the way I like my man to be dressed

Tein parisen viikkoa sitten postauksen oman vaatekaappini peruspilareista ja mainitsinkin silloin tekeväni saman myös miesten vaatetuksesta. Tykkään tosi paljon katsella Japelle kivoja vaatteita, ja nykyään nettikaupoissa otetaan hyvin huomioon myös miehet. Miehiä saattaa olla vaikea saada kaupungille mukaan shoppailemaan, mutta onneksi nykyään on mahdollista tilata tuotteet kotiin sovitettavaksi ;) Tässäpä juttuja, minkälaisista vaatteista itse miehellä pidän:


Miesten takeissa ehdoton lempparini ovat nykyään erilaiset parkat. Parkoja on tarjolla vaikka minkälaisia ja eri vuodenaikoihin sopivia. Oma lempparini kollaasista on tuo ruskea ohuempi parka. Mieheltä tulee löytyä kuitenkin ainakin yksi siitimpi takki, jota voi käyttää virallisemmissa tilaisuuksissa, jonka ajaa parhaiten musta villakangastakki.Yläosissa pidän miehillä erilaisista neuleista, kauluspaidoista ja t-paidoista. Näitä yhdistelemällä voi saada monia erilaisia kokonaisuuksia aikaiseksi. Sillä, että laittaa neuleen alle t-paidan sijaan vaikka ruudullisen kauluspaidan saa ihan erityylisen, mutta kuitenkin rennon asun aikaiseksi helposti. Tykkään miehillä melko samoista väreistä kuin naisillakin: musta, valkoinen, tummansininen, harmaa ja beige ovat lemppareitani. 


Housuissa tykkään kapealahkeisista chinoista ja farkuista. Nykyään olen melkeinpä sitä mieltä, että mitä kapeammat sen paremmat ;) Kaikki kollaasin housut näyttää tosi hyviltä, mutta erituisesti tykkään molemmista farkuista. Farkuissa tykkään yksivärisistä tai hieman luonnollisen näköisesti kulutetuista yksilöistä. Chinoissa beiget on varmaankin ne klassisimmat, mutta niiden lisäksi, harmaat, ruskeat ja tummansiniset on kivoja ja tarpeeksi neutraaleja värejä. Carlingsissa katselin myös viininpunaisia miesten chinoja enkä usko, että nekään pahalta näyttäisi oikein yhdistettynä :)


Olen jo aikaisemminkin täällä maininnut, että miesten pukeutumisessa kiinnitän ensimmäisenä huomiota kenkiin. Tykkään miehillä converseista ja muista tyylikkäistä tennareista, Clarksin desert bootsien tyyppisistä kengistä ja tänä syksynä olen ihastunut korkeavartisempiin bootseihin, joilla yritän tällä hetkellä Jape aivopestä ;) No ei sentään, kylläpä tuo itsekin niistä on sanonut tykkäävänsä. En myöskään näe siinä mitään pahaa, että mies pitää pipoa päässään, vaikka sitten sisälläkin ;D Mutta pipon pitää tietenkin olla tuolloin kivannäköinen. Voisin ottaa molemmat kollaasin tupsupipot ihan itsellenikin käyttöön! Miehet tuntuu käyttävän talvisin paljon vähemmän huiveja kuin naiset, mutta etenkin näissä Oulun viimoissa se on varsin tarpeellinen myös miehillä, ja kivannäköisiäkin poikien huiveja löytyy. En juurikaan pidä miehillä mistään koruista, mutta kello voisi kädestä kuitenkin löytyä. Japen kello on rikki eikä sen korjaaminen Oulussa onnistu, joten uuden kellon hankinta voisi olla paikallaa, vaikkapa joululahjaksi ;)

Suurin osa kollaasin vaatteista on Selected Hommelta, jonka vaatteita Jape itse ja minä olen ostanut hänelle varmasti eniten. Selectedin vaatteita löytyy Oulusta esimerkiksi Pukumiehestä, Stockmannilta ja VIMA. Selectedillä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde ja merkiltä löytyy tosi paljon tyylikkäitä vaatteita ja myös asusteita. Hinnat ovat reilusti alle satasen, joten ei tarvitse itseään kipeäksi maksaa tyylikkäistä ja laadukkaista vaatteista. Selectedin lisäksi Zarassa on kivoja miesten vaatteita, mutta sitähän ei tunnetusti näillä leveyksiltä löydy ;) Ja painotan vielä loppuun, että en todellakaan käske tai pakota Japen pukea päälle mitään vaatteita, vaan hänellä onneksi on jo valmiiksi omaan makuuni hyvä tyyli ;D

Minkälaisesta tyylistä sinä tykkäät miehillä?

-Lindsay

Pst! Zalandolta saa 28.10 asti -10% alennuksen yli 50e ostoksista koodilla zalandolindsaysdiaries

(sisältää mainoslinkkejä!)

6 kommenttia

 1. Hauska miten samanlainen maku sulla on kun mullakin! Onneks hellu on myös samaa mieltä tyyliasioista, joten täälläkin löytyy tupsupipo, parka ja nahkakengät talveksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan taidettu tästä puhua aikaisemminkin! ;)

   Poista
 2. Veit sanat mun suusta, hih! :)

  VastaaPoista
 3. Ei pipoa sisällä!!! Hattu pois päästä kun tullaan sisälle, eikö jo äiti opettanut sitä! Pipo sisällä päässä ei ole mikään muotijuttu, vaan huonoa käytöstä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki on tilaisuuksia/paikkoja, joissa pipo ei ehdottomasti saa olla päässä. En kuitenkaan katso pahalla, jos joillain pojilla on pipo vaikka yliopistolla tai baarissa päässä :D Ja tässähän nyt ei ollut kyse siitä miten itse (tai Jape) käyttäydyn, vaan yleisesti millaisesta tyylistä pidän.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.