asu 21/10/2012

Syysloma on alkanut perjantain jälkee mukavissa merkeissä. Lauantaina siirryttiin Japen mökiltä meidän mökille, jossa oltiin yksi yö. Täällä pohjoisessa on ollut jo ihan reilusti pakkasta, ja Japen mökillä oli lauantai aamuna -10C! Luntakin täällä on jo pikkuisen näkynyt. Tänään mökillämme oli todella kaunis pakkasilma ja laitan pari kuvaa maisemista myöhemmin. Asukuvatkin tuli otettu hieman erilaisissa maisemissa mitä yleensä. Tänään tultiin mökiltä Rovaniemelle ja ollaan käyty herkuttelemassa Wingstonissa siivillä ja ystäväni luona joulutortuilla.

Aikaisemmin viikolla tulleessa H&M:n paketissa tuli metsästämäni viininpunaiset housut. Housut pääsivät tänään ensimmäistä kertaa jalkaan ja olivat mukava

takki Selected Femme // neule Tommy Hilfiger // housut H&M // huivi Mulberry // laukku LV // kengät Vagabond

Huomenna on sitten lähtö Leville, jota odotankin jo innolla :) Palataanpas myöhemmin niissä tunnelmissa!

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille :)

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Likka pääsee Leville! Epistä. :)
  Ei vaan, hauskaa reissua tietenni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kivaa pieni maisemanvaihdon, enkä malta odottaa hotellin aamupalaa, hah ;) Kiitos Nanna :)

   Poista
 2. Kiva syksyinen asu, erityisesti tykkään tosta takista, upea toi vetoketju!:)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen ostamaan Ebaysta noihin LV:n laukkuihin pohjalle sellaisia "pohjallisia", jotka estävät roikkumasta rumasti/suojaavat myös. Näyttää niin rumalta ainakin omasta mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm mietin aluksi sen pohjallisen hankintaa, mutta en sitten halunnutkaan sitä. Tätä laukkua ei ole tarkoitettu pysyväksi muodossaan, muutenhan siihen olisi tehty valmiiksi kova pohja. Pidän laukusta, ettei se "jäykältä". Makukysymys siis! :)

   Poista
 4. Ai, oletko tavannut LV:n laukkuja, joissa olisi ns. kova pohja? Minä en yhtäkään :) Neverfulleissa on jonkinlainen, mutta nekin roikkuu rumasti, jos innostuu vähänkään painavampaa pakkaamaan mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei useimmissa LV:n kanvaasilaukuissa olekaan kovaa pohjaa, enkä niin mielestäni väittänytkään? Tarkoitin vain, että jos laukkujen olisi tarkoitus pysyä muodossaan, olisi niihin varmasti sellaiset tehty. Käsitykseni mukaan kuitenkin esim. Alma Monogram Canvasissa on jämäkämpi pohja jo ihan pohjamateriaalinsa vuoksi. Muut LV:n materiaalit, esim. Vernis ja Epi Leather ovat jämäkämpää, jolloin laukun muoto säilyy. En halua ostaa laukkuuni pohjallista, joka siihen ei selvästikään kuulu, sillä esim. LV itse ei sellaisia edes myy. Ja kuten jo edellä sanoin, tykkään laukustani tuollaisena, ettei se näytä liian jäykältä :) Makukysymys, edelleen.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.