hyvän asian puolesta

Viime viikolla luin Karlan blogista Roosa nauha -kamppajasta ja huomasinkin ottaneeni osaa kampanjaan ihan huomaamattani jo muutamankin kertaa. Olen kantanut kotiimme lokakuussa ainakin kolmesti Pirkan Roosa nauha ruusukimpun läheisesti K-Marketista 4,95 euron hintaan. Roosa nauha -kampanja on Suomessa järjestetty jo vuodesta 2003 joka lokakuu, ja kampanjan avulla kerätään varoja rintasyöpätutkimuksen hyväksi. 


Kampanjaan on siis vielä hyvin aikaa osallistua ja haastankin teidän jokaisen osallistumaan hyvän ja tärkeän asian puolesta, hakemalla juuri vaikkapa kauniin ruusukimpun K-Kaupasta. 

Oletko sinä jo osallistunut Roosa nauha kamppanjaan tänä vuonna?

-Lindsay

4 kommenttia

 1. Osallistuin ostamalla autoon jäärapa-systeemisetin, nyt auton puhdistaminen on hauskempi pinkin värin piristäneenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ihastellut sitä ja ostaisin sen varmasti jos omistaisin auton! ;D

   Poista
 2. On tullut osallistuttua sen verran nyt, että Avonilta tilasin Roosa Nauha-muistikirjan (8e josta 6e menee rahastoon) ja viime viikolla ostin Lindexiltä Missoni-malliston pienen nahkapussukan pinkin värisenä (10% myyntihinnasta menee rahastoon) :).
  Yleensä tulee Avonilta tilailtua nuita Roosa Nauha-tuotteita, kun niitä on ympäri vuoden myynnissä milloin mitäkin :).
  Joskus oon miettinyt, että voisi jossain vaiheessa alkaa kuukausi-lahjoittajaksi Syöpäsäätiöön, josta jaetaan yleisesti syöpätutkimukseen ja työhön varoja ( http://www.cancer.fi/lahjoita/kuukausilahjoitus/ ), kunhan taloudellinen tilanne olisi vakaampi :). Tosin eipä 5e kuukaudessa iso summa olisi...
  Tosin oma lehmäkin tässä on ojassa, kun itse syöpätutkimuksen parissa työskentelen ja väitös-projektia yritän vääntää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ostinhan minäkin sen missonin paidan josta jo täällä aikaisemmin kerroinkin :) Sinä oletkin osallistunut kampanjaan tosi aktiivisesti :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.