kumisaappaat syyskuntoon

Jopas on syksyinen teema postauksissa tänään! Sain vuosi sitten vuosipäivälahjaksi Japelta Hunterin Regent Savoy -kumisaappaat, jotka olivatkin viime syksynä ja keväänä kovassa käytössä. Hunterit on valmistettu luonnonkumista, joten niihin tulee ajan mittaan valkoisia jälkiä ja menevät... noh tosi ruman näköisiksi! Saappaita ei kuitenkaan tarvitse katsoa tuon näköisinä, vaan ne voidaan saada taas uuden kiiltäviksi Hunterin omalla Boot Bufferilla. Itse etsin tätä tuotetta ensin kissojen ja koirien kera, kunnes eräs ihana lukija kertoi sitä löytyvän Heppo.fi:stä. Hintaa pullolla oli 19 euroa, postikuluja ei ole ja toimituksessa kesti muistaakseni kolme arkipäivää.

Alla vähän osviittaa siitä, kuinka rumalta saappaat ennen Boot Buffer käsittelyä näytti. Aivan kuin saappaat olisi yltä päältä mudassa!


Boot Bufferin käyttö oli helppoa. Nestettä suihkutetaan noin 15cm:n päästä saappaan pinnalle ja hierotaan sen jälkeen puhtaalla ja kuivalla liinalla. Näin käydään koko kenkä läpi, kunnes pinta on taas musta ja kiiltävä. Lopuksi kengästä pyyhitään vielä uudella puhtaalla liinalla ylimääräiset aineet pois. Tähän hommaan meni noin 5-10 minuuttia, eli ei suuresti vienyt aikaa. Pullo vaikuttaa myös riittoisalta, sillä sitä ei kulunut kahden saappaan puhdistukseen juuri yhtään.


Melkoinen ero käsitellyllä ja käsittelemättömällä kengällä? ;D Olivat saappaat pääseet kyllä ihan kamalaan kuntoon, joten oli jo aikakin saada tämä ihmeaine itselleni :D Nyt on saappaat huollettu syksyn sateita ja alkutalven loskakelejä varten.

Kumpparit ovat olleet kyllä hyvä ostos vaikka viime syksynä kovasti mietinki, että tuleeko niille käyttöä. No käyttöä on kyllä tullut ja oli kyllä hyvä päätös ottaa juuri ne saappaat, jotka eniten miellyttää. Ei tarvitse sadepäivinä kastella varpaita, kun voi hyvillä mielin vetassa kumpparit jalkaan ja voi olla samalla myös tyylikäs ;) Tänä vuonna en vielä ole päässyt läiskyttelee lätäköitä kunnolla, mutta eiköhän sen aika kohta koita! Noita mun saappaita ei näyttänyt mistään oikein löytyvän, mutta monia muita kumppareita kylläkin. Nuo Hunterin Carlylet on tosi tyylikkään näköiset, enkä muista niitä viime vuonna edes nähneeni. Ne olisi olleet kyllä kova kilpailija Regent Savoylle, sillä noissa näyttäisi olevan vielä sirompi kärki ;)

carlyle // original gloss (pst. spartoon alennuskoodit sivupalkissa!) // carlyle // regent


Joko sinulta löytyy omat kumisaappaat? :)

-Lindsay

(sisältää mainoslinkkejä!)

7 kommenttia

 1. No huh mikä ero! En tiennytkään, että tollaista ainetta on. Tekisköhän se ihmeitä mun haisaappaille :). Aivan ihanan tyylikkäät nuo hunterssit kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosiaan vain luonnonkumille tarkoitettu ja veikkaan että Hait eivät ole luonnonkumista? :) Mutta eiköhän niillekin löydy joku aine jolla niitä saisi freesattua :o

   Poista
 2. Kyllä noilla kelpaa tepastella! :-) Itsekin pitäisi lisätä ostoslistaani jotkut tyylikkäät kumpparit!

  VastaaPoista
 3. Mustat Hunterit löytyy kaapista. Tai siis auton peräkontissa ne taitaa tällä hetkellä majailla. Pitäiskin hakea ne sisälle ja kiillottaa syksyn sateita varten.

  NA

  VastaaPoista
 4. Mistä oot tuota ainetta ostanut? :) Yritin googlettaa mutta ilman tulosta ainakin toistaiseksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstin alussa mainitsenkin, että Heppo.fi:stä löytyy! :)

   Poista
  2. Haha :D kylläpä tuli hyvin luettua toi teksti :DD tollo ku tollo !

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.