hetkellinen kodinhengetär

Eilen tein jotain ennen näkemätöntä... Siivosin. Senhän pitäisi olla toki jokaviikkoista perusrutiinia, mutta ei tässä huushollissa. Minussa ei todellakaan piile mitään kodinhengetärtä mitä siivoamiseen tulee sillä vihaan tuota hommaa! Eilen kuitenkin sain jostain hirveän inspiraation alkaa siivoamaan. Jape oli töissä, joten hoidin homman yksin, yleensä kun siivoamme yhdessä. Halusin yllättää Japen oikein kunnolla ja eihän tuo meinannut uskoa silmiään kun tuli kotiin. Olin laittanut kaikki tavarat paikoilleen, siivonnut keittion, vienyt roskat, tiskannut, pessyt pyykkiä, imuroinut, pyyhkinyt pölyt, luutunnut lattiat, pessyt vessan ja vaihtanut puhtaat lakanat. Onneksi työnsarkaa ei ole kuin 51neliömetrin verran, mutta kun asunto näyttää siltä miltä se meillä näytti niin on sitä siinäkin ;) Nyt pitää taas ottaa itseä niskasta kiinni, eikä saa päästää kotia menemään sotkuun. On niin paljon ihanampaa olla puhtaassa kodissa.

Illalla ennen Japen tuloa sytytin vielä tv-tasolle kynttilöitäkin palamaan. Nämä olivatkin tämän syksyn ensimmäiset kynttilät ja tuli ihan talvinen fiilis. Tätä pitää harrastaa useammin.Nyt kun täällä on siistiä aion vihdoin ja viimein tehdä jonkinlaisen kotipostauksen, sitä kun on ehditty jo toivoa muutamia kertoja. Asuntomme ei ole vieläkään ihan valmis makuuhuoneen osalta, mutta tuskinpa se tuon valmiimmaksi on ihan hetkessä tulossakaan. 

Nyt lähden kohta kampaajalle ja esittelen tuloksia myöhemmin! :) Illalla menen vielä töihin. Oikein ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Mä tein ihan samanlaisen siivousoperaation alkuviikosta, harmi että enää ei ole yhtä siistiä.. Joskus toivon että olisin sellanen ihminen jota häiritsee jos on sotkuista, mutta enpä ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Olisi ihana olla semmonen siivousihminen, mutta ei kun ei :D Mua aina naurattaa, kun jotku sanoo kun niille on menossa kylään yllättäen, että "apua meillä on tosi sotkuista" ja sitten siellä ei edes ole vaan ehkä yks sukka lattialla :D Se mikä niillä on sotkusta on meillä siistiä :D

   Poista
 2. Onpa kyllä aina yhtä kiva kuulla, että muutkin on laiskoja siivoajia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kyllä ihan ylilaiskimus! :D

   Poista
 3. Hihii, loistavaa että jollekin muullekin siivoaminen noin yhtä vastenmielistä kuin minulle! :D

  Kynttilät tuo kyllä todella kauniisti tunnelmaa :) Hyvää kampaajakäyntiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun löytyy kohtalotovereita! :D Nyt en tunne niin huonoa omatuntoa ;)

   Poista
 4. Hyvä Lintta!! Mut ootan vielä sitä, mistä puhuttiin ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.