laukkuhaaveiden top 7

Kun viimeisimmästä laukkuostoksesta on kulunut "jo" kuukausi, niin eikö nyt saa jo alkaa haaveilla seuraavista? Saahan? Niin se taitaa mennä, että laukkuhaaveet ei tältä tytöltä ikinä tule loppumaan. Tässä tämän hetken laukkuhaaveiden top 7.1. LV Milla Pochette MM Damier Azur. Minulle on ollut selvää, että haluan myös azur kuosisen clutchin monogrammisen lisäksi ja itse tykkään ainakin tällä hetkellä eniten Millasta. 2. Prada Saffiano Tote. Tästä laukusta tykkään tosi paljon sen melko yksinkertaisen ja asiallisen ulkoasun vuoksi. Pienet kultaiset yksityiskohdat on toki plussaa. 3. LV Neverfull GM Monogramm. Neverfull löytyy jo MM koossa azurina, mutta haluaisin myös tämän isomman koon. MM tuppaa joskus olemaan jopa ihan täysi, jolloin kaipaan vieläkin tilavampaa laukkua. Tämä menisi hyvin myös yhden tai kahden yön reissuilla. 4. LV Alma Monogram Vernis GM Beige Poudre. Tämä laukku on uusin ihastukseni ja tähän ihastuin ensimmäistä kertaa vasta kuukausi sitten LV:llä vieraillessani. Muissa kuoseissa en tästä mallista niin pidäkään, mutta tämä iski muhun aivan täysin! 5. Mulberry Lily. Tämä on taas niitä "kukapa nyt ei haluaisi"-laukkuja. Klassisempi pikkulaukku, joka käy sekä arkeen että juhlaan. 6. Mulberry  Bayswater. Tästä olen haaveillut jo vuosia, mutta vielä on pysynyt kaupassa. Olen suunitellut palkitsevani tällä itseni sitten kun on maisterin paperit kätösessä ;) 7. Miumiu Vitello Lux Bow Bag. Tämä laukku on niin kaunis ja hieman aikaisempia erikoisempi malli. Laukusta olen lukenut kovasti kritiikkiä, joten tämän laukun hankintaa pitääkin miettiä pitempään.

Ihan heti ei tosiaan uutta laukkuhankintaa ole suunnitteilla, mutta onneksi haaveilu on ilmaista! Muuten olisin jo melkoisessa velkaloukussa! ;D Haaveillaanko siellä laukuista? Mikä olisi seuraavana ostoslistalla? :)

-Lindsay

Ps. Loistavaa kun olette osallistuneet arvontaan jo niin suurella joukolla! :) Tosi paljon mukavia kommentteja on tullut, kiitos niistä :)

23 kommenttia

 1. Tottakai saa haaveilla! Mäkin jo haaveilen, vaikka vasta pari viikkoa kulunut viime ostoksesta;) Tuo Alma on kyllä ihana tuolla Vernis kuosilla. Ihailin sitä kerran turkoosina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on kyllä mukavaa ;) Tuo alma hurmasi mut kyllä täysin!! Ahh, aivan ihana :)

   Poista
 2. Mulla on kans ollut jo pitkään haavelistalla neverfull gm damier ebene kuosissa,
  joululahjaksi itseltäni ajattelin antaa vakityöpaikan saannin johdosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onneksi olkoon siitä kyllä saakin itseään hyvällä mielin palkita! :)

   Poista
 3. Kyllä vaan, täälläkin haaveillaan laukusta! Oman haavelistani kärkisijoja pitävät Alexa ja juurikin tuo samainen Prada, kuin sinunkin kollaasissa :) Omistan neljä laukkua, joista 3 on LV monogrammia ja yksi Damier Ebene-kuosia, että seuraava hankinta tulee olemaan kyllä ihan ehdottomasti yksivärinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alexakin on kyllä ihana ja se on noussut jo aika lähelle Bayswateria unelmoinnissani ;) Jompi kumpi pakko saada joskus! Tuo Prada on kyllä kans tosi tyylikäs ja jotenkin tosi elegantti :)

   Poista
 4. Minullakin ovat laukkuhaaveet taas nousseet pintaan :P Tällä hetkellä on mielessä päällimmäisenä Michael Kors Jet Set Travel Tote Medium koossa, mutta väriä en ole osannut vielä päättää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kyllä kiva laukku! Sen verran samanlainen kuitenkin neverfullin kanssa, ettei taida minun tarvita niin montaa saman mallista laukkua :P Tai eihän sitä koskaan tiedä... ;)

   Poista
 5. Ihania laukkuhaaveita!
  Täytin juuri yhden omani ja ostin Artsyn vihdoin viimein :)
  Itse ottaisin tuon Alman!


  http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih sekin on ihana! :) Onnekas sinä ;)

   Poista
 6. No kappas, neljä samaa toivetta on tääläkin listalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo ei taida olla ihan ainutlaatuisia nää mun haaveet! :D

   Poista
 7. Kun nyt kerran kysyit... Mulberryltä Alexa, Vuittonilta Rivington GM, Galliera PM Azur, Totally MM Mono, Siracusa MM, Sully MM... Pitkä on lista ja vuodatan tän nyt tänne, kun mies ja kaverit on jo ihan kyllästyneet kuuntelemaan jatkuvaa laukkupohdintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikä nää listat ikinä taida tulla loppumaan! :D Joo Japekin alkaa olla aika kyllästynyt mun laukkuihasteluihin, onneksi on tää blogi johon voin purkaa niitä ;)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Jep! Vielä joku päivä meilläkin ne on ;)

   Poista
 9. Mulberryt ja sitten tuo Pradan laukku on aikas unelmoitavan ihana, sehän vaan se hinta pistää hiukan kampoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep Prada taitaakin olla kollaasissa toinen joka menee yli 1000e ;/

   Poista
 10. Tällä hetkellä listalla on LVn Eva Damier Ebenenä ja Pradan joku klassinen ehkä. :) Oikeestaan alkaa olla jo aika toimiva kombo omassa vaatehuoneessa (=laukkuhuoneessa:D mm. Mulberryn Alexa & Bays, LV Speedy, Neverfull, Pochette, Longchamp Legende), että järki alkaa sanoa ei. :D Toki toi LVn Alma on UPEA kiiltonahkaisena, mutta en tiiä uskaltaisinko siihen rahoja laittaa mm. materiaalin takia... Ja ikuisuushaaveet on Chanel 2.55 ja Hermesin Birkin, mutta niiden hinnat tuntuu vaan koko ajan nousevan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä sun laukkukokoelma! :D Mutta niin se taitaa olla, että ei niitä koskaan lakkaa haluamasta lisää :D Chanel 2.55 ja Birkin täälläkin haaveissa, mutta taitaa olla semmosia haaveita jotka ei ainakaan lähimmän 10v sisällä toteudu... :)

   Poista
 11. No toi Prada olis aika ihana! Tai itseasiassa kaikki noista... :)

  http://enninkengissa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. Oioi, 1,3 ja 4 ovat myöskin mun laukkuhaaveiden top-listalla!! Tuo Alma on mieletön. <3

  VastaaPoista
 13. Paljonko toi Prada maksaa?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.