huomenna se alkaa!

Kuten jo on tullut mainittua, niin Hullut Päivät ovat tänä vuonna myös Stockmannin verkkokaupassa! Tämä ei ole ainostaan hyvä juttu niille, jotka ei asu Stockmannien läheisyydessä vaan myös niille, jotka vihaavat sitä Hullujen Päivien tungosta! Itsekään en kyllä mitenkään nauti tuosta rysiksestä, mutta Herkun ruokia ei valitettavasti saa kotiin tilattua, joten niiden takia on ainakin sinne sekasortoon lähdettävä ;) Tässä keskiviikon lempparini, joita olen itse mietiskellyt, ja eksyipä joukkoon myös vasta perjantaina myyntiin tuleva Olympuksen E-PM1 PEN mini:


Nuo Iittalan Essence viinilasit ois näköjään melko hyvässä tarjouksessa ja meiltä punaviinilasit puuttuisi. Itse en kyllä juo edes viinejä, mutta onhan se vieraille kiva antaa viinilasi jos he juo :D Gantin pyyhkeit aion käydä katsomassa onko niitä enää jäljellä kun Stockalle pääsen. Tuon Bourgien kanssa ole yhä kahdenvaiheilla... Nyt se ois kyllä hyvässä tarjouksessa, mutta onhan se kallis silti... Pentikin poroja meillä onkin jo yksi, mutta kyllähän sitä pitää kunnon tokka saada aikaiseksi ;) UGGit houkuttaa myös, mutta niitä pitäisi olla kyllä ovien auetessa hamuamassa, kuten myös Bourgieta.

Jos jotain erityistä mielii nettikaupasta saada niin kannaattaa olla ajoissa liikkeellä! Uskon, että nettikauppa on klo 8:00 tukossa, joten kehotan olemaan jo jonkin verran aikaisemmin sivuilla! Suosittelen myös rekisteröitymään valmiiksi, sillä en tiedä pysyvätkö tuotteet ostoskorissa turvassa vai meneekö tuotteet "kuka ostaa ensin" periaatteella.

Aiotko sinä lähteä seikkailemaan rysikseen vai hyödynnätkö nettikauppamahdollisuutta? Entä aikovatko Stockmanneista kauempana asuvat hullutella nettikaupassa? :)

-Lindsay

(sisältää mainoslinkkejä!)

4 kommenttia

 1. mä niin himoitsen noita Gantin pyyhkeitä mut en tosiaan tiiä kerkeenkö aamulla käydä Stockan kautta ennen koulua ja jos en kerkee ni ei niitä varmaa sitte enää oo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä jossain välissä nettikaupasta kurkkaamassa, jos niitä siellä vielä olisi ellet tavarataloon ehdi! :)

   Poista
 2. Tykkään hirveästi noista Pentikin poroista joten sellaisen saatan hakea. Tosin sinne ryysikseen lähteminen ei inspaa yhtään, sitä vaan keksii kaikkea turhaa mitä muka tarvitsee kun halvemmalla saa.. :D

  VastaaPoista
 3. Tulihan sitä aamulla raahauduttua Stokkalle. Olin siellä muutama minuutti ennen kun ovet aukeni ja oli ihan älyttömät jonot, tuntu että kaikki oululaiset paikalla :D Mutta onneksi tiesin tarkkaan mitä ostan, niin selvisin vartissa pois sieltä.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.