3rd anniversary gift

Sain Japelta maanantaina jotain kivaa ja pitkään ihastelemaani vuosipäivälahjaksi. Iiittalan Vitriiniä olen  katsellut jo pitempään, mutta melko suolainen hinta pienestä lasiesineestä on jättänyt minut ostamasta sitä. Tälläiset jutut on juuri hyvä jättää lahjatoiveiksi, jotain mitä ei itse raski hankkia, mutta jonka mielellään haluaisi.


Sain Vitriinin isommassa koossa ja kirkkaassa värissä. Se sopii kuin nakutettu valkoisten lipastojen päälle, jonka päällä jo muitakin kirkkaita lasiesineitä viihtyy. Vitriinin sisään ei turhan paljon tavaraa mahdu, joten ajattelin säilyttää siinä kellojani ja koruja, jotka ovat eniten käytössä. Nämä kun tuppaavat lojumaan missä sattuu ja arvatkaapas kuinka monesti olen pelännyt hukanneeni kelloni, kunnes ne löytyy jostain papereiden tai vaatteiden alta... Hopeinen kello ja Snö of Swedenin rannekorukin ovat aikaisempia lahjoja Japelta. Yhdeksi joululahjatoiveeksi voisinkin jo asettaa toiveen pienemmästä vitriinistä, johon voin sitten asetella korvakorut ja sormukset. Joko muuten on sallittua tehdä joululahjatoivelistaa? ;)

-Lindsay

Pst! Arvonta on vielä tämän päivän voimassa!

12 kommenttia

 1. tuollaiset lasirasiat on niin kivoja, kun niissä yhdistyy kauneus ja samalla käytännöllisyys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tuo on todella kaunis, mutta samalla oikeasti käytännöllinen kun tärkeät tavarat pysyy nyt tallessa! :)

   Poista
 2. Ihana! Itse tykkään myös älyttömästi noista, kirkkaana tuo on jotenkin niin ajaton ja kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ehdottomasti kaunein kirkkaana omasta mielestäni :) Onhan esim. vaaleanpunainen tosi söpö, mutta ei välttämättä niin käytännöllinen väri :)

   Poista
 3. Onnea paljon 3-vuotispäivän johdosta !!
  Kaunis tuo vitriini-rasia on :).

  VastaaPoista
 4. Kyllä mun mielestä on okei alkaa tekee joululahja listaa ku mä oon jo alkanu miettiä, että millon voi alkaa ostaa joululahjoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei tänä vuonna ole mitään hajua mitä kellekin ostan niin olen aivan paniikissa jo nyt :D

   Poista
 5. Vitriinit ovat kyllä ihania, itselläni on sekä pieni että suurempi lahjoina saatuna ja nököttävät kumpainenkin tuossa hyllyllä :) Toisessa tosiaan korvikset ja suuremmassa käsikorut, niin kauniita ja käytännöllisiä!

  Onnea myös vuosipäivän johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä taitaa ollakin aika tykättyjä ja meillä samaan käyttötarkoituksiin siis suunnattuina ;) Kiitos Jonna :)

   Poista
 6. Onnea vuosipäivän johdosta! Täälläkin suunnalla tulee pian 3 vuotta täyteen :) Minä olen saanut synttärilahjaksi tuon saman kirkkaan vitriinin ja nyt sille on pakko saada pikkusisko! Kai sitä joulun toivelistaa on pakko jo alkaa tehdä ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.