalla farkut jalassa vaan alkaa heti ahistamaan! Yleensä nuo päivällä päällä olleet vaatteet eivät pääse vaatekaappiin saakka, vaan jäävät lojumaan minne sattuu...

5. Laulan paljon. En valitettavasti kylläkään omista mitään lähellekään sulosointuista ääntä, mutta osaan useista biiseistä laulunsanoja. Jape saa (huonoksi onnekseen) alituisesti kuunnella minulta rakkauslaululurituksia, kun vetelen menemään esimerkiksi Kaija Koon Kylmä ilman sua, Finlandersin Oikeesti tai Tauskin Niin minä sinulle kuulun ;)

6. Tykkään hyvin harvoista alkoholijuomista. En juo viiniä, en skumppaa, en kaljaa, en lonkeroa enkä varsinkaan mitään väkeviä alkoholeja. Juon muutenkin nykyään tooodella harvoin, ja silloin juon yleensä pari siideriä tai muita makeita juomia. En siis pidä tätä mitenkään huonona asiana, mutta välillä tuntuu jo nololta, kun en pysty edes ruokajuomana juoda lasillista viiniä. Mielestäni se vaan maistuu tosi pahalle!


7. Jätän usein kaikkien laatikkojen ja kaappien ovet auki, ihan huomaamattani. Olen yrittänyt parantaa tapani, sillä sain Japelta tästä joskus kommenttia. Samaa kommenttia tuli silloin, kun asuin vielä kotona, ja äiti joutui aina keittiössä sulkemaan useampia laatikkoja ja ovia minun jälkeeni.

8. Minun pitäisi juuri nyt olla vielä lukemassa huomiseen tenttiin. Tämä oli kuitenkin oiva keino välttää tenttiin lukemista! En yleensäkään osaa tehdä koulutöitä kotona, sillä täällä on liikaa muita aktiviteetteja, jotka häiritsevät keskittymistäni!

Tämä alkuviikko on menny kokonaan yliopistossa taas tenttiin päntäten, mutta huomenna se on ohi. Illaksi menen kuitenkin töihin ja myös perjantaina ja lauantaina on työvuorot. Kuvaaminen on tosi rajoittunutta, koska kun lähden kotoa on pimeää ja kun saavun kotiin on jo pimeää, mikä vaikuttaa tietysti myös postauksien tekoon :/

NYT pakko mennä vielä kertailemaan siihen tenttii! Vi ses!

-Lindsay

13 kommenttia

 1. Toi kohta 3. Todellakin! Puolet noista jeesustelijoista katsoo sitä itsekin ja toinen puoli ei edes tiedä mitä dissaavat. Se nyt vaan on nii-iin trendikästä mollata BB:tä, haukkua Nokian puhelimia ja valittaa Finnairin lentoemännistä...

  Minä katon, mulla on 24/7 ja en häpeä sitä myöntää. Olen ylpeä iloinen BB:n katselija ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en ymmärrä miksi ketään pitää tuomita sen perusteella mitä tv-ohjelmaa katsoo :) Minulle tv:n katselut on viihdettä ja rentoutuakseni katson mielelläni tuollaisia "aivot narikkaan" ohjelmia :) Minulla oli pari vuotta sitten 24/7 ja kaipaisin sitä nytkin ;)

   Poista
 2. Hih, hauskoja tunnustuksia! :) Kiva, kun jaksoit toteuttaa tämän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mukava tehdä taas pitkästä aikaa :)

   Poista
 3. Ihanaa :-) Toinenkin, joka ei osaa juoda viiniä ruoan kanssa. Mulla on aina vesi ruokajuomana. Viinin voin juoda sitten erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta viini maistuu vielä kahta kauheammalta ruoan kanssa niinkuin kaikki muutkin alkoholijuomat :D

   Poista
 4. Minun tapani sinun ykköskohtaan verrattuna on taas täysin päinvastainen. En ikinä pomppaa sängystä ylös heti kun kello soi, vaikka olisi virkeä olo ja jaksaisi heti nousta, täytyy torkuttaa ainakin kerran ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että sinun tapasi on yleisempi ;) Meilläkään tuo parempi puolisko ei kyllä nouse koskaan heti ylös vaan loikoilee ainakin sen viisi minuuttia ennen nousua!

   Poista
 5. Mulla samat nuo 1 (en nää mitään järkeä torkuttamisessa kun sitä harrastavat tuppaa aina myöhästymään joka paikasta), 4 (mulla on ihan erikseen sellaset mukavan lököt "kotivaatteet") 5 (laulaminen on hauskaa, tosin harrastan sitä vaan sillon kun kukaan ei kuule) ja 6 (en ymmärrä miten joku voi juoda viiniä ja nauttia siitä, tai no valkkaria en oo kyllä maistanu mutta luulen että pahaa sekin on) :D

  T: eräs säännöllinen anonyymilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuohon viininjuontiin oppii vanhempana :D Edes sen verran että voi kohteliaasti hienosti ruokaillessa siemailla lasillisen ;D

   Poista
 6. Allekirjotan 2., 4. ja 5.! Ja tuo sinun seiska on aivan raivostuttava tapa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niin se kuulemma on ja yritänki siitä päästä eroon!! ;D

   Poista
 7. Aspartaami on addiktoiva aine ja sitä löytyy nuista molemmista limppareista jota sielä sun jääkaapista löytyy. Suosittelen kaatamaan light tuotteet viemäristä ja tutustuun aspartaamin vaikutukseen enemmänki ihan oman terveytes vuoksi :)tässä hyvä linkki esimerkkinä: http://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.