valmiina talveen?

Koska syksy on jo saapunut, niin suurella todennäköisyydellä se talvikin sieltä kohta tulee. En varmaankaan inhoa mitään niin paljoa kuin sitä tunnetta, että on kylmä. Siis sellainen kylmä, että vilu todellakin tuntuu sisukaluissa asti. Siksi minä käytänkin talvella lämpimiä vaatteita ja kenkiä, enkä voisi kuvitellakana kulkea talvella ilman pipoa. Kokosin Polyvoressa kollaasin, minkälaista täydennystä ottaisin mielelläni talvivaatevarastooni:

Canada Goosen takkia olen himoinnut muutamia vuosia, mutta takin suolainen hinta on vielä tähän asti jättänyt hankinnan tekemättä. Kuitenkin se tieto, että takki tosiaan kallistuu vuosi vuodelta, laittaa minut harkitsemaan takin ostoa ihan tosissaan. Olisihan se suuri sijoitus, mutta takki todennäköisesti kestäisi käytössä vuosia. Malli olisi ehdottomasti kapealinjainen Trillium ja väri olisi todennäköisesti joko musta tai navy. 

UGG Australia bootseja minulta löytyy kahdet, joista toiset sain kolme vuotta sitten ja toiset ostin vuosi sitten. Näillä kengillä pysyy varpaat lämpiminä kovillakin pakkasilla. Vanhemmat alkavat olla jo melko kulahtaneet ja kaipaisinkin uusia. Tykkään hurjasti tuosta matalavartisesta Bailey Button mallista ja lisäksi haluaisin perusmallin harmaana. En kuitenkaan aio ostaa uusia UGGeja ennen seuraavaa USA-reissua, joten tuleva talvi tulee vielä pärjätä vanhoilla. 

Kuten jo mainitsin, minä en talvea pärjää ilman pipoa, joten niitäkin olisi kiva olla useampia. Tykkään eniten paksuista pipoista, joista löytyy käännetty reuna ja tupsu. Voi kun osaisin kutoa, niin tuollaisenhan voisi tehdä itsekin! Huivirintama on melko hyvällä mallilla, mutta kaipaisin vielä ihan tavallista harmaata villahuivi ja Burberry Cashmere huivia. Burberryn huivit ovat ilmeisesti kallistumassa, sillä Stockmannilla tuo cashmerehuivi maksaa 350e, kun vielä keväällä ne oli 295e. Pukumiehessä hinta on vielä 295e ja pitääkin harkita sen ostoa ennen kuin sielläkin hinnat nousee. Saapas nähdä ehdinkö!

Onko teillä talvivaatteet jo valmiina ensimmäisiä pakkasia varten?

-Lindsay

8 kommenttia

 1. Talvivarusteita löytyy yllin kyllin mutta CG:sta haaveilen joka talvi. Ei oo vaan tullut vielä hommattua, juuri samoista syistä:/ Ja huh toi Burberryn huivin hinta, onneksi ostin omani jo viime talvena, 295 oli sekin mulle jo ihan liikaa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, miksi niiden pitää olla niin kalliita! Just katselin, että Jenkeissä takki maksaisi 650$ eli huomattavasti vähemmän kuin täällä, mutta mikään liike ei toimita sitä Suomeen :/ Tuo huivi kallistuikin kerralla melko roimasti :D Pitää kyllä pian ostaa oma.

   Poista
 2. Mulla löytyy kyllä kans vaikka mitä puutteita talvivarastoista ja itsekin haaveilen muun muassa kunnon parkatakista ja pitkävartisista Uggeista lyhytvartisten kaveriksi. Mutta tuo CG on kyllä niin järjettömän kallis, että onko siinä käytetty jotain 24 karaatin kultalankaa ompelemiseen vai mitä?? :D Olisi hauska tietää miten hyvin se kestää käytössä, et onko se sen hinnan arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kallis, mutta olen kyllä kuullut, että takit sitten ovatkin laadukkaita ja kestävät vuosia :)

   Poista
 3. Mie oon vähä suunnitellu, että tuunaan niitä sulta adoptoituja ugg:ja! Tosi rumasti alkanu repsottaan ne reunat :/ Neulaa ja lankaa kehiin siis! Tää minun diy-mentaliteetti ei vaa kovin usein tuota toivotunlaista lopputulosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on alkanu? :o Mitäs aattelit niille tehhä? :D

   Poista
  2. Ommella sen avoimen sivun kiinni, että se varsi olis nätimpi :) Ko se näyttäytymään pyrkivä karva ei oo ihan minun tyylinen..! Ja muistimpa tässä myös, että ne itte kengät jäi muuttokuormasta Tornioon. fak.

   Poista
  3. Aa niin se karva alkaa näkymään. No kuuleppa ennen ku alat sitä ite ompeleen niin käyhän kysäsee suutarilla paljoko maksais niiden tekemänä :D Sun pittää pyytää mammaa laittaan ne sulle postissa! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP

© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.