empire state of mind

Vietimme sunnuntain ja lauantain välisen yön meidän mökillä vanhempieni ja koirakavereiden Onnin ja Manun kanssa. Napsin mökiltä, koirista ja kauniista pakkasmaisemista muutamia kuvia. Äiti oli mökillä taas hieman sisustanut ja ei voi kyllä muuta sanoa, että Pentikin porohenkiset sisustusjutut sopii mökkiympäristöön tosi hyvin.


Onni on ollut pienestä pitäen kova katsomaan telkkaria ja nytkin se tuijotti nokka ruudussa luonto-ohjelmia ;) Kun ohjelma alkoi kyllästyttään siirtyi se leikkimään kaverinsa Manun kanssa. Onni on siis vanhempieni koira ja Manu siskoni. Koirien leikkiä on hauska seurata, kun isot hampaat vilkkuu ja "murinaa" kuuluu, mutta silti ne ei satuta toisiaan :)


Ulkona oli ensimmäisiä pakkaskelejä ja oli tosi kaunista. Kaikki puut oli paksussa kuurassa, järvi oli paikoitellen ohuen jääkerroksen peitossa ja taivas oli sininen.


Onni oli aivan ihmeissään jäästä, kun sen alla näkyi keppejä joita ei saanutkaan suuhun :D Se raapi jäätä yrittäen päästä niihin käsiksi. Jäät oli kuitenkin sen verran ohuet, että se ritisi ja sortui koirien painon alla.


Mökillä viihtyisi kyllä pitempään ja olisi kiva käydä useammin, mutta harmiksi koulu- ja työkiireet rajoittavat käyntejä. On kuitenkin ihanaa, että on paikka, jonne voi mennä nauttimaan rauhallisuudesta ja luonnosta aina kun vain haluaa :)

Tykkäättekö te mökkielämästä vai kauhistutteko ajatuksesta lähteä kaupungin ulkopuolelle? :)

-Lindsay

15 kommenttia

 1. Kauniita kuvia, erityisesti tuo ylempi rantaheinikosta napsaistu. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania koira kuvia sinulla :) minkä ikäisiä koiruuksia he ovat? itselläni on kanssa kultainennoutaja, kahdeksan vuotias :)
  Vaikka kaupungissa asun, on ihana päästä välillä mökille rentoutumaan ja nauttimaan olosta :) ja koiruus on kanssa aina innoissaan kun näkee auton kääntyvän mökkitielle :D

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, ihan hirmu sievää maisemaa! Minusta alkusyksy ja ruska on ehottomasti kauneimpia aikoja, mutta kyllä tommosessa kuuran koruttomuudessaki on jotain taikaa. Nyt ei talven tulo tunnu enää niin pahalta.. :D

  VastaaPoista
 4. voi jumaliste tuota kymmenettä kuvaa! niin kaunis!

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia :)

  mä tykkään mökkeilystä, mutta on sieltä myös ihana palata kaupunkiin :D

  VastaaPoista
 6. Kauniita, tunnelmallisia kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Oi noi maisemakuvat on ihan huimia, mutta isoin fiilis irtosi kuitenkin noista mökkikuvista; täydellisen tunnelmallista! :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä nuissa maisemissa ja puitteissa lepää mieli, oli sitten kuinka stressaantunut ihminen tahansa mökille mennessä ;-) Kunnon postikorttimaisemia!

  VastaaPoista
 9. Oi miten upeita kuvia! Jos Helsingissäkin näyttäis tolta, niin kestäis kylmääkin paljon mielummin :D

  VastaaPoista
 10. Sinullahan on kiva blogi ja kauniita kuvia täällä! Uudet lukijan saat ehdottomasti kyllä nyt. Itse tykkään mökkielämästä kyllä, mutta rajoitetusti, viikonloppua pidempään en meinaa viihtyä, vaikka ajatus olisikin ollut pidempään olla :)

  VastaaPoista
 11. Onpa Onni kasvanut isoksi! :D Onni ja Manu näyttää kyllä olevan niin paita ja peppu, hyviä noi niitten yhteiskuvat :D Hassuja! :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.