syysloma ansaittu

Huih, mikä kouluviikko takana! Minulla oli eilen ja tänään kumpanakin päivänä tentit ja niiden lisäksi on ollut harjoituksen palautus ja caseanalyysin palautus. Tentit meni onneksi ihan hyvin ja toinen oli suorastaan naurettavan helppo. Tänään pitäisi vielä yksi caseanalyysi pakertaa ja sitten voi jäädä hyvillä mielin syyslomalle. Meillä ei aikaisempina vuosina ole syyslomaa ollutkaan vaan myös syyslomalla on ollut osalla kursseilla luentoja tenttejä. Tänä vuonna tentit ja luennot on meidän tiedekunnassa kuulemma ihan kielletty, joten kaikki saa lomailla. Kyllä tämä kivasti katkaisee tätä syksyn opiskelua :)

Tänään tentin jälkeen olen puuhastellut kotosalla ja käynyt kahdesti postissa. Ensimmäisellä kertaa kävin noutamassa Hullujen Päivien saaliin eli Kartellin Bourgie -lampun. Hieman sen jälkeen kun olin tullut kotiin, piippasi puhelimeen viesti, että H&M:n pakettikin on tullu. Piti käydä sekin sitten hakemassa talteen. Tuossa nuo molemmat nyt sitten tönöttäisi ja vaatisi käsittelyyn ottoa. 


Huomenna tosiaan startataan kohti Ylitorniota, jonne menemme hautajaisiin. Ihan riemumielin ei siis vielä syysloman viettoa voi aloittaa. Viikonloppu menees sitten mökkeillessä ja sunnuntaina mennään Rovaniemelle. Maanantaina käyn pitämässä vanhassa lukiossani meidän tiedekunnan lukiovierailun, jonka jälkeen lähdetään Leville. Levillä ollaan ajateltu rentoutua, käydä pienellä vaellusretkellä, käydä kylpylässä ja mahdollisesti keilatakin. Keskiviikkona palaamme vielä Rovaniemelle ja torstaina sitten takaisin Ouluun. Lauantaina meillä onkin hääjuhlat, joten koko viikolle on ohjelmaa valmiina! :) 

Otan koneen reissuun mukaan, mutta en tiedä kuinka paljon koneella tulee oltua, joten postauksia tulee varmasti vain harvakseltaan.

Alkaako kellään muulla onnekkaalla syysloma? :)

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Oi mikä lamppu. :) Ja onneksi mullakin alkaa syysloma, oon niin sen tarpeessa!

  VastaaPoista
 2. Voih, kunpa alkaisikin... No, onneksi joululomaan on enää muutama hassu kuukausi :) Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluun ei ole kuin pari kuukautta tosiaan, ihanaa! :) Kiitos Lilyh :)

   Poista
 3. Täällä etelässä loma olis paraaikaa mutta tietenkään töistä ei lomaa ole, joululomaa siis odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :/ Minulla ei onneksi töitä ole kuin yhtenä päivänä, joten lomasta saa nauttia ihan kunnolla :)

   Poista
 4. Joo, täälläkin alkoi syysloma, kun pidän jäljellä olevat kesälomapäivät ja pari sisään tehtyä päivää nyt pois :). Oon kyllä itsekin niin loman tarpeessa, tää synkkä syksy on saanut turhan vahvan otteen minusta :/. Josko saisi nyt uutta virtaa töihin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun sinäkin saat lomailla! Nauti ja rentoudu nyt! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.