Wild Wadi Waterpark

Me Japen kanssa tykätään molemmat kovasti vesipuistoista ja ollaankin jokaisella rantalomareissulla käyty sellaisessa. Dubaista löytyi kaksi vesipuistoa, joista toiseen menimme päiväksi hurvittelemaan. Vesipuisto oli Wild Wadi, joka sijaitsi aivan maailman ainoan seitsemän tähden hotellin Burj Al Arabin vieressä. Nähtiin siis samalla mukavasti nähtävyyksiä. Vesipuiston yhteydessä oli myöskin aivan upea Jumeirah Beach hotelli.


Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, oli Dubaissa jotenkin "sumeaa" vaikka taivas ihan kirkas olikin. Ilma oli tooosi kostea, mikä tuli meille yllätyksenä. Olisihan luullut että maassa, joka on suurimmaksi osaksi aavikkoa olisi kuiva ilma :D 

Burj Al Arab
Vesipuistossa oli määrällisesti melko vähän liukuja ja hurjempia liukuja oli vain neljä. Jokainen näistä oli kuitenkin aivan älyttömän hyvä ja laskettiinkin niitä useampaan otteeseen. Yhdessä liu'ussa minulla sattui pieni tapaturmakin. Kyseinen liuku oli aivan älyttömän pitkä ja siinä oli välillä välietappeja, joissa pysähdyttiin odottamaan seuraavaan laskua. Liu'ussa laskettiin renkailla ja siinä mentiin veden voimalla myös ylämäkeen. Edelläni oli hieman isokokoisempi poika ja hän jäi tälläisessä ylämäessä jumiin kun vesi ei saanut puskettua häntä ylös. Minä tulin vauhdilla takaa ja törmäsin poikaan ja löin samalla oikean pakarani johonkin. Päivän jälkeen pakaraani komistikin nyrkinkokoinen violetti mustelma :D


Vesipuiston hurjin liuku, Jumeirah Sceirah (alla) oli ollut jonkin aikaa suljettuna uudistuksen vuoksi. Liuku oli avattu juuri sopivasti päivää ennen meidän menoa puistoon. En aluksi uskaltanut laskea koko mäestä, vaan Jape kävi yksin ensin. Sitten Japen suostuttelujen jälkeen suostuin kapuamaan torniin, tärisevin jaloin. Liu'un alussa mentiin eräänlaiseen "sukkulaan", jonka ovi suljettiin ja seisoit jalat ristissä seinää vasten. Sitten kuului three, two, one, zoooom ja sukkulan pohja aukesi ja kyydissä oleva putosi lähen pystysuoraan liukuun! Olin aivan kauhuissani ja painoin päätäni vaan liukuun kiinni ja ajattelin etten aukaise silmiäni ennen kuin liuku pysähtyy. Kun liuku sitten pysähtyi tärisin kovaa ja sydän löi hullua tahtia :D Huh, ylitin kyllä itseni!


Päivä meni nopsaa ja voin kyllä suositella vesipuistossa käymistä sellaisista tykkääville! Lippujen hinnat oli noin 50e/henkilö, eli melko tyyriit verrattuna muihin käymiimme paikkoihin, mutta mielestämme paikka oli sen arvoinen :) Eihän vesipuistoissa käy kuin noin kerran vuodessa, joten kyllä sen kerran voi panostaa!

Löytyykö sieltä muita vesipuistoja rakastavia vesipetoja? ;)

-Lindsay

14 kommenttia

 1. Mä en ole ikinä oikeen tykännyt vesipuistoista, mutta tonne voisin jopa mennäkin :D Tiedätkö onko toi just se sama jossa ne oli Amazing Racessa muutama tuotantokausi sitten..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlasin niin Amazing Race on ollut juuri siinä toisessa puistossa :) Me luettiin kuitenkin netistä mielipiteitä, joiden mukaan tämä olisi parempi!

   Poista
 2. Hyyyiii apua tuo viimenen kuulostaa ihan kamalalta! Mutta samalla niin randomilta että vois olla siistiä kokeilla! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyllä ihan kamala, mutta jälkeenpäin oli hyvä fiilis kun oli ylittänyt itsensä :D

   Poista
 3. Mä tykkään kyllä vesipuistoista mutta en uskalla laskea mitään hurjia liukuja :D Niinpä yleensä lillun renkaalla tai olen aaltoaltaassa,joka on ihan huippu!
  Mekin meinattiin Turkissa mennä vesipuistoon jos vaan keretään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään uskalla kaikista hurjimpia liukuja monestikaan laskea :D Tykkään myös eniten niistä,missä mennään renkailla! :)

   Poista
 4. Tykkään kyllä vesipuistoista ja aina reissuilla sellaiseen pitää mennä, mutta nykyään alan olla jo sen verran lälly, etten uskalla moneen mäkeen enää mennä :/ Tuo sun kuvailema lasku kuulosti aivan kauheelta!! Pointsit siis sulle että uskalsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsekin huomaa, että lällymmäksi on tullut, etenkin huvipuistoissa! Oon iteki melko ylpeä, hih :D

   Poista
 5. Hitsi, Wild Wadi on kyllä ihan mahtava paikka! (: Mahtaa tosin olla vähän uudistunutkin siitä vuodesta 2004 kun itse tuolla kävin. Tykkään kans hirveästi vesipuistoista, mutta viime kesänä kun oltiin Tropiclandiassa (:DD) niin pelotti ihan hirveästi ne jyrkimmät mäet! Vanhuuttaan sitä kai nössöytyy... ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään normaalisti uskalla mennä niihin jyrkimpiin syöksyliukuihin, eheeen :D Nyt ylitin itseni! ;D Voi Tropiclandiassakin olisi hauska käydä :D

   Poista
 6. Mä kans rakastan vesipuistoja! Harva "kehtaa" aikuisena myöntää tykkäävänsä niistä ja vielä harvempi oikeasti kehtaa niihin mennä. Suomessa niitä pidetään liikaa lasten paikkoina. Jossain Jukuparkissa saa vain paheksuvia katseita pikkupilttien äideiltä, kun yli kolmikymppisenä innoissaan jonottaa kakaroiden seassa mäkiin. Siis jos ei ole rekvisiittakakaraa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin menen tosi mielelläni kaikkiin vesipuistoihin, enkä yhtään välitä vanhemmilta saaduista katseista! :D

   Poista
 7. Hyi kamala toi sukkula-liuku kuulosti kauheelta!:D Pisteet sulle että uskalsit mennä! Musta on tullut vanhemmiten paljon nössömpi kuin ennen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin! :D Kyllä minustakin on tullut paljon nössömpi, etenkin huvipuistoissa! :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.