ostoksia ja koulukiireitä

Minulla on meneillään tosi kiireinen viikko, joten blogille on tällä viikolla melko niukasti aikaa. Huomenna on tentti, johon lukeminen on vieny koko alkuviikon. Tänään ja eilen olen ollut yliopistolla aamu kahdeksasta ja pitkälle iltaipäivään saakka. Ensi viikolla olisikin kaksi tenttiä, mutta ne ei ole ihan näin vaikeita, joten aikaa liikenee ehkä taas enemmän.

Käytiin tänään lukemisen jälkeen Stockmannilla katselemassa olisiko siellä jotain kivaa. Ostokset jäi hyvin pieniksi, sillä lähes kaikki kiinnostavat tuotteet oli loppuneet. Mukaan lähti vain pari kirjaa, Maybellinen Fit Me meikkivoide ja ruokaa.


Ja se Kartellin Bourgie... No se on myös hankittuna! :) Itse en sitä käynyt ostamassa, vaan ihana siskoni kävi hakemassa sen minulle heti ovien avattua Helsingissä. Oli kuulemma menneet kuin kuumille kiville! Katselinkin tässä vanhoja postauksiani, ja olen unelmoinut lampusta täällä jo ihan ensimmäisissä postauksissani tasan kaksi vuotta sitten 10.10.2010 päivätyssä postauksessa TÄÄLLÄ! Tarkkaan harkittu ostos siis, sillä olen jo kauan ennen tuota postausta lamppua ihastellut ;)

Oliko kukaan heti aamusta jonottamassa? Saiko kaikki haluamansa tuotteet ostettua? :)

-Lindsay

9 kommenttia

 1. multa jää hullujen päiväät, kun oon nyt pari viikkoa ollu Rollossa, mutta sunnuntaina kotiudutaan taas Ouluun!

  Itsekin kävin ihan vasta ostamassa samaista meikkivoidetta, kuin edellinen tippui lattialla ja, noh tiedät varmaan mitä sen jälkeen tapahtui. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin lukenut postauksistasi, että olet Rovaniemellä ja miettinyt että oletko tyystin sinne muuttanut takaisin :) Mulla ei tuota meikkivoidetta ole aikaisemmin ollutkaan, joten ajattelin nyt ostaa kokeiluun kun olen lukenut siitä paljon hyvää, eikä se rokottanut lompakkoa kuin 8e! :)

   Poista
 2. Heh, kovasti mua koitetaan asuttaa tänne takasin! Joo mulla on itellä menossa kolmas pullo tuota meikkivoidetta, tosi riittoisa kun se on niin nestemäinen! Se tosin loppuu salakavalasti!

  VastaaPoista
 3. Mä taisin nähdä sut stockalla, jos sulla oli ne hunterit ja sellanen beigen tai vastaavan värinen villakangastakki? Takaapäin vaan näin, niin en ihan varma ole. :)

  -Minna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein olet nähnyt! :) Juuri tuollaisessa vaatetuksessa viipotin siellä kuumuudessa! :D

   Poista
 4. Olin vasta puoli 9 aikaan paikalla, mutta sain kaikki ne mitä oli tarkoituskin ostaa (blogistani löytyy ostokset) :).
  Tänään käyn vasta illalla katsomassa olisiko loimulohta jäljellä, katson samalla sitten, onko enää muita juttuja.
  Huomenna pitää taas aamusta mennä ostoksille, että varmasti saa haluamansa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sait kaikki haluamasi! :) Minäkin kävin tänään uudestaan, mutta eipä sieltä tänäänkään kosmetiikkaa kummempaa mukaan tarttunut! :)

   Poista
 5. Pääsin eilen meneen sinne vasta töitten jälkeen, ja haluamani Gantin pyyhkeet olivat jo menneet :-/ Niiden tilalle valikoitui mikrokuituliina, AAA-paristoja, oliivileipää (nam!) ja suolakeksilajitelma.

  -Elliska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa harmi :/ Ne Gantin pyyhkeet taisi mennä nopsaa kaupaksi!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.