and that's who I am


-Lindsay

8 kommenttia

 1. turha täytepostaus, kun on pakko jotain postata ja asiaa ei ole?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta kai! Sehän tietenkin oli tämän postauksen pohjimmainen idea, hienosti olet käyttänyt päättelykykyäsi! Itse olen lukenut näitä postauksia mielenkiinnolla muista blogeista, sillä näistä yleensä aina löytyy jotain sellaista, mitä ei bloggajasta aikaisemmin tiennyt.

   Poista
 2. Mä oon kyl ihan eri mieltä anon kanssa. Musta tällaiset kevyemmät postaukset on välillä ihan ok! Ja päinvastoin, tällainenhan postaus avaa sun persoonaas meille lukijoille enemmän kuin tavalliset asukuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sehän on selvää, että kaikkia ei voi miellyttää, mutta tuntuu typerältä tuollaiset anonyymikommentit :D Kaikki ei ehkä tajua tälläisten postaksien pointtia ja itsekin kyllä tykkään lukea bloggaajasta tälläistä henkilökohtaisempaa! :) Kiva kun sinä ainakin tykkäsit ;)

   Poista
 3. Minusta tämä oli ihana postaus! :) On mielenkiintoista nähdä, miten ihminen näkee itsensä ja yleensä tuollaisia katsellessa tulee pohdiskeltua vaikka mitä omasta elämästä. En ollut tuolle sivustolle ennen eksynytkään ja nyt sitten jumituin selailemaan noita melkein tunniksi, hups :D
  -Madde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :) Minäkin vietin sivulla pidemmän aikaa ja tuli tosiaan mietiskeltyä paljon :)

   Poista
 4. Mä en myöskään ymmärrä tollaista naljailua, ja nimettömänä vieläpä :( Minusta tää oli kiva ja avartava postaus ja nappasin itelleni saman idean, kiitti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, todella typerää minusta :) Kiva kun sinä tykkäsit ja hyvä että otit idean käyttöön! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.