nilkkureita vailla

Kenkävalikoimani syksyä ja talvea varten on melko hyvä. Ainoastaan parien nilkkureiden menevät paikat valikoimasta löytyy. Minulla on vain yhdet nahkaiset korolliset nilkkurit, jotka ei ole jalassa mitenkään erityisen hyvät, ja onhan ne kolmen vuoden käytön jälkeen jo melko aikansa eläneet. Kaipaisin ehdottomasti yhdet asialliset korolliset nilkkurit ja matalapohjaiset nilkkurit. Selasin Zalandon nilkkuritarjontaa ja sitähän oli vaikka millä mitalla!


1. KMB. merkkiset nilkkurit ovat aivan täydelliset malliltaan, mutta korko näyttää minulle melko korkealta. Tälläiset olisi ehdottomasti unelmieni nilkkurit, kunhan vaan ne istuisi jalkaani ja osaisin niillä kävellä ;) 2. Zalandon oman merkin nilkkurit omaavat maltillisemman koron, ja tykkään nilkkureiden hieman erikoisemmasta leikkauksesta. Nilkkureissa voisi olla vielä platoa pisteenä iin päälle, mutta harkitsen kyllä jo näiden tilaamista kokeiluun vakavasti!. 3. Vagabondin konjakkiset nilkkurit näyttävät tukevilta ja jopa minä voisin noilla pysyä pystyssä! 4. Taupagen konjakkiset kiilakorkonilkkurit näyttävät kauniin siroilta, mutta kaipaisin näihinkin ihan pientä platoa. Kiilakoroilla on kuitenkin mukavampi kävellä kuin normaaleilla koroilla, joten platon puuttuminen ei välttämättä haittaisi. 5. Vagabondin hieman jyhkeämpiä nilkkureita olin silmäillyt kaupungilla jo pariin otteeseen. Tykkään tuosta pohjasta tosi paljon ja paksun platon ansiosta kengät olisi varmasti mukavat kävellä. 6. Pier Onen nilkkurit ovat ihan täydellisen väriset resorin ansiosta istuisivat varmasti mukavasti jalkoihin. 7. Geoxin ruskeat nilkkurit ovat matalista lempparini malliltaan. Tuo varren solki on mielestäni täydellinen! 8. Pier Onen konjakkiset nilkkurit ovat taas täydellisen väriset, mutta minua ehkä aavistuksen häiritsee resorin erivärisyys. 9. Taupagen mustat nilkkurit ovat myös tyylikkäs vaihtoehto.

Kuinka näiden vaihtoehtojen kanssa voi ikinä päättää?!

Zalandosta saa vielä tänään koodilla zalandolindsaysdiaries -10% kaikista yli 50e menevistä ostoksista!

-Lindsay

(sisältää mainoslinkkejä!)

9 kommenttia

 1. Mä ottaisin näistä varmaan noi Vagabondin konjakkiset nilkkurit, toi malli on ihan täydellinen! Tosi tukevan näköset, noilla pysyisi varmaan talvellakin pystyssä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne näyttää kyllä tosi tukevilta, koroilla hoippuminen kun ei itseltäni luonnistu kovinkaan hyvin ;)

   Poista
 2. Mun suosikit on nämä: http://www.clarks.co.uk/p/20352484 Ei taida saada Zalandolta, mutta kyllä esim. ihan Clarksin kaupoista Suomessa. Hinta 135e ja on tosi hyvät jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttävä kyllä kivoilta! Tuo kärjen "kulutus" on ehkä hieman liian cowboy henkinen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Samaa mieltä siis Riikan kanssa :P Nuo houkuttais kyllä kovasti!

   Poista
 4. Noi Vagabondin nro 5. on aivan mahtavan hyvät jalassa. Niillä jaksaa kevyesti kävellä koko päivän jopa tällainen normaalisti tennareissa viihtyvä.

  VastaaPoista
 5. Mulla on tuollaiset numero 5 vagabondit, mutta niissä on vaan erivärinen tuo kiilakorko. on kyllä todella hyvät jalassa! Eikä kengät tunnu ees niin korkeilta kun siinä on toi plato :) suosittelen!

  VastaaPoista
 6. Vagabondit (numero 5) näyttävät minusta sellaisilta, että niissä jaksaa kävellä eikä lennä heti nenälleen kun on vähänkin liukasta. Niin paljon kun kesällä kiskon jälkaani ties miten korkeita korkoja ja hankalia kenkiä, nin talvella kaipaan tukevuutta ja kunnon pohjaa kenkiin :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.