syksyinen Oulu

Eilinen päivä oli kyllä väsynein pitkiin aikoihin. Mun piti mennä yliopistolle kasiksi luennolle ja se tuntui aivan kamalalta! Herätessä olin aivan töttöröö ja väsytti niin pirusti. Miten nää kasin aamut tuntuu nyt niin vaikeilta, vaikka kesällä heräsin joka aamu viimeistään kasiksi töihin? Yritin luennon jälkeen vielä lueskella tenttiin, mutta siitä ei tullut oikein mitään kun silmät ei meinanneet pysyä auki. Eniten mua kuiten tympii se, että mulla on taas parina aamuna ollut kurkku kipeä. Ei kyllä nyt millään ois aikaa tulla kipeeksi ja juurihan minä olin kunnon taudissa! Varmaan tuo pieni flunssainen olokin aiheuttaa väsymystä. Hitsi vie!

En sitten eilen lähtenytkään salille, sillä en viitsinyt lähteä rääkkäämään itseä mihinkään himojumppaan, kun olo ei ollut paras mahdollinen. Ajattelin sen sijaan lähteä ulos käveleskelemään ja haukkaamaan raitista ilmaa, jos se vaikka auttaisi ja piristäisi. Otin kameran mukaan ja vietinkin ulkona kävellen kaksi tuntia. Olo lenkkeilyn jälkeen oli ainakin pirteämpi, vaikka nenä vuoti yhä. Syksyisessä Oulussa ovat puiden ja pensaiden lehdet saaneet niin kauniit värit, että eihän tuolla ulkona muuta voikaan kuin piristyä! :) Nyt troppia naamaan, ettei flunssa saa ylivaltaa! :)


Kyllä Oulukin kaunis kaupunki on, jos vain osaa katsoa oikeista paikoista :)

-Lindsay

13 kommenttia

 1. Ihanan näköisiä maisemia siellä Oulussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täältäkin niitä tosiaan löytyy, vaikka itse keskusta ei mikään kauneuden huipentuma olekaan :)

   Poista
 2. Vautsi, tosi kivoja syyskuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :) Syksyllä on kiva kuvailla luontoa kun löyty muitakin värejä kuin vihreää ;D

   Poista
 3. Kyllä, Oulu todellakin pystyy näyttämään ne kauniitkin puolensa, kun oikealla tavalla katsoo ympärilleen :).
  Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 4. Moi! Ihania kuvia! Haluaisitko vielä sen kellon? Oon tulossa 15.10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M-K :) Halu ois kyllä kova, mutta rahat ei anna nyt periksi :( Kiitos kovasti avuntarjoamisesta, mutta en ainakaan tällä kertaa voi käyttää apuasi hyväksi :/ Oletkohan keväällä tulossa tänne? Ensi kesänä varmaankin ainakin?

   Poista
 5. Totta tuo viimeinen lause :) Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 6. Jep, käyn noin parin kuukauden välein työmatkalla siellä!

  VastaaPoista
 7. Oulu on kaunis kaupunki ku osaa oikeista paikoista katsoa-niin totta! Odotan innolla kesää kun pääsee taas ulkoilemaan lemppari reitilleni. Värttö, ainolanpuisto, pikisaari, nallikari.. <3 Löysin muutes sun blogin ihan sattumalta, huvittavaa että löydän susta todella paljon samanlaista kuin itsestäni ja siksi jäinkin koukkuun eli selailemaan edellisiä ja taas edellisiä postauksia ;)-JK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä minunkin mielestä Oulun kauneimpia paikkoja! :) Kiva kun löysit blogini ja innostuit pidemmällekin lukemaan! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.