help needed!

EDIT// Sain asian korjattua! Vika on tuossa alemmassa postauksessa, joka herjaa kokoajan jotain virhekoodia... Teksti siinä onkin nyt aivan sekaisin, mutta parempi näin.

Argh tää mun blogger sekoilee nyt ihan täysillä, ja jostain syystä kaikki jutut tuosta oikeasta sivupalkista ovat hypänneet tuonne sivun alas! Näkyykö teillä samoin? Onko kenelläkään muulla käynyt näin? Osaisiko kukaan auttaa miten nuo saisi takaisin paikoilleen? :/

3 kommenttia

 1. Hmm, voisko blogin tekstiloota, jossa siis postauksetkin näkyvät, olla sen verran leveä, että sivussa olevat eivät mahdu rinnalle? Auttaisiko, jos toista niistä hieman kaventaisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin heti ekana sitä, mutta ongelma ei ollut siinä :/ Vika on jostain syystä alemmassa postauksessa, koska siihen tulee koko ajan virhe herja, että HTML-koodia ei hyväksytä, vaikka en edes HTML:ää siinä käytä :/

   Poista
 2. Suosittelen, että poistat siitä alemmasta postauksesta "vihdoin löytyy oma pupuli" kohdan jälkeen sen sydämen ja sen perässä olevan koodipätkän. Se sydämen väkänen on luultavasti se sekoittelija.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.